0 oy
899 göst.
Diğer kategorisinde (2,930 puan) tarafından

Kizlar annem çok titiz bir insan masumlar apartmani safiye diyebilirim 

Mesela banyoya girer ornegin gusul almasi gerekir bi turlu alipta cikamaz surekli temiz olmadigini dusunur bazen beni veya kardeslerimi cagirir zorla banyodan cikaririz 

Şimdi annemle babam 3 yil once bosandilar 

Annem cok namaz kilar selavat gonderir kuran okur oruc tutar yani akliniza gelebilecek herturlu ibadeti yapar sirf bu vesveseden kurtulmak icin ama olmiuyo diyo 

Dun annemle konusuyoduk artik bu vesvesinin beynini kemirdigini soledi afedersiniz surekli hergun ruyasinda cinsel seyler goruyo ustelik hissediyo mesela bi erkegin cinsel organini hissettigini soluyo surekli gusul abdesti aliyo namaz kiliyo içine sinmiyo acaba kabul oldumu temizmiyim diye dusunuyo kulagina sesler geldigini soledi dun 

Biri ona sen temiz degilsin kalk gusul al falan diyomus 

Uyurken bazen ruya goruyorum diyo bazende uyuyorum ama birinin geldigini hissediyorum diyo bazen babami goruyo ruyasinda 

Ben annem için çok endiseleniyorum şizofreni baslangicimi diye dusunmeye basladim 

Ama aklima sey geldi bi kaç kez burda okumustum cin musallat olmasi 

Cin aşik olmasi falan ornegin biri yazmisti kocamin kiligina girip bana yaklasiyodu falan bole birsey basina gelen var mi? Nasil bi yol izlemeliyim ne doktoruna goturim annemi bilmiyorum inanin annemin akil sagligi bozulcak diye korkuyorum :(

28 Cevaplar

+1 oy
(785 puan) tarafından
En kısa sürede bir psikologa götür
(2,930 puan) tarafından
Arastirriyorum goturcem
(785 puan) tarafından
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun canim
(2,930 puan) tarafından
Amin cnm
-Reklam-
+1 oy
(682 puan) tarafından
Allah şifa versin cnm 
(2,930 puan) tarafından
Amin kuzum
+1 oy
(826 puan) tarafından
Mutlaka psikoloğa götürün hemde en iyisine tedavi ederler düzelir inşAllah
(2,930 puan) tarafından
Insallah cnm
+1 oy
(7,149 puan) tarafından
Sanırım bir psikologa ihtiyacı var canım. Bide neti cok kafaya takarsan o seni daha cok etkiliyor. Mesela parayı cok kafaya takarsın rüyalarına girer yada Bi insanı sürekli düşünürsün o rüyana girer ya. Annen de belki kendini hep cünüp hissettiği için, zaten demişsin banyodan cıkmayacak kadar kafaya takıyor bunu, sürekli aklında oldugu için rüyasına giriyor olabilir. Kafasına başka şeylerle mesgul etse çalışmak gezmek dolaşmak gibi en azından bir süre demese bunu o kadar rüyasına falan girmez bence
(2,930 puan) tarafından
Sureklii biseylerle ugrasiyoo ama nafilee
+1 oy
tarafından
Bende abdest alıyorm sanki olmamıs gibi hissediyorm ne bılıyım pimpirkliyim Allah kabul etmıcek diye düşünüyorum temız olmaya özen gösteriyorum ama bu şeytanın oyunu aslında kuşkuya düşürüyo insanı ben cinlerden oldgnu düşünmüyorum cunku öyle tanıdıklarım oldu. Rüyasında cinsellik görmeside bence eşinden boşanalı kac yıl olmş onun eksikliği olabilir
(2,930 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm kafam allaj bullak oldu
tarafından
Benim annemde titizdir aynı yeri kac kere siliyo süpürüyo hiç bi söz care etmıyo ben böyle rahat edıyorm diyo herşeyine laf söyle temızlıgıne söyleme o derece
0 oy
tarafından
Ya hemen öyle şeyleri aklınıza getirmeyin bu tür hikayelerin çoğu ınsanları gusül süz gelmemesi çok daha titiz ve temiz olması icin de uydurulmuş hikayeler o yüzden çok fazla kafanıza takmayın kırmızı oda boncuk un hikayesini hiç izlemediniz mi belli anneciginin ağır psikolojik problemleri var mutlaka bir psikiyatri uzmanından yardım almalı hemde hiç geç kalmadan rabbim şifa versin inşallah 
(2,930 puan) tarafından
Insallah cnm goturcem
tarafından
Götür canım hiç geç kalmayın
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Valla hiç bir bilgim yok ama vesvese de şeytandandır bı okutacak kimseniz yok mu
(2,930 puan) tarafından
Once bi doktor bulmam lazim kendisinin okumadigi dua kalmadiki
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Psikiyatriye götürün ama devlette değil özel bi yer bulun. Çünkü devlettekiler dinlemez pek ilaç verip yollarlar
(2,930 puan) tarafından
Iyi bi doktod bulmaya calisiyorum
(1,634 puan) tarafından
Mutlaka bulun ve acilen tedaviye başlayın.
Hangi şehirde annen
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Bi dr götürün bence fazla ilerlemeden bilinç altı ona oyun oynuyor 
(2,930 puan) tarafından
Insallah goturcem
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Acilen doktor doktor derim canm ve oyle onlarin asik olmasi durumunda dini nikahlanmK gerek diye duymustum dogrulugunu bilemm
(2,930 puan) tarafından
Annemin evlenmesi soz konusu bile olamaz
Kimseye guvenmez asla zamaninda cok cekti babamdan ama doktora goturcem
(2,718 puan) tarafından
Guven yok kimseye yoksa nikah kiyması yetiyo sanrm canm esimin bi arkadasinn kardesi oyle olmus hoca dini nikah kiysin biriyledisti ondan ötürü dedim Allah yardım etsin
0 oy
(12,033 puan) tarafından
Oncelikle bacım doktora götürmelisiniz bu belli ki psikolojik agır bir durum. İkincisi evet dedigin gibi birsey olabilir. 
(2,930 puan) tarafından
Doktora tabiki goturcem insallah doktor çozer
0 oy
tarafından
Özel mesaj gönderdim canım sana oraya bakar mısın?
(2,930 puan) tarafından
Bakiyorum kuzum
(2,930 puan) tarafından
Cnm hiç bisry goremedim ki
Ozel mesajlari kapatti yaziyo
tarafından
Bende de gönderildi yazıyor. Senin mi özel mesajlar kapalı ki
(2,930 puan) tarafından
Yok bende kapali degil az once biri daha ozelden yazmisti onu okudum
(2,930 puan) tarafından
Simdi geldi cnm okuycam
0 oy
tarafından
Gcemiste cinsel yönden bir sıkıntı yaşadımi annem aceba
(2,930 puan) tarafından
Çok şey yasadi ne biliyim babam olacak adam psikolojisini bozdu sonunda
tarafından
Taamam kadın psikolojisi bozulmuş ve kesin altında cinsellikle ilgili bişey vardır Allahım korusun ama keisnkikle tedavi olmali
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Cin aşık olmuş dedim okurken. Ama akıl sağlığı herşeyin başında gelir malesef sizin yapacağınız birşey yok bi psikologa götürün lütfen yaşadıkları çok zor ilerlemesin
(2,930 puan) tarafından
Goturcemm cnm
(2,159 puan) tarafından
Rabbim şifa versin buda bi hastalık eminim toparlicaktir. Tek mi yaşıyor peki yanlız mı. Hani insan tek kalınca vesvese daha çok olur ya  ondan mi oluyor acaba diye
(2,930 puan) tarafından
Yok anaannem ablalarimla birlikte
0 oy
tarafından
Allah korusun o dediğiniz sey degil canim kesinlikle psikolaga götürün sizofreni başlangıcı olup daha ileriye gitmesin 
(2,930 puan) tarafından
Goturcem insallah
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Nureddin yıldızın vesvese ile ilgili sohbetini dinlemiştim tamda bu anlattığınız gibi şeytan çok uğraşıyor abdest alırsın acaba şurayı yikamadim mı acaba tam islanmadi mı diyip defalarca abdest aldırır namaz kılarken acaba kaçıncı rekattayim yanlış mı kildim diyip şüpheye düşürür ama hoca diyo ki aldırıs etmeyin surekli şüpheye dusuyorsaniz tam kıldım diyip devam günah olmaz çünkü o şeytandandır abdesti tam aldim diyip bitirin tekrar tekrar alındığı zaman şeytan durmaz daha çok vesvese verir ve annenizin rüyasına kadar girmiş onlar artık şeytani rüyadır surekli gusül almasın hatta ben size Nureddin yıldızın wp iletişim numarasını göndereyim ordan yazılı olarak yazın annenizin durumunu bilgilendirirler 
(2,930 puan) tarafından
Çok sagol cnm dinloycem sohbeti
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Psikolojik cnm. Gecen de biri yazdı bunlara benzerdi psikolojik olduğunu daha önceden gitmediği için pişman olduğunu yazmıştı
(2,930 puan) tarafından
Doktora goturcem cnm arastiriyorum
0 oy
tarafından
İnşaallah düzelir bi süre yanında kalsan iyi olur aslında, yada annen sana gelsin evde yalnız kaliyosa
(2,930 puan) tarafından
Yalniz degil 2 ablam ve ananannem var cmm inssllahh
0 oy
(1,345 puan) tarafından
O fazla odaklandığı için artık beyni ona oyun oynuyor ve çoğunu kafasında kuruyor olabilir bir yardım alsa iyi olur biraz sosyalleşmesi değişiklikler yapması ona iyi.gelecektir
(2,930 puan) tarafından
Surekli iş yapiyo boş kaldigi zmanda yok ki anlamadim gitti
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Psikoloğa goturmelisin bence gec kalmadan
(2,930 puan) tarafından
Goturcem insallah

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 879 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy