0 oy
1,266 göst.
Aile kategorisinde (216 puan) tarafından
Kızlar saçımı tutup çekti bana bıçak çekti sonra kartını bıraktı anahtarı bıraktı defoldu gitti ve ben çok üzgünümGidebileceğim bir ailem yok çünkü orası daha kötü orası daha kötü yani bekarken oradada  dayaklar yiyordum Eşim aldıklarını zorla sattı biz kiracıyız başka bir ev alsın diye paraya çoğunun ona verdi zor araba alsat zarar etti içine ettin bütün paranı şimdi bile insanlara yapmadığı yalakalık yok herkese parasını veriyor evin hiçbir ihtiyacını karşılamıyor ne yapacağım bilmiyorum

26 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Neden polisi aramadın kades yükle telefona böyle sürekli dayak yiyip mi oturacaksın o çocuğun pisikolojisi nolcak peki adi şerefsizzz herif 

(216 puan) tarafından
Askerlikten bir akıl sağlığı raporu var ceza almıyor muş evlendikten sonra öğrendim bunu
tarafından
Yok öyle bir şey yaa saçma sen et bakalım şikayet ettinmi hiç
-Reklam-
+1 oy
(2,475 puan) tarafından
Polise sikayet etsede en fazla uzaklastirma alcak sonra yine gelcek eve yine dovcek kendimden biliyorum dayancak gucun yoksa git kadin siginmaya boyle insanlara cunku polisi arayipta mesgul etmeye degmez bende gittim kadin siginmaya kocamin evinden daha iyi bakildim emin ol 
+1 oy
(1,043 puan) tarafından
Bıçak çekti diyorsun ve hala bekliyorsun orda. Şansa yaşıyorsun resmen bir seferinde de saplasa  öldürse seni kendine çocuğuna hiç mi üzülmüyorsun 
(216 puan) tarafından
Ne yapayım baba evim daha kötü
(1,043 puan) tarafından
Yine de sana bıçak çekmiyorlardır.  Bir süre için git. Kendin bir iş bulup çalışana kadar. Bebeğin çok mu küçük
+1 oy
(18,548 puan) tarafından
Uyarı veren neye dayanarak uyarı vermiş merak ettım 
(1,461 puan) tarafından
Bende ona şaşırdım niye öyle bir şey dedi
tarafından
Arkadaş geçen diyirduya ambulans la gitti ciğerleri enfeksiyon kapmış faln filan buseylee di işte onu diyo askm
(1,461 puan) tarafından
Uyarıyı sen mi verdin kuzum ben bilmiyorum önceki postlarını görmedim bakmadım da
tarafından
Yok askm ben vermedim ama hasta olduğunu falan kendi söyledi bu arkadaş yukarda azamelina da demiş ona sor daha ayrıntılı bilgi alırsın ben çok bilmiyorum
(1,461 puan) tarafından
Ne diyim millet delirmiş ☺
+1 oy
(14,080 puan) tarafından
Kadın dayak yemiş bu kim ona şizofren demiş ALLAH aşkına 
0 oy
tarafından
Şikayet et onu 
(216 puan) tarafından
Canım kere ettim ama hiçbir işe yaramadı eve geldiğimde daha pis ayağımı yedim yani ne yapacağım bilmiyorum şimdi ya hastanedeydi ona rağmen gelip köpek gibi saldırdı bana
tarafından
A.d.i herif al.eline bıçağı sana yaklaşınca sapla bacağına
(2,267 puan) tarafından
Çok güzel akıl vermişsin bravo yani. O bıçağın bacağa geleceği ne malum o kargaşada . Kötü de olsa ailenin evine gitmen senin için en doğrusu gibi görünüyor
tarafından
Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür değil mi bu platformda kimseyi zorlayan yok kalk bıçakla diye kimsenin yorumuna eleştiri yapmanıza da gerek yok düşüncenizi yazın geçin lütfen
(2,267 puan) tarafından
Emin ol sana laf yetiştirmeye ugrasmauacagim insanların vebaline girmeye devam et
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Ailem yok orasi daha kotu diyorsun ama sana bicak ceken adamin evinden ne kadar kotu olabilir ki??

Elleri kopsun kırılsın polisi arasana canım
0 oy
(1,003 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah :ermm: bu durumda bile gidecek bir yerinin olmaması zor. Ama Allah var ona sığın..inşallah herşey gönlünce olur. 

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Yerinde olsam direk polisi ararım git bacım devlet bile sana sahip çıkar yaaa
0 oy
tarafından
Karısına el kaldıranların Allah belalarını versin nede olsa kimsesi yok diye ezenlerinde Allah belalarını versin inşallah sen niye polisi aramadın ki 
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Uyarı veren kim acaba çok merak ettim gerçekten söylediğin yalan mı gerçekse Allah yardımcın olsun kadın sığınmaya gidebilirsin bu hayat böyle geçmez 
0 oy
tarafından

Bu uyarı ne ya !!!

0 oy
(386 puan) tarafından
kadın sığınma evine git hemen kalma  o evde daha fazla seni öldürmesini mi bekliyorsun kendi kendinize sahip çıkın artık ezdirmeyin kendinizi yeter artık mecbur değilsiniz bu adamlara varlığı ne ki yokluğu ne olsun yani 
0 oy
tarafından
Uyari veren neden öyle dedin ki
0 oy
tarafından
Birisi uyarı vermiş uyduruyo demiş başka ne yazdinda böyle diyolar bilmiyorum tabi doğrumu da değilse de devlete sigin böyle olmaz 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Uyarıyı kim ne nedenle vermiş
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kuzum yaaa kıyamam. Devlete sigin git şikayet et seni de çocuğunla kadın sığınma evine yerlestirirler. Zamanla kurarsin hayatını iş de bulursun çocuğuna da sahip çıkarsın ailene de muhtaç olmazsin. Hangi şehirde olduğunu bile öğrenemez pislik. Bak gerçekten biz yardım istediğimiz sürece devletin polisi jandarması sahipsiz bırakmaz. Ama 2 gün sonra dönersen eve daha beterini yaşarsın. Ne olur çekme o adamı şimdi döven yarın.... Allah korusun dilim varmıyor. 
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Canm bu durumda olanlaea Allah yardim etsin cocugun varmi bilmiyorm ama ailen yoksa adam gibi kocan yoksa devletimiz var sukur birak ve kadin siginmaya git
0 oy
(891 puan) tarafından
O nasil uyaridir kkm yapti o uyariyi ya 
0 oy
(617 puan) tarafından
Çocukların varmı canım çok üzüldüm gerçekten elleri kırılsın 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,188 göst.
9 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,274 göst.