0 oy
1,911 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,493 puan) tarafından
Eşiniz arkadaşları ile birlikte iki günlüğüne denize Antalya ya gitmek istese yazın ne dersiniz arkadaşlarıda evli 

75 Cevaplar

0 oy
(774 puan) tarafından
Ben izin veririm onunda yanlız vakit geçirmeye ihtiyacı olabilir hep heryerde beraber olmaz 
-Reklam-
0 oy
(12,269 puan) tarafından
İzin vermem ama yazın kesin o s*****kardeşiyle bende. Gizli gider ki eğer giderse baya baya olay çıkar benle gitmediği için değil çocuklarım deniz Deniz diye her yaz yalvarıyor ama günü Birlik bile götürmüyor 
0 oy
(5,216 puan) tarafından

saçları döküldü benle evlendikten sonra garibimin öyle bişey yapsa geri kalan saçlarınıda ben yolarım :D

0 oy
tarafından
gonderdim hatta bende bask yere gittim kimse kimseyi aldatmiyor evliligin sorumlulugunu bilen yapmaz aldatanda kendi yoluna canim sikmaya gerek yok herkes istedigini yapsin
0 oy
(129 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaparım kabul ediyorsan git derim
0 oy
(75 puan) tarafından
Arkadaşlarının evli olması birşeyi değiştirmez kesinlikle göndermem 
0 oy
tarafından
bende izin vermezdim 
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Eşimin arkadaşlarını tanırim isterse gidebilir ama bizimki gitmez bende istesem giderim gezerim arkadaslarimda yapmisligimda var evlendik diye kisitmamiz yok herkesin evlilikten önce binarkadas çevresi alismisliklari var sonuçta 
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Bende kendi arkadaşlarımla denize gidiyorum, eşim de gidiyo, birlikte de gidiyoruz, arkadaş grubumuzla birlikte de gidiyoruz,  yani ben gitmesem o gitse belki hayır derdim ama bende gidiyorum gidince bişey olmuyo :) yeter ki içinde kötü niyet olmasın 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Yani öyle gün içerinde arkadaşlarıyla gidiyor eşim yakın biryere de uzak olmaz herhalde
0 oy
(82 puan) tarafından
Hangi arkadaşlarının olduğu önemli güvendiklerimse olur çünkü bende gitmek istesem arkadaşlarımla eşim izin verir 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Evli iken arkadaşları ile tatile giderse, bundan sonra da arkadaşlarının koynuna girsin onlar yapsın yemeğini vs
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Yollarım gitsin benimle evlendi diyede esir hayatı yasayamaz gezicek arkadaşlarıyla vakitte gecircek tabikide güvendiğim için no problem fizana gonderiririm sjjsksj
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Eşim  2 günlüğüne  gitmez  zaten  bizi  bırakmamak için  ama günü  birlik veririm sabah erkenden gidip  gece gelebilir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 244 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
16 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
7 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (959 puan) tarafından soruldu

412,089 soru

12,405,539 cevap

44,590 kullanıcı

Kategoriler

...