0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar yavrumun dişleri çürük kaç kere götürdüm hastaneye hiç bişey yapmadılar koranadan dolayı simdi bidaha götürecem ve büyük ihtimalle diş çekimi olucak sorum siz çocuklarınızın dışını cektirdimizmi ve yerine ne kadar sürede dış geldi benim yeğenim dış çektirdi üç yıl oldu hala gelmedi 

5 Cevaplar

0 oy
(386 puan) tarafından
Çocuk dişi gereken zamandan önce çekilirse yeni diş geç çıkar ver zamanı var ondan önce çımaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen eşim kızımı götürdü özel muayene ye antibiyotik verdi. Tavsiyem süt disleriolduğu için kanal tedavisi çok mantıklı değil eziyet demiş kendiliğinden düşecek nasılsa demiş şimdi rahat bakalim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Çürük değil de sallanan dişi çektiği oldu. Kızım 9 yaşında süt dişlerinden sadece 2 tane kaldı. Zaten alt tarafta ana dişleri çıkmaya başladığı  için süt dişleri oynadı üstten. Geçen hafta dış doktoruna göturdum. Kalan 2 süt dışın de dolgu olduğu için,.dolgunun biri kırıldı. Hiç ellemeyelim yakın zaman da çıkar bu dişler de, eger cikmazsa müdahale ederiz dedi. Ben özel muayenehaneye götürüyorum ama canım. Devlet de çekim harici işlem yapılmiyormuş sanırım.
(9 puan) tarafından
Bende özele goturuyorum canim kanal dedi ilk goturdugumde ben istemedim zaten süt dişi düşer diye ama yavrum sizlaniyo cekmekmi mantıklı yoksa kanal mi bilemed
(7,118 puan) tarafından
Çekilirse eğer alt taraftan hemen çıkmaz, zamanını bekler canım.
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Canım biz cektirdik ama çürük yok beş yaşında sut dişi çıktı arkadanda dış gözüküyordu çektirdik on disi
0 oy
(3,996 puan) tarafından
kac yasinda cocugun , hangi dislerinde curuk var , 
(9 puan) tarafından
Altı buçuk yaşında ve azı dislerinin yanındaki dış

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 552 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,194 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy