0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok utangaç kızlar ya ev taşıdım bardaklari dizdim bunlardan iceblrmym diye soruo acikio acktim demio odaya girerken kapı çalıo mutfaga bile ..şeker hastası saat başı soruyom aciktnmi anne diom yok desede getryom bişi yiyo anne rahat ol diom git kendjn al ye diom yok niye soryon bardağı kirilirim diom olsun kizim dio çok anlaysli tamam ama bende rahat davranıyorum böle olunca nasi rahat dvranmasini saglayablrm yenide degl 4 senelik evlym hep böyle cekngem Allah razı olsun iyi biri ama bu huyunu torpilemek istyorum 10 günlüğüne geldi yanma

29 Cevaplar

0 oy
(658 puan) tarafından

istersen takas yapalim kuzu  onu banana version yerine tam sen istedigin gibisni verim:P:D

tarafından
Kiyamam kız ben yok vermem acck rahatlik huyunh bulasrrrsan olur ama:))
-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından
Kıyamam ya üzüldüm canım yine şanslıymis senin gibi gelini var vicdansiz birine düşse vay haline o kadının elinde oynatırdi desene iyi niyetli olduğu için 
tarafından
Öyle kuzum eltmgil bunu denems sanrm çok çok cekngen ben en küçük gelinym biraz rahat olsun istyorum
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Benimki de böyle de rahat olmasını istemezdim o fırsatı ben vermediğim için yoksa her yeri karıştırırdı:)) kadın da senin evinde öyle oluyor dmeek ki boşver 
tarafından
Valla ben veriom da bizimkinde iş yok oğlunun evi anne diom benim annem nasıl rahat girio cikiosa odalarma kaynanmn da ogli rahat olsun isterdim ben severim öyle daha çok benmsendgmi düşünürüm ya :)
0 oy
(3 puan) tarafından
Benim kaynanamda tam tersi köyde oturuyo bize geldiği zaman sabah kalkiyo direk mutafaga giriyo çay yapıyo alaminyon tavan vardı içinde yumurta kaynatmisdaha hiç kullanmamistim berbat olmuş kafasına göre bütün odalara girip çıkıyor dolapları açıyor bana sormadan hlortuleri toplayıp makinaya atoyo aşırı rahat bizde kaldığı zaman ben yatak odamın kapısını kilitliyorum uyurken  birgün bı baktim kalkın diye birden odaya dalmaya çalıştı ve ben daha 5 aylık evliyim bende seninki daha iyi
(3 puan) tarafından
Ve hergun ariyo bugün ne pisirdin yani herzaman da sorilmazki canım belki bişey pisirmedim dışarıdan yedik veya peynir ekmek yedik napacan
tarafından
Seninki fazla rahatmis gi
0 oy
tarafından
Benimki de acıktım demez indirirsin bişiler beğenmez of çok sıkıntılı ya dese şunu yap yicem amenna ama demez 
tarafından
Bende aynı dusuncedeym hatta gecsin pisrsun bendg yeyim kendide yesin. Kafasndaym:)
0 oy
tarafından
Kayınvaliden aynı benim gibiymis ilerde kayınvalide olursam kesin öyle olurum :) bayılıyorum nahif insanlara 
tarafından
Ama. Çokta utangaç olma:)
0 oy
(5,216 puan) tarafından

maşallaaaah maşallaaaah kaynananı bekleme sen herşeyi önüne ser getir yap yesin içsin sonrada al başında taşı :)

tarafından
Öyle yapıyorum kız mutlu olsun istiyorum azıcık gelio kalmaya zaten
0 oy
(2,091 puan) tarafından
yaaa aynı bemim kayinvaldem öyle  çekiniyor anne dedim  çekinme dedim  burasi seninde evin dedim  oğlunun evi  acıkırsan bile soyle  dedim çekinme diom kayinvaldeme  ama o çekiniyor kayinvaldem çok iyidir amaa bama  geldiinde rahat edemiyor nedense  
tarafından
Benmkide kendi evnden başka yerde edemio herksin kendi evi deyip durur
(2,091 puan) tarafından
aynen canimmm olsun yaaaa

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 920 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,522 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 459 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 578 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu

412,278 soru

12,410,988 cevap

44,838 kullanıcı

Kategoriler

...