Kuzuuum benimde şuan basım temizlikle dertte hahahahah:) 35 haftalık gebişim doğum için yapıyorum neyse dur anlatayım sana da fikir olur:)
Hiç.bir şeye başlamadan önce halilarimi.hepsini ama hepsini.topladim yıkamaya gönderdim 2 gün sonra gelivekler insllh:) ondan sonra evdeki tüm perdeleri çıkarttım renklerine göre ayırdım beyazları makinaya atıp yumuşatıcı pervol ve biraz çamaşır.suyu ekledim yıkadım
Ondan sonra yatak örtülerimi yorgan örtülerimi battaniyeleri mi yatak carsaflarini yastık yüzlerini hepsini yıkadım ondan sonra koltuk krlentlerimi makinaya attım tertemiz olsunlar diye bunlar bitti
Sonra yatak odama girdim elbise dolabımi baştan sonra çıkarıp silip.supurup yıkayıp katlayıp bıraktım koltuk örtülerimi yıkayıp utuleyip bıraktım yatak odamı komple.silip süpürüp yatak basligimi tozunu alıp silip.odamdan çıktım şükür odam bitti yikanilan tüm temiz eşyaları yatak odama götürüp kapıyı.kitledim bugünde mutfağa girdim tüm temiz kirli.bulasiklari.hep.yikadim dolapların içini bile yıkadım kuruttum bez serdim bulasilalrimi dizdim duvarları sildim Pimapen camlarıni çamaşır suyuyla sildim tupumu axsperoksla sildim mutfaigimda bitti bugün yarında salonumu yapicam öbür.gunde halilarim geliyor halimin geldiği gün de kolidorumu yapicam akşama doğru ise banyo ve tuvalletimi çamaşır suyuyla bekletip yikiycam bu kadar tatlım rahat ol ben o.kadsr agirlastim ki ama mecburum yapmaya sonunda kahve içip ayak ayak üstüne atmak var kız bunları düşün aksnajaja:) hadi kolay gelsin sana