0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yeni 8 aylık olduk ve 3 gündur gece 1 bucuktan asagi yatmiyor ayagimda salla salla ölüyorum uyuynca da saat basi kalkıyor emiyor veya ayakta salliyorum sabah 8 de geri kalkiyor yasiyanlar ve atlatanlar yardimmmmm 

7 Cevaplar

0 oy
(1,930 puan) tarafından
Çok sallamasan yada sürekli uyutmaya çalışmasan biraz kendi başına oynasa sende onunla birlikte sonra yorulur bitkin düşer 
tarafından
Gecenin yarısı yapiyor ama gece 3 4 de uyanıyor uykusu kacmasin diye yapiyoruk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde oyleydik canım ben gündüz uykusunu bire düşürdüm akşamda erken yatırıyorum şükür düzeldi devamlı uyutmaya çalışma gündüz uyut kalkinca bırak oynat yor öyle yatır 
tarafından
Mesela öğlen 1 bucukta uyuyorsa 2 buçuk veya 3 te uyanıyor sonra da 6 veya 6 bucukta uyuyup 7veya 7 bucukta kalkardi
tarafından
Canım işte 6 da uyumamasi gerekiyor eğer ki 6 da 15 dakika da uyusa çok dinç oluyor Instagram varsa Türkan açar diye bir ev hanımı var uyku eğitimiyle ilgileniyor ben uyguladım kendisi uyumuyor ama saatleri var 6 da uyutmasan da oyalasan hiç oylanmiyormu
tarafından
Yok kucagimda gezmek istiyor kendisi oynamıyor illa kucagina al beni gezdir oynat diyo
tarafından
Yok kucagimda gezmek istiyor kendisi oynamıyor illa kucagina al beni gezdir oynat diyo canm uyku eğitimi verip de kendi basina uyuyo mu ? Rahat mısın
tarafından
Canım kendi başına nadir uyuyor yani çok uykusu gelirse uyuyor onun dışında 10 dakika anca salliyoruk bazen 10 dakika bile sürmüyor ben kendime göre uyarladim çok şükür çok rahatsız hem yavrum mutlu hemde ben
0 oy
tarafından
Salla babam salla yapınca kalkiyorlar ya şükür atlattım o donemi
tarafından
Ne zman atlattin kiz ben me zman anlatırım
tarafından
Uyku eğitimi verdim ozaman atlattım gerçi benimki gece uyuyordu su içip geri yatardı ama bı ara çok sık kalkmaya başlamıştı sallandığı için 15 ayligiz şuan kendisi uyuyor inan sallanan çocuk devamlı kalkıyor gece
tarafından
Biraz sallamayi kesim o zaman sağ ol kuzum
0 oy
tarafından
Dis doneminde oldugu icin huysuzluk evresindedir. 2 yasa kadar boyle devam edebilir. Beyaz gurultu diye bir muzik var onun acin sallayın uyur insallah
tarafından
Onu açıyorum zaten canım da uyumak istemiyor salliyorum falan dediğin gibi dis olabilir
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Uyku düzeni nasıldı 3 gün önce peki 
tarafından
Ayniydi değişilık yapmadık ama eşimin babasi rahatsızdı orda kaldik orda erken kalktı 1 hafta ama böyle yapmıyordu hic
0 oy
(704 puan) tarafından
Dış çıkarıyordur ağrı kesici verip denedin mi?Ağrısı çoksa ondan da uyumuyordur.
tarafından
Ama gülüyor oynuyor aglamiyor ki ağrısı olsa aglamaz mi ?
(704 puan) tarafından
Ağlayarak kalkiyorsa eğer ki benimki öyle kalkıyor kesin ağrısı vardır.Surekli aglamiyorlsr zaten benim.kizda ben kalkana kadar ağlıyor kucağıma alınca gülüp karanlıkta etrafı izlemeye çalışıyor.Agri kesici verdikten sonra sakinlesip uyuyor.O uyanınca ışığı açma karanlıkta yap her yaptığini gece gunduZ ayrımını yaptır.Bide bir gün dene ağrı kesici ver uyanınca zaten anlarsın kalkmazda distendir.
tarafından
Yok aglamiyor da dün bi ağladı o da kabizligi vardı bende kabizdan suphelendim ama bi deneyim ağrı kesiciyi ya
(704 puan) tarafından
Dene canım benim kızımda aynıydı sonra dedim dur ağrı kesici verdim baktım sustu meğerse dış çıkartıyormus benim.haberim.yok :)
tarafından
Benimkinin de dis zamanı da bakalım :)
0 oy
(183 puan) tarafından
Valla benimki 5 aylık gece 11 12 gibi uyuyordu babası o saatte geldiği için. Şimdi düşene soktum gündüz 2 de bir uyutuyorum 5 6 da bir. Akşam da 8.45 de başlıyorum uyku hazırlığına 9 yada 9.5da uyumuş oluuor
tarafından
Benimki 10 da uyutuyordum önceden bazen sarkiyordu o zaman 11 gibi duyurdu ama Su An uyumak istemiyor 2 gibi uyuyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 466 göst.
16 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 386 göst.
16 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 385 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 516 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,131 soru

24,472,552 cevap

355,252 kullanıcı

...