0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
Kzilar kremeli tavukli makarna yapan  varmi tarf veriirmisnz esim isterdi ilk kes yapacam

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Valla hiç yemedim ben :angel:

Deneyen yazsin merak ettim :)

(483 puan) tarafından
Yazan  olmus cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kuzum tavuğu önce tavada sotele ufak ufak dogra. Makarnanin haşlama suyuna tavuk bulyon at , sıvıyağ gezdir öyle haslansin. Tavuğu tavadan al aynı tavaya kremayı dök eğer baharat kullanacaksan köri ya da kimyon öneririm ki ikisini aynı anda kullanma tadı bozulur. Bir kaç çay kaşığı serpip karistirabilirsin. Sonra isteğe göre diyeyim dereotu ya da maydanoz kıyıp katabilirsin kremaya. Tavuğu kremaya kat birkaç kez daha karıştır. Makarnayı süzdükten sonra tencereni ocağa koy içinde kalan su gitmeye başlayınca kremalı tavuğu dök makarnayı üzerine yavaş yavaş ekle karıştırarak. Yanına da salata çok güzel gider. ♥️♥️
(483 puan) tarafından
Tak ederm cnm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Makarnayı haşla tavuk göğsünü küp küp doğra sotele yağ ile pişmeye yakın 1 paket krema koy pişir sonra köri 1 çay kaşığı dolusu ekle tuzunu koy az karabiber at pişsin altını kapa. Makarnayı süz yağ kızdır kekik koy makarnayı yağla sonra tavuğu koy karıştır harika 
(25,181 puan) tarafından
Evt cnm hepsini koy zaten pişince çekiyor o
(483 puan) tarafından
Saol cnm sen hngu krrmayi aluyorusn cnm
(25,181 puan) tarafından
Pastavilla alıyorum ben canım
(483 puan) tarafından
Tamm cnm ins guzel olur  aciktim simdilikden.d
(25,181 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben Hiç yapmadım ama kiz kardeşim yapmıştı orda yedim çok guzel
(483 puan) tarafından
Valla denicem bakalim ins guzl olur
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Youtube den bak =) biz yapmıyozz öyle şeyler 
(483 puan) tarafından
Bnde ypmadm hic esim yp dedi merk ettik.d

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 215 göst.
19 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sustumm.. (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
30 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 280 göst.
0 oy
7 cevap 381 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,887 soru

24,256,711 cevap

341,253 kullanıcı

...