0 oy
1,405 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından
Aileler arasında bir sorun yok gayet güzel anlaşıyorlar kız kardesinizin eltiniz olmasini istermiydiniz :)  veya olan varmı ? :) 

40 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kardesim yok eltim olmasini istemezdim kaynanam onunda agzina ederken sessiz kalamazdim parcalardim kaynanami
(1,793 puan) tarafından
Helal kiz sana ;)
tarafından
Bana ediyo kardesime dayanamazdim
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm Allah yardimcin olsun
tarafından
Amin cnm
(167 puan) tarafından
Kaynanam yok ama yorum güzel ++
-Reklam-
+1 oy
(1,436 puan) tarafından
Ben cekdiyimi kaynanadan kardesimin yasamasina asla izim vermem.
(1,793 puan) tarafından
Doğrudur cnm ❤
+1 oy
(16,033 puan) tarafından
Ben isterdim. Destek olurduk birbirimize ne güzel. 
(1,793 puan) tarafından
Aile arasında sorun yoksa dediğin gibi neden olmasın ;)
+1 oy
(270 puan) tarafından
Asla istemezdim.Birimizin yaşadığı bir problem diğerini de etkiler.Düşünsene birimiz anlaşamayıp ayrılsak diğerimiz o evde devam.Ailemizde görüşmeye devam etmek zorunda kalacak. Yok yok istemem.
(1,793 puan) tarafından
Doğru souluyorun cnm
0 oy
(877 puan) tarafından
Çok isterdim bekar kardeşlerim var ama kaynanamin tek erkek çocuğu eşim var kaynanam hep derdi bı tane daha oğlum olsa alirdim diye keşke ablam eltim olsaydi :)
(1,793 puan) tarafından
Evin tek oğlu sana kısmet olmuş  kiz kardeşin yada ablan da hayırlı kismetler nasip olsun
0 oy
tarafından
Kız kardeşim yok ablalrım var onlrda evli bi ara ablamın eltisi olucaktm ama sonradan vazgeçtim eyer kızkardeşim olsaydı valla kayınlarımdan bitanesine isterdim çünkü bnm kaynvalidem çok iyi biri çok severim onu hiç kötülüğünü görmedm iki kardeşin elti olmasıda çok güzel ya ben çok severim öyle 
(1,793 puan) tarafından
Aile arasında sorun yoksa bende isterdim cnm ❤
tarafından
Aynn en önmlisi o ztn çok şükür bizim ailede hiç bir sorun yok allh herkese sorunsuz kaynana nasip etsin
0 oy
(878 puan) tarafından
Kardeşim çok küçük malesef elimde büyüdü sayılır büyük olsada istemezdim kıyamam ona ben 
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm ❤
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Hayır istemezdim kaynanamdan dolayi
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Kız kardeşim yok ama şöyle bi düşündüm cevap bulamadım baya ikilimde kaldım bi yandan iyi bi yandan kötü bilemedim 

Herkes için hayırlısı olsun ama ❤
(1,793 puan) tarafından
Aynen herkes için hayırlısı olsun cnm
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Kız kardeşim yok olsaydı da asla ama asla istemezdim bırak akrabayı bu aileden hiç kimseyle evlenmesine izin vermezdim
(1,793 puan) tarafından
Net ! :)))
0 oy
tarafından
Ben istemem yaaa neyseki öyle bir sorun olmaz evin son oğlunu aldım 
(1,793 puan) tarafından
Iyi yapmışsın cnm ☺
0 oy
tarafından
İsterdim kız 
(1,793 puan) tarafından
Isteyen nadir ;)
0 oy
(439 puan) tarafından
Ablamla kuzenim eltiler arada hep regabet oluyo bence kuzenim kiskaniyodu ablami baya bi kavga ettiler tartistilar oyle olunca eşlerinde arasi acildi iki kardes bence guzel bsy degil ailenden birinle elti olmak
(1,793 puan) tarafından
Evet bir sorun oldumu herkes etkileniyor
0 oy
tarafından
Asla istemezdim katil olurdum kardeşime çektirirler
(1,793 puan) tarafından
Abooo sakin kiz :)
tarafından
Sevdiğim birine bana yaptıklarını yapsalar olurum cidden
Annem kilolu diye kaynanam bir kere dalga geçer gibi konuştu deliye döndüm bir ton laf saydım bayramdı herkesin içinde aileme kimse laf etmeyecek deyip evime gitmiştim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Kayinvalidem ile kız kardeşi elti şimdi düşmanlar hiç iyi bi durum değil valla 
(1,793 puan) tarafından
Aynen cnm orasi oyle
0 oy
(138,117 puan) tarafından
Kardesim yok ama olsa istemezdim
(1,793 puan) tarafından
Anladm kuzeyimin anasi ☺❤
0 oy
(510 puan) tarafından
Asla asla asla asla Allah korusun bi kayıp verdik bir tanesine daha asla izin vermezdim anam da öyle birşey olsa kalpten giderdi babam da katil olurdu heralde bu aile ile 
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından

Teklif ettiler kız kardeşim için ama kaynım höt höt bişey kocam gibi değil abiye hiç çekmemiş kız kardeşim desen o da asi ruhlu dik başlı bişey kocayı dövecek cinsten yani :)  kocamla kaynanama dedim hergün birbirlerini döver karakolluk olurlar bunu mu istiyonuz siz :)  kaynanam aman yok senin gibi değilse kalsın o zmn dedi bende oğlunda kocam gibi değil işte sorun orda dedim gülüştük kapandı konu :)   ha anlaşabilecek olsalardı istermiydim hayır yine istemezdim üniyi onunla aynı şehire yazıp aynı evde kalarak ağzımın payını çok güzel aldım ben şimdi çookkk uzak şehirlerdeyiz düşün direk otobüs bile yok Ankara üstü aktarma yapmak gerekiyor :)  uzakta olunca kıymetli olduk geçen gün aramış abla Çınarı çok özledim yol paranı da babamla ben karşılayım 1 hafta tatile gelin diyor :) Böyle rahatım yerinde 8-)

(1,793 puan) tarafından
Hmm anladım cnm hayırlısı olsun herşey ve herkes için
0 oy
(703 puan) tarafından
İstemezdim.Hem çok sıkıntılı bir aile hemde kardeşlerim sıkıntılı bana duble sorun olurlar.
(1,793 puan) tarafından
Ahahhah duble sorun :)
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Kiz kardesim kucuk(5) ama kuzenimle boyle konusurduk hatta biz senle elti olsak aileyi ele geciririz derdik :D 

Zaten esimde hi evin bi oğlu
(1,793 puan) tarafından
Ne güzel cnm

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 784 göst.
0 oy
15 cevap 400 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 768 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,809 soru

23,597,409 cevap

305,838 kullanıcı

...