0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar pişik için kullandıklarım. Bunlar 

Sudokrem

Vazelin

Zeytin yagi

Arko krem 

Pisik önleyici mustela krem

Pisik geçmiyor ya nolur bisey diyin bez de değiştirdim Jenny villy kullanıyoruz şuan slpy olmadı truco baby naisl onu mu denesem

43 Cevaplar

0 oy
(8,584 puan) tarafından
Bepantol kullan Cookk iyiii
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepsını at kenarıya bacım zeytınyaglı duru kalıp sabun al ılık suyla her acma da sil osel yerlerinı 5 dakika bekle kurusun kapat her seferinde yap dus ta da onunla yıka bak gececek 
0 oy
tarafından
Kesinllikle kantoran yağı kullanmasın. Benim kızımda hiç pişik sorunu olmadı çok şükür 
0 oy
tarafından
Canım pişik olduğuna 3m8nkisin mantarlasmis olabilir belki 
0 oy
tarafından
Fitokrem hemen geçiriyor
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Primaya geç benim yeğeninde böyleydi en iyisi prima
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canim gecmiyorsa mantar olabilir.doktordan  krem iwse ben adini hatrlamiyorum trosdy bepantol bide travakortmudu neydi ksristirip surmustm.
0 oy
tarafından
Valla ha canım benim kızım yemi doğmuş kaç gün oldu geçmedi . Bugün  kayinpeder im  bepantol  aldı 2 kez sürmemle gecti 
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Kac aylik ek gıda alıyorsa yediklerine dikkat et mesela ben ogluma Tarhana çorbası verdim mahvoldu pisik oldu hep 
tarafından
5 aylık kızım ilk defa yoğurt verdim kavanoz mama verdim
(4,847 puan) tarafından
Onlar alerji yapmış olabilir kavanoz mama verme daha çok küçük canm
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Hametan mavi kutu o da iyi doğduydan beri her bez açmamda kullanıyorum
0 oy
(206 puan) tarafından
Benim kizimda pisik olmustu 2ay once . halbuki oglumda hic pisik yasmamistik. Molfix kullaniyorduk baska bez denedik sonra pisti. Molfixe dondim hemen ama gecmedi.15 gun neler denedim ne kremlee saydiklarinin hepsi ama yok gecmedi. Enson eczaneden yapma pisik kremi aldik. Pembe bi kutuda el yapimi. Surdum ogun faeketmeye basladi 3gun sonra sukur gecti. Eczanelerde oluyo cok kuvvetli. Yapma pisik kremi diyosun. Dene ister canim cok pahali biside degil.
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Benim oğluma bebanthol iyi geliyo
0 oy
(852 puan) tarafından
Bir iki defa ince tabaka halinde cok az mantar kremi travaxol sür hemen gecyo
0 oy
(626 puan) tarafından

Canım bunu yap. Ben tanıdıktan aldım pisigimiz olmadı ama kolum yanmıştı sürdüm hemen sizisini aldı hiç iz kalmadi. Baya kaynar su dökülmüştü. Herkese söylüyorum evde bulunsun yapın diye. Cildi çabuk onariyor. Bana pişige iyi gelir diye vermisti tanıdık.

Bez de molfix 3d öneririm
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Islak mendili yıkayarak kullan . Ve üstüne hametan sür bi kaç sürmeye iyi gelir 
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Doğduğu andan beri pişik olmadı. 2 aylık olduk her gün yıkadım mustela kullaniyorum kakasını hiç bekletmeden temizledim.. 
0 oy
tarafından
Şok market bezine geçmenizi öneririm hem uygun hem içeriği temiz 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Benmde bebeğim 7 aylik olacak onunda kaç gündür kızarıklığı var zeytin yağı sürüyorum bephantol sürüyorum geçmiyor normalde bephantol cok iyi gelirdi şimdi geçmiyor 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Mavi renk hametan ve travazol iyi gelmişti oğluma kanama derecesine geliyodu kaka yapınca altını yıka biraz hava alsın kremleri sür geçmesse hametanı fito kremle sür 
0 oy
(163 puan) tarafından
Hipokort diye Bir krem var. Mucize gibi Bir şey İlk günde etki ediyor. Hemen geçiriyor. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 398 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
17 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 323 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,880 soru

23,686,012 cevap

310,586 kullanıcı

...