0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gün içerisinde neler yediriyorsunuz iştah açıcı kızlar severek yediği şeyler varmı

13 Cevaplar

0 oy
(3,727 puan) tarafından
En severek yediği şey muz onun haricindekileri pek severek yemiyor oyunlarla sarkkilarla yediriyoruz işte kahvaltı zaten hiç yok 
-Reklam-
0 oy
(135,948 puan) tarafından
yogurt.meyve corba sut mama 
0 oy
tarafından
15 aylık herşeyi yiyor şükür 
0 oy
tarafından

Herşey yiyo benimki 

0 oy
(1,596 puan) tarafından
Bizimle birlikte herseyi yiyordu normalde 15 gün önce biraz rahatsızlandı o günden beri yayla çorbası hariç hiç bisey yemiyor bide beni emiyor 
(157 puan) tarafından
Ya bizimki de aynı herşeyi yiyordu 1 aydır ne yaptıysam 2 kaşıktan fazla yemiyor
0 oy
(783 puan) tarafından
Un corbasi icine tavuksuyu et suyu koyunca istahla yiyor

Mama

Tavada yumurta tereyagli olcak

Muz mandalina  elma seviyo 

Danone 

Yogurtlu cicibebe

Pilavli yogurt 

Domates 

Salatalik

Havuc elde yemek istiyo 

Brokoli corbasino seviyor

Bide yayla corbasi  tabi ayri gunlerde farkoi seyler he bide ispanakli börek seviyo
tarafından
Un çorbası tarifi verirmsn cnm peki tam net olarak
(783 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Bu ara diş çok sıkıştırıyor ama zeytin pekmez köfte mücver yoğurt kefir ekmek tarhana çorbası mecimek çorbasına hayır demiyor. 
0 oy
tarafından
Tatlı ve kırmızı et dışında her seyi seviyor
0 oy
(2,076 puan) tarafından

Sabah uyanınca emriziriyorum, 

Bi 30 40 dakika sonra, iki yumurta haşlayıp beyazını eline veriyorum sarısını bir kase yogurt bir tatlı kaşığı pekmez ile veriyorum

40 1 saat sonra emziriyorum, yine bir saat sonra yarım elma yarım muz veriyorum 

Emziriyorum

Haftanın 2 günü kemikilik suyundan corba yapıp veriyorum, normal corba, akşam ne yemek yaptıysam ondan yediriyorum değişiyor

Akşam bu saatlerde de muhallebi yapıyorum bir kase onu yiyip üzerine emip uyuyor, çok istahsiz olan oğlum bu aralar yemeye başladı maşallah inşallah böyle devam eder :) birde gün içerisinde bir bütün elmayı soyup eline veriyorum onuda yiyor

tarafından
Kızım da 1 yaşında çook iştahsız baya
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Herşeyi yiyor benide emiyor. 

Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta peynir muz cicibebe karışımı

Ona özel yaptığım çorbalar da 

Un çorbası et yada tavuk sulu

Enginar çorbası

Brokoli çorbası

Pırasalı çorba 

Balkabaklo çorba 

Kendimize yaptığım yemeklerden yiyebildiği varsa onj veriyorum bi öğünde hergün bi kase yoğurt mutlaka yer. Meyve yediririm arada

Kırmızı et tavuk eti balık bunları çok sever sucuk falan bayılır
0 oy
(667 puan) tarafından
11 aylık herşeyden yedirmeye çalışıyorum şükür yiyoda bi mercimek çorbası bide bu ara yumurta yemiyo 
0 oy
(52 puan) tarafından
Sabah uyanınca bir emiyor sonra kahvaltı tereyağı lor peynir yumurta zeytin herşey sofrada oluyor ama kendisi iki zeytin biraz tereyağı belki bir parmak ucunda yumurta iki üç kaşık yoğurt anca yiyor oda zorla sonra tekrar emip ilk uykusuna geçiş yapıyor uyanınca iyi günündeyse bir kepçe çorbayı içiyor bir iki saat sonra yarım muz yada bir kayısı yada azcık kek artık ne isterse hangisine ağzını açarsa onu yiyor akşam da ne yaptıysam ne varsa yarım kaseyi geçmez onu yer emip uyur ha bir haftadır hergün çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi içiriyorum bu iyi günümüz bu arada bu gün mesela bir kase çorba ile nerdeyse günü kapattık yemedi çok isterdim benim bebeğim herşeyi yiyor demeyi ama benim bebeğim malesef herşeyi yemiyor yemek yemeyi sevmiyor Rabbim sağlık versin bizede sabır 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
14 aylık makarna çorba yoğurt dünden kalan yemek olursa isıtrım her şeyden yiyo anliycan ama favorisi tereyağlı makarna☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
10 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde est16 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.