0 oy
1,366 göst.
Aile kategorisinde (6,135 puan) tarafından
Evet arkadaşlar bir 39+3 ün sonuna geldik... Allah razı olsun moral verirken hepiniz hakliydiniz... Çok sancim olmadi hatta acilmam oluncaya kadar sancim olmadi sadece 7 8 den sonra sancim oldu. Kasiklarim ağrıyordu kabız oldum sanıyordum doğumun başladığı anlamadım bile. Bağırsaklarım çalışsın diye plates topuyla oynadım sonra rahat edemeyip esimi uyandırdım sıcak suyla duş aldırdım. Saat 3.30 da hasteneye geldik kasiklarim ağrıyor deyince acilmama baktılar 2 cm di. Nst ye bağladılar sancim yoktu doğumun başlamış dediler saat 5 gibi 5 cm acilmam olmuş sırtım ağrıdı biraz daha yürüdüm 1 2 saat sonra 7 8 cm acilmam oldu beni oyaladılar büyük abdestin varsa yap diye sonra çatala aldılar 3 ıkınmada 7.30 da bebeğim yağ gibi kaydı geldi çok şükür canım yanmadı biraz tenturtuyot biraz yag biraz uyuşturma derken çok kolay oldu Elhamdülillah ❤❤❤❤❤ Ha 3 tane pirince 3 yasin bide meryem ana eli otunu da kullandım.... Sümmes sebila yesseruhu ve bu duayı dilimden hiç düşürmedim... Hepinize kolay hayırlı saglikli kolay doğumlar diye dua ettim Rabbim isteyene de hayırlısını sagliklisini nasıp etsin evladini olanlara da hayirli omurler versin inşallah Yuvalarınıza huzur versin Amin inşallah... Tek sıkıntım acemi olduğum için emziremiyorum. Mustafa Erenim de bende iyiyiz Elhamdülillah...

57 Cevaplar

0 oy
(2,423 puan) tarafından
Kiiiiiiz çok sevindim rabbim sağ salim kurtardı seni dee coook şükür yaaa ☺❣❣❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(2,181 puan) tarafından
gozun aydin kuzumm Allah anali babali buyutsun insallah :)) vatanina milletine ailesine hayirli evlat olsun insallah :)) cok sukur sen atlattin darisi bizim basimiza :)
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Ayyyy ne mutlu sana maşallah allah sağlık versin 
0 oy
(2,484 puan) tarafından

Oyy masallahh kuzumaa benim Allah analı babalı buyutsun insallah bol bol kokla yerimizee<3

0 oy
(926 puan) tarafından
Gözün aydın Allah bagslasin ❤❤❤
0 oy
tarafından
Ayyy kuzum gözün aydın allah analı babalı büyütsün 
0 oy
tarafından
Ve evet sonunda doğurdun sekerm rabbim sağlıkla büyütsün inşallah ❣❤☺
0 oy
(6,687 puan) tarafından

Cok şukur canim rabbim anali babali buyueyi nasib etsin darisi bizleree<3

0 oy
(342 puan) tarafından
Ay çok sevindim hep okuyodum burda postlarını sağlıkla büyüt bebeğini ağrın sızın olmasın hiç :)) 
(342 puan) tarafından
Bide millet ishalden bahsediyo sen kabız yazmışsın kafam karıştı ')
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Hayırlı olsuuun gozun aydin Allahım anali babali buyutsun inşallah :) doguruyum doguruyum dedin al sonunda dogurdun simdi basladi asıl mesele :D

0 oy
(3,563 puan) tarafından
Hoş gelmiş teyzesinin prensi inan dualarım seninleydi çok şükür sağ salim kavuştun annesi meleğine Rabbim bundan sonrasını utandırmasın kardeşim güle oynaya büyüt yavrunu Uzun ömürler versin Rabbim bahtı güzel olsun kuşumun iyiki doğmuş minnak prens tekrar hoş geldin yakışıklı ❤☺
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Yaa gözün aydin kuzum cok sevindim saglikla büyüt insallah an itibariyle sira bana geldi :)))
(1,303 puan) tarafından
Ayrica sana yazdigim her msjda vakti zamani vardir gelince olur demistim ;)) ana babali saglikla büyüsün insallah
0 oy
tarafından
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşaallah 
0 oy
(1,722 puan) tarafından

Kız ne kolay doğurmuşşun maşallah Rabbüm herkese senin gbi kolay doğurmayı nasip etsin bn 20 saat sancının sonunda doğurabildim :ermm: sağlıkla büyür hayırlı evlat olur inşallah 

0 oy
(3,697 puan) tarafından

Masallah canım benim  gozun aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Aramıza hoşgeldin <3

0 oy
(1,060 puan) tarafından

Gözün aydın canım inşallah sagliklica büyüt bebeğini <3

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Çok şükür  çok şükür ☺☺☺ sonunda geldiii  :) 

Gözün aydın canım 
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Ayyyyyyyyyyy ne guzel ya valla çok sevindim yaaa hayırlı olsun ne guzel :) kac kilo doğdu 
0 oy
(14,487 puan) tarafından

Ben sana ne demiştimmmm :D

39+2de sancın olmuş işte :D

Rabbim hayırlı evlat eylesinnnn

Rabbim salih bir kul eylesinnnnn

Allahım 2 cihanda da sizi ayırmasınnnnnn<3

0 oy
(1,888 puan) tarafından
Aaa kız doğummu yaptın maşallah hadi gözün aydın olsun canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ♥♥♥♥

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 547 göst.
0 oy
11 cevap 670 göst.
1 Ağustos 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 814 göst.
7 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 882 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu

404,451 soru

12,116,348 cevap

36,462 kullanıcı

...