0 oy
818 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben alyansımi daha 4-5 aylık evliydim düşürdüm yani bir tektaşım var o da elime küçul geliyor takmiyorum herneyse. Bizim travel sistm bebek arabamız vardi onu satıp kabin tip almak istiyorum satmadan alamam kac zamandir yazıyorlar ama geri dönüş yok almak için apartman olduğu için o travel sistem ile dısari çıkamıyorum. Oğlumun evde cani çok sıkılıyor kalabalik olmayan yerlerde az dolanırım diyorum arada parka giderim ama dısari çıkamıyorum esim de dedi o zaman benim alyansımi bozalim alalim içim rahat değil ama başka türlü de alamayız

34 Cevaplar

0 oy
(12,268 puan) tarafından
Oğlum ameliyat olacak diye bozdurdum zor gunker için tamam ama bir araba için bozduomaz bence 
-Reklam-
0 oy
tarafından
benim esimde takmaz ama suan altinda dustu yani en son care icin ancak alyans bozdurulur diye dusunuyorum su taksitle satan yerler var elden taksit falan oralara bir bak 
0 oy
tarafından
Valla canım alyans önemli ama evlilik ona bağlı değil benim eşimin trafik cezası vardı 750 TL kimsenin haberi yoktu bundan ehliyeti gitti 6 ay sonra kardeşinden aldı parayı iki 3 ay sonra eşimden parayı istedi verecek kimse yok kimsenin haberi de yok eşimin yuzuhude 3 parça olmuştu kaynak yaptırmıştım ama işinden dolayı yamuluyo diye takmiyodu zaten sariyim borcumu veriyim dedi sonra sattı verdi hatta fazla etmiş üstünü bana verdi :) şimdi gümüş bı yüzük takıyo benim hiç taktiğin bisy değil ama 
0 oy
(597 puan) tarafından

Evt ilk evliligimde bozdurdum amaaa ayrilinca ve koluma bileklik yaotim:) 

0 oy
tarafından
Letgodan flan 100 tlye bastın araba alabilirsiniz canım. Bebeğin kaç aylık apartmanın girişinde bırak arabayı eşin akşam gelince çıkarsın yukarı gün içinde snde bebeğinlr gez iştr. 
0 oy
tarafından
Bebek arabası için alyans bozdurma ilerde çok sıkısık durumun olur o zaman bozdur ama araba için bozdurma kucağında götür araban zaten var biraz bekle taksirle al
0 oy
(707 puan) tarafından
Çok acil bir ihtiyaç olmadığı için bozdurmazdım ya kötü gün düşünmek lazım.
0 oy
tarafından
Bebek arabası için alyans bozdurmazdım canım takasa gir olmazsa ya da taksitle al 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Çocuğum için bozdururdum vallahi. Hiç acımam ne kendiminkine ne esiminkine. En güzel alyans bebelerimiz zaten
tarafından
Herkes bozdurmam asla demiş acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye düşündüm bi an
0 oy
tarafından
Eğer durumumuz yoksa bozdurrum..evladım için gerekliyse ..zamanında bir senelik evliyken durum kötüleşti ev almıştık o dönem..para lazımdı alyanslarimizi bozduzduk ..çok üzülmüştüm ama ihtiyacimizda vardı...
0 oy
tarafından
Mecbur kalirsam bozdururum nolcakki
0 oy
tarafından
Bebek arabasını ikinci el eşya alan yerlere satsan daha iyi bence belki senin istediğin gibi Bi araba da orda vardır takas edersin 
tarafından
1000 liralık bebek arabasına 200 veriyorlar canım
tarafından
Fırsatçılık yapmışlar resmen eşin yüzüğü satsın araba alın bebek arabasını satınca da eşine gümüş alyans alırsınız erkeğe altın haram zaten
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bebek arabası için ben olsam alyans bozdurmam valla 
0 oy
(7,869 puan) tarafından
Erkeğe altın haram zaten bence de satılır 

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 610 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.