0 oy
508 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,462 puan) tarafından
Pazartesi günü başladık. Gündüz sorun olmuyor ama gece iki kere kalkıyor emmek için ağlıyor. Gece nasıl bıraktırabilirim bi tavsiyeniz var mı acaba?

4 Cevaplar

0 oy
(883 puan) tarafından
Kaç aylık canım.kizin bende düşünüyorum aama daha ufak mi ki 9 aylık oğlum 
(883 puan) tarafından
Aynen ya valla çok zor çok zayifliyolar kaç dişten sonra toparlanmaya basliuolar canım.birden eridi oglumya dış cikmaya başlar baslamaz
(2,462 puan) tarafından
Valla benim kız hep 2şer 3er diş çıkardı. Şuan sadece arka azı dişleri kaldı. Memeyi çok emiyordu benim kızım o yüzden yemek yemiyordu fazla. Şimdi memeyi kesince yemeye başladı az da olsa.
(883 puan) tarafından
Hım inşallah onlarida çabucak çıkarır
(2,462 puan) tarafından
Inşallah canım. Allah size de sabır versin.
(883 puan) tarafından
Aminn sagil canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablam kızını sütten kestiğinde akşm yanına bi tbk yoğurt slıyomuş kalktığı zmn süt istiyormuş ablam süt yerine bi tabk yoğurt veriyomuş öyle öyle bırakmş
tarafından
Emzik tutyor mu emzik tutsaydı akşm kalktığı zmn emziğini ağzna katardn pışpışlardn yatardı uyku haliyle kalkıyorlar ztn yatarlar
(2,462 puan) tarafından
Kaç çeşit emzik denedim ama hiçbirini tutmadı. Eşim de hiç tutmamış bizim kız da babasına çekti galiba :)
tarafından
Bemcede emzik tutsaydı işin daha da kolaylaşırdı
(2,462 puan) tarafından
Evet canım. Ikinci çocuğum tutar inşallah :)
tarafından
İnşlh küçükken alıştr cnm büyüdüse artk hiç tutmaz
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Bizimde bugün ikinci günümüz çok ağladı ama oyaladm hep gecede mecbur emzirmek zorunda kaldm hem uykuyken pek bisey hatrlamaz diye bi süre böyle devam edicem zamanla unutur gecede birakir birden kesmek ikimizede zor olcak
(2,462 puan) tarafından
Daha öncekine göre gece hala aynı sıklıkla mı kalkıyor peki? Mesela benim kız 3 4 kere bazen daha fazla kalkardı şimdi ikiye düştü.
(1,930 puan) tarafından
Dün ilk günümüz olduğu için evet 4 kez kalktı çok zor geçti ilk gün bakalm bugün nasl olcak yatarken yedirmiştim biberonuna su koymuştum onu içerek ninni dinleyerek uyudu kaldı gecede 2 biberon aldm yanıma biri süt biri su ikisinide almadı emzirmek zorunda kaldm uykuluyken hatrlamaz diye
(2,462 puan) tarafından
Benim kız da almıyor hiçbir şey meme dışında. Gündüz sabır taşı sürüyorum onu görünce geri kapat diyor. Ama gece ona rağmen emiyor.
0 oy
tarafından
Ben de bayramdan sonra kesicem 22 aylık oluyor o zamana..ilk kızımda aniden kestim gece sıkıntı yaşamamıştım kolay olmuştu..bunda nolur bilemem 
(2,462 puan) tarafından
Gece ağlıyor ya malesef gündüz ağlamıyor ama gece çok ağlıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 599 göst.
0 oy
5 cevap 253 göst.