En komik Anınız Neydi ?
Ben ortaokul da kışın arkadaşla okula giderken bi hoca geldi yanımıza beraber yürüyorduk adam yere düştü pantolon yırtıldı adam arkasına bakmadan dönüp gitti utanarak biz arkadaşımla gülmekten yerlere yatmıştık var mı sizin de böyle tatlı hikayeniz gece gece gülesim geldi
Dayi oğlum 12 yaşına gelmişti sunnetsiz. Ben 9 yaşında. Koye sünnetçi gelmişti babası eve sunnetciyi getirdi bu evden kaçtı. sunnetci oyle cok durmuyor baska koyler gezerdu sunnetsiz cocuk yoksa kolay kolay da gelmezdi öyle köylere . beni çağırdı sakla beni diye ağlaya ağlaya. Neyse ahıra sakladım üzerine kilit vurdum bana güveniyor neye dayanarak bilmiyorim cocuguz sonuçta üstelik sevmezdik birbirimizi fazla.herkes bunu arıyor her yerde dayimin yanına gittim kuzenimi sakladım kacmasin diye üzerine kilit vurdum al anahtari dedim ,ahir bizim bu arada gittiler yaka paça tuuttular uc kisi kendini yerden yere vuruyir kufur ediyor bende kahkaha atıyordum eve getirdiler bend arkalarında sünnetçi neşteri çıkardı on kişi bunu zapt etmeye çalışıyor ben bir ara kapı arasından baktım zaten üzeri örtülü biliyoruz ( çok sünnet olan vardı kardeslerimden biliyordum ) bu beni gördü senin agzina edecem yaktin beni yaktın diye çığlık çığlığa bağırdı sünnetçi kesti ben gulgul öldum korkak erkek dediğin sünnet olur kaçmaz dedim oh olsun sana dedim o gunden sonra düşman oldu bana al sana değişik trajedik komedi ani ) hahaha hiç unutmam
İlk gecemide erzumda deprem olmuştu yere çakildim resmen
ilk gecemde adam omzunda atki derbi macindan geldi gece 12 de yatsiya gitmek yerine
Lisedeydim okul çıkışı kar yağmış merdivenler buzlu ve ben o merdivenlerden toto üstünde indim ve herkez bana bakıp gülmüştü
Eşimle sevgiliyken beşiktaşa gitmiştik.yol kenarinda yeşillik bi alan vardı.o günde benimki kendine bi kapri almış ama nasıl hava atıyor varya.neyse baya yürüdük sonra yeşil yeri görünce bi dinlenelim dedik.benim ki oturur oturmaz cartttt gitti kapri.ama varya ben nasıl gülüyom o da utancından kıpkırmızı oldu daha yerinden de kalkmiyor.yaz olduğu için hırka falan da yok ki baglasin beline.neyse kendine geldi biraz.dedim sen hiç kalkma ben hemen taksi durdurdum o önümde ben arkasında kimse görmeden atladık taksiye.usta hemen bi mağazanin önüne çek dedi ama ben gülmekten krize girmişim varya.adam bizi mağazayanin önüne getirdi.cikip aldım bi tane eşofman takside giydi de öyle çıktık.ay anlatırken bile gülüyorum.kiz iyi getirdin aklima gece gece.sen yaşa
Bende kışın soğuk havada yürürken ardsimla o kayıp düşmüştü bende ona gülmüş dalga geçmistim iki dk sonra bende üstüne düştüm . Tabelaya çarpmam yolda yürürken yere bakıyordum tak tabelayla yüz göz oldum çok var bende
1,494,323 soru
24,413,382 cevap
351,115 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın