Bizimkiler hastası kısırın şimdi öncelikle ben 2 du bardağı kadar kısırı ıslatıyorum kaynar suyla su miktarı, sen karıştır böyle hafif sulu olacak ağzını kapat iyce o yumuşasın 1 büyük baş soğan doğra 1 su bardağı tam dolu değil sıvıyağı tavaya ekle soğanı ekle kavurup üzerine 1 yemek kaşığı domates salçası ekle iyice karıştır ikiside iyice ölsün biraz soğusun kısırın üzerine ekle iyice yoğur marul yarım yeşil soğan yarım bağ doğuyorum üzerine ekliyorum limon suyu tam koyuyorum tuzunu ilave ediyorum nar ekşisi koyabilirsin ben sevmediğim için koymuyorum biraz daha yoğurup servise sunuyorum
Göz kararı yapıyorum canım, Kısırlık bulguru mu celik kaseye koyup üzerine kaynar su döküyorum kapagı kapatıp bi 20 dakika dinlendiriyorum O sıra kuru soğan, sarımsak, yoguracagım kaba rendeliyorum Kıvırcık veya marul kırımızı lahana roka maydanoz ince ince doğruyorum, havuç rendeliyorum Diğer yandan tavaya yarı zeytın yagı sıvı yag ile pul biber, isot, salça ekleyip kavurıyorum Demlenen bulguru mu yoguracagım kaba alıyorum üzerine salçayı ekleyip, tuz, karabiber, kekik, nane, ekleyip yogur maya başlıyorum hepsi birbiriyle özleyince yeşilliği ilave ediyorum bol yeşillik limon ile afiyet olsun canım )
Ben su kaynatıp bulgurumu ıslatıyorum.
1,492,039 soru
24,380,041 cevap
348,660 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın