Sana dehşet kısırımın tarifini veriyom yerken beni hatırla :D bir demlik su kaynat ocakta önce hazır dursun, soğanı minik minik doğra tencereye sıvı yağ koy bolca, soğanı kavur sonra biber salçası ve domates salçası koy kavur sonra bulguru koy karıştıra karıştıra kavur 5 dk kadar kavrulsun sonra kaynamış suyu ekle karıştır irmik helvası yaparken gördüğün kıvamı görüceksin suyu üstüne çıkana kadar koy 1 dk kadar su ile pişir sonra altını kapa sofra bezine sar demlensin. O demlenirken kıvırcık maydanoz dereotu taze soğan minik minik doğra üzerine bol limon sık tuz at istersen yağ koy. Demlenen bulguru aç karıştır iyice sogumuş olana kadar bekle kapağı açık şekilde, bulgura bolca sumak, bol nar ekşisi pul biber bi parça da kimyon at (kimyon kesin koy harika tat veriyo) bulgur soguyunca salatayı kat içine karıştır üzerine bolca salatalık turşusu doğra minik minik. Tadına tuzuna bak acı seversen pul biber ekle yanında bir demlik çay ile yerken bana Dua et ahahah :D