0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,826 puan) tarafından
2 senedir canımı alan Bi dişim var kanal kaca yapılıyor su sıra bilen var mı ve dıs temizleme ucretı de asagı yukarı ne kadar iki dolgu bı de dıs temızlıgı dusunym kaca patlar acaba

6 Cevaplar

0 oy
(45,019 puan) tarafından
Özelde 200 e yaptirmistim
(1,826 puan) tarafından
Kanal mı dolgu mu vr nerede yaptrmıstn arkadasım muayenehane mı hastane mı
(45,019 puan) tarafından
Klinik canım kanal oldu ankaradayim ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım toplu verdiğim için bilmiyorum ama 2 kanal tedavisi bir kaplana 2600 tutmuştu. Sanırım kanal tedavisine 400 450 almıştı yanlış bilgi vermeyeyim ama her özel farklı 
(1,826 puan) tarafından
Annemin eski doktıru var cok memnun ona gideceğim Sultanbeyli saygı hastanesınde
tarafından
Şimdiden çok geçmiş olsun
(1,826 puan) tarafından
Cok saol bı de cok korkagım ya diş konusnda hamileyken kontrole gttm dişten az daha doguruyodm bı kac kez de bayılmıslıhm var isim zor
tarafından
Canım inan o kadar korkak biriyim ki dış konusunda 4 seans sürdü benim kanal tedavisi her gittiğimde aynı işlem yapılmasına rağmen o koltuğa oturunca ecel terleri döküyordum. Doktorum sağolsun kulakları çınlasın çok uğraşı benle. Artık ağzıma iğne yapmaktan bir hal oldu adamcağız. Çok canım yandı hatta o son siniri öldürürken ben öldüm sandım ama Allah seni inandirsin sadece 1 saniye. Sinire dokundu beynim patladı resmen acıdan ama o 1 saniye sonra ne acıdan eser vardı ne birşey. Boşuna çekmişim dedim.
He şimdi olsa yine gidene kadar ödüm patlar çünkü korkuyorum. Doğuma daha kolay girdim :D
(1,826 puan) tarafından
Valla nasıl bı ılletse ölüm bu kadar korkunc gelmıyo ama xocukluktan kalma bı korku 4 yaslarındayken annemin kaplamaları kesmeyi falan benm gozumn onunde annemin korkudan cıglıkları eslıgnde yaptılar o gun bugyndur dişçi kabusum
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Kanal tedavisi 400 dü en son canım
(1,826 puan) tarafından
1000den asagı cıkamam anlasıldı
(1,826 puan) tarafından
Oncesınde cektıklerı filmden ne kadar alıyolar veya alıyolar mı
(3,283 puan) tarafından
Burda diş muayenesi filmi ücretsiz başka yerde bilmiyom canım
0 oy
tarafından
Dolgu yaptım 300 e kanal blmiyorm
(1,826 puan) tarafından
Pekı film xekıuolar ya ince o ne kadar ona da alırlar dımı
tarafından
100 röntgen cnm bn devlette acilde röntgen çektim para vermemk için sjjsjsjj ince ne kız onu anlamdm
(1,826 puan) tarafından
Once demek istedim klavye duzeltms
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kanal ve dolgu 500 e yaptırdım 
(1,826 puan) tarafından
Filme para verdin mı
(25,196 puan) tarafından
Hayır film ve muayene ücretsizdi
0 oy
tarafından
300 400 arasi
(1,826 puan) tarafından
Saol canım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
11 cevap 207 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (450 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 76 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,821 soru

12,397,520 cevap

44,272 kullanıcı

Kategoriler

...