0 oy
832 göst.
Diğer kategorisinde (1,319 puan) tarafından
Eşimle her akşam iki kere görüntulu konuşurlar 

Eşimi gelin ben aldım çünkü kıskanç ya , evlenmeden önce dört günde bir kez anca konusurlarmis şimdi günde üç dört o ayrı her neyse 

Her aradığında ben gitmiyormusum ben onları bir işe katmiyormusum , ben telefona cikmiyormusum diye şikayet ediyor.

En son sen bunları.soylyip beni şikayet ediyorsun ama ben etkilenmiyorum oğlun üzülüyor onu arada bırakıyorsun dedim 

Belki dedim oğluna acır jsjsjhdjd 

Yok yine aynı tas aynı hamam hala şikayete devam eşimde ses etmiyor ne bana ne onlara nasıl çözüm bulacam bilmiyorum yakında eşim benden soğuyacak bu kadın yüzünden 

Elimden geleni yapıyorum ayrıca onca hakaretine , iftirasina karşılık yine iyi davranıyorum ama yok. 

Gelinleri yanında istiyormuş sürekli görmek en doğal hakkiymis ( ama bizi anamiza göndermiyor ) yalandan işte çok doluyum ya 

12 Cevaplar

+2 oy
(3,464 puan) tarafından
En çok şeye takıldım, o kim kii seni annene göndermiyor ?
(6,296 puan) tarafından
Ayni yere takilmisizb
tarafından
Aynı yere takıldım bende
(1,319 puan) tarafından
Göndermiyor derken onu insan yerine koyupda dinlemiyorum bildiğimi yapıyorum zaten de
Gidince kavga gürültü çıkıyor yine de başlıyor şikayete
Kız kısmı ana evinden çıkarmış , yok anamiza derdimizi anlatirmisiz mal mal itemler , kendi de enistesiyle yaşıyor o kadar tezat düşünce de davranıyor bu yüzden hiç bir gelini onu sevip saymıyor
(0 puan) tarafından
Benimkide ayni ama kendi kiziyla karsilikli evlerde oturuyolar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Senin kaynanana valla gıccıkkk oluyorum 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Haha aynısını benimki de yapıyor ama en son eşim annesine o benim karım dedi istediğini yapar sustu bakalım ne kadar susacak. Benimki de sürekli başka gelinler şunu yaoiyor kaynanana sen bana ne yapıyorsun buzlugumu bile doldurmuyirsun bilmem ne der sanki sürekli onalrkn dediğini yapmak zorundahiz eşin sendne değil annesinden soğur çok konuştuğu için 
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin böyle insanlari kardesimde bugün çok mutsuzdu kaynanasi yüzünden kardeşinin nisanina el gibi geldi millet dağılmadan kardeşimi aldı götürdü heosi boyke 
0 oy
(84 puan) tarafından
Yaw bunlar ne istiyor tamam anlıyorum annedirler evlatlarını atsınlar demiyorum ama yani bariz belli ki bu laflar huzur bozucu laflar ne diye sarfediliyor. 
0 oy
(580 puan) tarafından
İnceldiği yerden kopsun mu diyim ne diyim bilmiyorum cnm valla ama umarım benimki sabaha kalmaz ölür 
(1,319 puan) tarafından
Deme öyle biliyorum çok canıni yakmışlar ki böyle diyorsun ama Allah'a havale edelim uzm kendini ne olur
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Kaynananın hakkından gelmelisin ay beni eşime şikayet edecek direk patlardım yani olay
(1,319 puan) tarafından
Ne diyeyim başka ne yapmam lazım
Acaba eşimde saf inanıyor , herşeyi söylüyor söylüyor sonunda sizin huzurunuz olsun diyor , eşimde bak bizi düşünüyor diyor ahahahah of
(1,447 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun esin desin bana deme siz aranızda çözün her şeyde çocuk gibi bana şikayet ediyorsun dese bidaha demez
0 oy
tarafından
esin uyarsin canim sen degil esin uyarinca bisi yapamaz
0 oy
(5,221 puan) tarafından
annene giderken kaynanalara ne oluyo anlamıyorum sorma bas git yani ona ne
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Bunların hepsi.böyle maalesef
0 oy
(32 puan) tarafından
Zaten hiç bir kaynana kolay kolay gelinini sevmez boşverrr sen kocana bak