Fiyatı normal demiş canım sarı olanı 100 mavi olanı 75 almıştım ikiside bebekti 1 buçuk aylıktı aldığımda biri ithal biri yerli kuşlarımın cinslerine göre değişiyor fiyatları . Cennet papağanı tarzı alma muhabbet kuşu al alırsın minik erkek bebek kuş al dişiler hırçın oluyor alıştırması zor oluyor ve daha çok ısırıyor :) Pisletmiyor diyemem ama benim için abartı değil haftada bir düzneli kafesini temizlerim günlük suyunu kontrol etmeye çalışıyorum ve iki kuş aldığımdan beri günde ortalama 1 saat salıyorum uçsunlar diye çünkü sürekli kafeste olması zararlı onlara yazık hem . Tek kuş alacağın için çok pisletmez büyükçene bir tül al kafese o engelliyor uçuşan pisliğini ben iki kuşa kocaman kafes aldım rahat etsinler diye ondan daha çok uğraştırıyor ama tek kuş bakmak daha kolay ayna alma birde içine sana alıştır . İlk yem yerken bebekse dal darı diye bir yem veriyorlar onu eline al ve elinden yemek yesin ki seni annesi bilsin . Çok güzel kız ben çok seviyorum içime sokasım geliyor minicik canı var ama nasıl tatlı bal bal gibi benim için kuşlarım .