Kızlar kızım doğduğundan beri çok hareketsiz durgun gözlerini açmıyor meme emmiyor okadar zorluyorum ayağının altina vuruyorum doktor dedi. 1 dkka ağlıyor geri hemen uyuyor.
Çoktan taburcu olmam gerekirken halen hastanedeyiz. Doktor muayene etti. Tembellik var dedi hareketsiz olması beni rahatsiz etti dedi . Hemşireye dedim haftasına göre küçük kıyafetler bile çok büyük geldi 0-3 olmasına rağmen dedim. Evet 36 haftaya göre küçük dedi. Oysaki 41 haftalıkti doğduğunda
Okadar küçük minnakım diye seviyordum karnimdayken minnak olarak kaldı ..
Çok korkuyorum kaç gündür içime atıyorum hareketsizligini hiç uyanmayisinj. Surekli uyuyor. Hiç acikmiyor insan uykuda ağlar acıktım diye altına yapsa bile azcik ağlıyor susuyor. Çok tepkisiz . Doktor muyaenede gücü çok iyi refleksleri gayet iyi ama cansız dedi. Sariliktan supheleniyorlar. Evet biliyorum her bebek sarılık geçiriyor. Ama içimde sıkıntı var ve rahatliyamiyorum. Emzir diyorlar uyanmiyor ki emzireyim. Neler neler yaptım. Kundaga bile sardım rahatsiz olupta ağlasın diye azcik ağladı alıştı sustu delircem . Netten uzun sureler açıp dinlettim. Kendim okudum. Fayda etmedi. Allah'ım sana emanet kızım yolumuzu aç dedim. Kızım gözünü acmiyorsada ağzını açsın emsin diye dua ettim olmadı . Ne denediysem olmadı.. kendi dikis aglarimi unuttum ..
Ona birşey olmasından korkuyorum. Sizinde başınıza gelmiştir Allah için yardım edin yol gösterin. Denerim her dediginizi belki olur kızım kendine gelir inşallah ❤️
Meleklere bile yalvardım. Ben çabalıyorum sizde cabalayin kızım için dedim.
Dualarınızı esirgemeyin minnak kızımdan
Canım lohusasın ağlama, üzülme kimi bebek böyledir okurken bir anne olarak içim cız etti yemin ederim her bebek bir değildir sen böyle kendini strese sokarsan, ağlarsan sütün kesilir yapma bebeğin için dimdik dur annesi.. çokmu ağladın gözlerinin altı çökmüş ayyy yapma kız böyle yemin ederim bak ezan okunuyor şuanda senin için bebeğin için içten dua ettim allahım o bebeğe yardım et o annenin gözyaşını dindir diye... allahtan ümit kesilmez hepimiz sıkıntılı dönemler geçirdik bende şimdi 2. Bebeği bekliyorum bakalım bu oğlumda neler yaşıycam sabrın sonu selamettir sabret elbet bu sıkıntılı günler geçecek bebeğinle sağ salim evine gideceksin bak üzülüp sütünü kesme ne olur bol bol kuru dut ye sütün iyice artsın böyle az hareketli, cansız bebekler ileride daha hareketli oluyor toparlar merak etme ♡♡♡♡
Artık 1 kişi degilsin hepimiz sizin için dua ediyoruz bu süreçi herkes yaşıyor tek sen degilsin emin ol sen güçlü olki minakta güçlü olsun ne kadar güçlü bir annen var desin
Benim kizim da çok uyurrdu uyanamazdi 7 saat uğraştım topuguna vurdum burnunu sıktım biraz uyanıp geri uyuyordu ve 2800 gramdi. Sen o çocuğu besleye besleye güçlendireceksin böyle ağlarsan sütün kesilir. Benim kiz minicik doğdu hatta herkes şaşırdı bu kadar küçük bebek mi olur diye şimdi 8 aylık maşallahı var ben ona tosuncuk diyorum mesela. Sen de üzme kendini yenidoğan bebek sürekli uyur. Biraz daha büyüsun bu sefer de uyusun diye ağlayacaksin stres yapma gözünaydin bu arada
1,487,085 soru
24,310,444 cevap
344,710 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın