0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
kapalı
Herkese merhaba 

Benim sorum değil önerim olacak. Ülke genelinde feci bir **** salgını var. Bizde bebeklerimize dikkat etmek zorundayız. Bizim başımıza geldi. Eylülden beri saçma sapan ilaçlarla vakit kaybettik ve ne kadar korusak dahi bebeğimize bulaştı. Benim bebeğim 10 aylıkkken bulaştı. İlaçlar bebeğime daha çok alerji yaptı. Bizde hiç bir faydasını görmedik aylardır. Eczanede yapılan karışım dışında hiç bir ilaçta şifa aramayın sevgili anneler. Benim psikolojim çok bozuldu. Sosyal hayatınız dahi etkileniyor. Bulaşıcı olduğu için kimseyi riske atmak istemiyorsunuz o kadar zorlu süreçler ki. Demem o ki bebeklere peru balsamlı vazelinli bir karışım yapıyor eczane. Hangisinden kaç gram koyacak biliyor onlar. Büyüklere ise kükürtlü ardıç katranlı bir karışım. Bunun dışında kullandığımız her ilaç çöp ve vakit kaybı idi. Böyle platformlara yazmaya pek alışkın biri olmayarak bunu yazmayı kendime bir borç bildim. Kendinize dikkat edin.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
tarafından
Ewet bizde olduk ve ben hamileydim o zaman kızımdada bulaşmıştı dediğin gibi karışımdan kullandık iyi olduk 
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 567 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 359 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
23 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (18,851 puan) tarafından soruldu

405,554 soru

12,151,086 cevap

36,568 kullanıcı

...