0 oy
750 göst.
Diğer kategorisinde (1,864 puan) tarafından
Gelsin komik anılar ☺️ ben çok düştüm yaa hatta 5 aylık hamileyken bı kere düştum dizimdeki tenton koptu ameliyat olucam bide doğum yapacağımin sabahı sandalyeye oturuyom diye popomun üstüne yere düşmüştüm annemler çok korkmuştu bişey oldu diye ama ben çok gülmüştüm yaa akşami doğuma gittim o ayrı tabii ☺️☺️☺️

30 Cevaplar

0 oy
(2,444 puan) tarafından
Ay düşmüştüm ya 7 aylikken ayakkabım kaymışti altı çıkmış yarısı açılmış yavaş yürüyordum bide hastaneden çıkısta bide bacağım morarmisti çok ağlamıştım. Sonra esime kızdım bana güzel düzgün ayakkabı almadin bak düştüm diye 
(1,864 puan) tarafından
Yaa kıyamam yaa çok şükür bişey olmamış sana da bebisede ❤️☺️
(2,444 puan) tarafından
Yok şükür canım patates cuvali gibi serilmistim hdhdhdhdh :))
-Reklam-
0 oy
(20,537 puan) tarafından
Banyodaydım kaydım yatar şekilde düştüm :D
(1,864 puan) tarafından
Hoyy Maşallah ahaahb☺️☺️
0 oy
(747 puan) tarafından
Tövbe kız 23 haftada düşmedim umarım önümüzdeki zamanlardada düşmem valla eşim beni oyar :D
(1,864 puan) tarafından
Bişey olmaz Allah'ın izniyle canım sakarlık bende ☺️☺️
(747 puan) tarafından
Çok düşme eşiğine geldimde sonra toparlardım :D
0 oy
(460 puan) tarafından
Hamileyken degilde ben bakarken babamın evin banyosunda çok düştüm bi kere kafamı çarptım taravma geciriyordum 2 deda kolumu bi defa ayağımı kırdım daha o kadar dusmuslugum varki 1 ay kalmıştı düğünüme dusmustu herkez kalmaz diyordu o derece
(1,864 puan) tarafından
Ayy bayağı kötü anılar varmış sende canım cokk gecmis olsun bidaha yaşamazsın İnsAllah v❤️☺️
(460 puan) tarafından
Amin amin ya
0 oy
(42 puan) tarafından

Bende kızıma hamileydim daha 1 buçuk aylık falandı. Akşam eşimle gezmeden gelirken Şu istanbulun nalet yokuşları var ayagimdada babet vardı inerken Allahtan esimin kolundaydım şap diye yapıştım popumun üstüne:) kilo olunca fazla sarsmadı:) ama çok korkmuştum yuvarlanıp gitcem diye  eşim de çok gülmüştü eşek herif  

(1,864 puan) tarafından
Kız valla o yüzden babet giymiyorum çok pis kayiyo altları kilo olunca yağlar koruyo bendede fazla hissetmemiştim ☺️☺️
(42 puan) tarafından
Aynen kompresorlu araba gibi yaylaniyoz:))
(1,864 puan) tarafından
Puhahaah ayy Allah seni güldürsün emi ☺️☺️
(42 puan) tarafından
Amin cano cümlemizi güldürsün inşallah :))
0 oy
tarafından

Eşimin üzerine yapıştım hem kızdı hem güldü bende ağladım :D şuan anlatınca kahkaha attım :D kucukende hep düşerdim değişmedi :D

(1,864 puan) tarafından
Yaaa bende valla çok düşerdim ya düz yolda düşerdim annemde gülerdi kuru yerde sel aliyon derdi ☺️☺️
tarafından
Bizim burda köstek kirma olur annem çocukla beraber seninkini de kirdiralim diyor :D
(1,864 puan) tarafından
O ne oluyo ki ☺️
0 oy
tarafından

Masadan düşmüştüm ben :Dhem ağlayıp hem gülmüştüm 

(1,864 puan) tarafından
Töbeee ne işin var kız masada ahaha ksfkdm
tarafından
Duvara bişi asacaktım inerken düştüm son zamanlarımdı doğuma az kalmıştı ağrılarım vardı zaten bide düştüm üstüne önce ağladım sonrada çok güldüm :)))
(1,864 puan) tarafından
Allah'tan bişey olmamış kız bizde de ne akıl var hamile hamile cikmadigimiz yer kalmamış ☺️☺️
0 oy
(921 puan) tarafından
Düştüm hemde 1 aylık bile değildi yeniydi merdivenelrden yuvarlandim . 
(1,864 puan) tarafından
Ayy Allah korumuş canım valla
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Yok düşmedim ama büyük kızım kucağıma oturuyum derken karnıma ziplamisti karnimdaki çocuk yayık ayranı gibi bi sağa bi sola gibi hareket etmeyince aklim çıkmıştı 
(1,864 puan) tarafından
Ayy Allah korusun yaa ne oluyo orda demiştir ☺️☺️
(3,699 puan) tarafından
Aynen yarım saat bir saat sonra hareket etmişti şimdi yanımda hiç durmuyor
(1,864 puan) tarafından
Maşallah canım benimkide iki dk durmuyo valla ☺️
0 oy
(612 puan) tarafından
Hangi birini anlatayım 9 ayın son 6 ayı bilfiil düşmekle meşguldüm :D

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 757 göst.