0 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde (1,863 puan) tarafından
Gelsin komik anılar ☺️ ben çok düştüm yaa hatta 5 aylık hamileyken bı kere düştum dizimdeki tenton koptu ameliyat olucam bide doğum yapacağımin sabahı sandalyeye oturuyom diye popomun üstüne yere düşmüştüm annemler çok korkmuştu bişey oldu diye ama ben çok gülmüştüm yaa akşami doğuma gittim o ayrı tabii ☺️☺️☺️

30 Cevaplar

+1 oy
(5,406 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yok canım öyle şiddetli hiç düşmedim şükür inşallah düşmem :D bir kez yolda bileğim burkuldu düşecekken elimi tere attım dizimin üstüne yavaşça indim yere onu öyle atlattım. Bir kere de banyo da bacağım resmen 2 ye ayrıldı şu tekvandocular ayırır oturur ya öyle oldum =)))

(1,863 puan) tarafından
Ahaha ayy en çok buna guldumm yaa Allah'tan bişey olmamış ☺️☺️++
(5,406 puan) tarafından
Çok şükür canım =))) akşam eşime anlatmıştım istesen yapamazdın demişti =))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dizimin ustune dustum pardesumun ucuna basip  zaten saglik ocagina gidiyodum kalp atisina baktilar hemen  atiyodu kalbi
tarafından
Gorumcem sevmezdi gire gire alistirdim onuda :))
(1,863 puan) tarafından
İyi yapmışsın ☺️
tarafından
:)) iki senedir giremiyom koluna  cocuk kucagimda oldugundan
(1,863 puan) tarafından
Aman böylesi daha iyi boşver sıkı sıkı sarıl bebisinle ☺️☺️
tarafından
Aynen oyle :))
0 oy
tarafından
Bebek istiyorduk günümde geçmişti köyde karda kaydım çok sert düştüm hatta varsada bu düşüşe karnında kalmaz dedim ama sagsalim doğdu sükur
(1,863 puan) tarafından
Allah'tan bişey olmamış ☺️☺️
0 oy
tarafından
Sorma kiz hamileydim kontrole gittim sabah erkenden ac karnina bayildim xok kotu bir sekilde bi hafta kafamin agrisindan oldum
(1,863 puan) tarafından
Ayy çok kötü olmuş bu canım yaa Allah korumuş yine ☺️
tarafından
Sagol canim sorma dedin aha bebek dustu o oadar ki kotu dustum ama bi kac gun sonra sancilarla hastaneye gittim bebek asagi inmisti ama xok sukur dogdu prensesim
(1,863 puan) tarafından
Çok şükür canım benim kız artık düşmeme alışmıştı ☺️☺️
0 oy
(69 puan) tarafından
4.5 aylıktım banyoda kaydım düştüm ama çok şükür birşey olmadı sadece bacağım ağrıdı o kadar 
(1,863 puan) tarafından
Çok şükür bişey olmamış ☺️
0 oy
tarafından
Ben hiç düşmedim şükür korkarım açıkçası düşmekten gebeyken ama normal zamanda ayağımı falan bürkük düştüğüm oluyo ") o zaman bende çok gülerim 
(1,863 puan) tarafından
Annem hep şey derdi bana kuru yerde sel alır dedi o misal durduk yere düşerdim hep ☺️☺️
tarafından
Doğrudur canım neyseki ne sana ne bebeğine bir şey olmamış ")
0 oy
tarafından
Bende merdiven düştüm ayağım burkuldu sabaha kadar ağlamıştım hic komik değildi
(1,863 puan) tarafından
O zaman benimde komik değildi canım valla ayağımdan ameliyat olucam işte ama şimdi komik geliyo bana ☺️
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Sus kız sus aklıma getirdin =) cok utanmıstım ya 6 aylık hamileyim tatildeyiz havuzun yanında yuruyorum ayagım bir kaydı lop popo ustu oturdum. Utandıgıma mı yanayım adamın kosup kaldırmasına mı yanayım
(1,863 puan) tarafından
Ahaha dua et yabancıların yanında düşmüşsun ben bizimkilerin yanında düştüm ne zaman muhabbet açılsa gülmekten ölüyolar resmen ☺️☺️
(11,688 puan) tarafından
Kız nasıl yabancı yanında koca bir otel beni gördü ve eşim annem teyzeler hepsi oradaydı rahat 12 kisi vardık
(1,863 puan) tarafından
Yaaa çok kötüymüş o zaman canım
0 oy
tarafından
Ben balkondan düştüm 
(1,863 puan) tarafından
Ayy bişey olmadı inşallah canım
tarafından
Yok şükür aha yanımda çitos yiyor
(1,863 puan) tarafından
Afiyet olsun kuzuya ☺️☺️
tarafından
Sağol canişkom
0 oy
(1,169 puan) tarafından
2 defa düşecektim çok şükür düşmedim. Birinde pazarda giderken yüzüstü kapaklanacam 6.aylık falandım bi amca tuttu hafif kolumdan. İkincisinde merdiven çıktım son merdivende ağırlık verdi arkaya doğru yuvarlanıyordum 9 aylıktım kardeşim tuttu 
(1,863 puan) tarafından
Bayağı kötüymüş canım senin Allah korumuş resmen çok şükür ki bişey olmamış ❤️☺️
0 oy
tarafından

6 aylık tım karnıma futbol topu yedim :(( çok aglamiştim bi mahle boyunca salya sümük agladım çocuk gibi vurdular beni diye :D

(1,863 puan) tarafından
Ahaha ayy yaa kıyamam ☺️☺️
0 oy
tarafından
Hayır düşmedim sadece bi ara yigenimin elini tutup merdivenden atlayalimmi dedim birlikte atladık annemde bi daha sakin böyle bisey yapma düşersin dedi :)
(1,863 puan) tarafından
Allah seni ne yapmasin kız ahaha bebişte sallanmistir içerde ☺️☺️
tarafından
Bak böyle düşünmemiştim demekki şuan 3 aylık oldu o yüzden sürekli sallanmak istiyo :D :))
(1,863 puan) tarafından
Belki de ahaah ☺️☺️
0 oy
tarafından

Dün düştüm ama gülmedim devlete çok küfür ettim ama Allah'tan karnımın üzerine düşmedim sol tarafıma düştüm.  Mübarek ler esilmedik yer bırakmadi bide annemin evinin üst tarafına. Kocaman en büyük ceza evi yapıyorlar yollar maf oldu arabayla geçerken bile şey gibi sallanıyorum arabanın içinde

(1,863 puan) tarafından
Ayy çok şükür canım benim üstünden bayağı geçti ondan ani kaldı tabi o zaman bende gulmemistim ayağım bayağı kötü olmuştu çünkü ☺️☺️
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Evet yaa 7 buçuk aylıktım kardeşimin köpeğini zabdetcem derken ayağım kaydı ormanda şükür olmadı. Doğuma gitmeden bir gün önce de serçe parmağımı incittim epidural iyi geldi geçti 
(1,863 puan) tarafından
İyi bari şükür bişey olmamış ☺️☺️
(13,316 puan) tarafından
Takip ettim ağrı veya kanama olursa diye doktora gitmedim bile sağol canım
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Düşmenin kıyısından döndüm ayağım kaydı sonra doğruldum.
(3,896 puan) tarafından
Birkez de ilk çocuğum üstüme düştü şükür bişey olmadı.
0 oy
(1,287 puan) tarafından
5 aylıkken banyoda düştüm ayağım kaydı sırt üstü uzandım 2 saat belim ağrıdı allahtan bisey olmadı şimdi 8. Aya girdik
(1,863 puan) tarafından
Çok şükür Sağlıcakla kucağına al canım ☺️❤️
(1,287 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(4,623 puan) tarafından
Ben 9 buçuk aylıkken düştüm hem de doğumuma birkaç gün kalmıştı sobayı çırparken sehpanın üstüne çıktım sehpanın ayağı kırılınca sırt üstü düştüm o kadar kötü düştüm ki soba bile salonun ortasına kadar gitti bileğim çıktı ayaklarım hep carpmisim soyuldu ayy hatirlatmayaydin iyidi
(1,863 puan) tarafından
Ayy çok kötü olmuş bu canım yaa Allah korumuş resmen bende doğum yapacağım gün sandalyeye oturuyom diye popo üstü yere oturmuştum o zaman suyum patlamış galiba akşam gittiğimde hastaneye suyu çok az demişlerdi ☺️
(4,623 puan) tarafından
Çok şükür bebişe bir şey olmamış
(1,863 puan) tarafından
Çok şükür bişey olmadı canım şimdi yurutecte kosturuyo ☺️☺️
0 oy
(1,358 puan) tarafından

Düsmedimde cam silerken pencerenin köse tarafi karnima degdi cok acimisti kosa kosa komsuya gitmistim bise olurmu diye sormaya bi arada az kalsin kendimi biçakliycaktim cok korkmustum sag salim dogurdum sükür

(1,863 puan) tarafından
Çok şükür canım işte hep hamilelikte geliyo insanın başına biseyler Allah korumuş bebislerimizi☺️☺️
0 oy
tarafından

Kızım la yolda giderken ayagım kaymıstı dizimin üstüne düstüm o zaman hamileymisim haberim yok  Allahtan bise olmamış cok utanmıştım Allahtan etrafta kimse yoktu :D

(1,863 puan) tarafından
Çok şükür hamileyken dışarda düşmedim ama hep sulaleye rezil oldum☺️☺️
tarafından
:)))))) :))))))
0 oy
(3,118 puan) tarafından

Ohoo yerinden kalktn mi desene:D vala iyi çocuk düşmedi cidden hayatımda bu kadar düşmemiştim

(1,863 puan) tarafından
Bende valla yaa hep düştüm hep düştüm rezillik ☺️☺️
(3,118 puan) tarafından
Ben hep yere kapaklandim :D
(1,863 puan) tarafından
Bende yaa çocukluğum çok kötü geçti yaa ☺️☺️
(3,118 puan) tarafından
işte ben çocukken bu kadar düşmedim tüm hakkımı hamileyken kullandım :D

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 715 göst.
0 oy