0 oy
1,761 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esim son 4 5 aydır benimle hiç ilgilenmiyor karisi gibi değilim sanki ne oper ne sarılır ne ilgilenir eve gelir erkenden yatar hep yok basim agriyor yok yorgunum ama hep aynı. Ben evde yokken gec saatlere kadar oturur. Özel ilişkimiz bile ben surat asinca olur ayda 1 bazen 2 ayda 1. Süslemeye basladim sanki ters tepti daha da görmez oldu. Arkadaşlarına gelince enerjik eve gelince bi yorgunluk durumu surat asmalar filan konuşuyorum konustumda kafanda kurma diyor bisey yok diyor ama hiç normal değil cok yalnızlık çekiyorum kafam dağılmıyor. Lütfen tecrübesi olan benimle paylaşsın ben nasil davraniyim. Ters teper biseyler diye normal kalmaya çalışıyorum . Daha da yeni  konuştum surekli konuşamam ya okuduğunuz için tesekkurler. Birde dipnot bebekten dolayi yatak odamizi kapattık soğuk diye bi suredir ayri yatmak zorunda kaldık inanın evim musait değil salonda kızımla yatiyorum mecburen odasına alistiramiyorum bi turlu havalar ısınınca kapattigimiz odayı acicaz sizce ondanmidir

32 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Yatağını acilen birleştir senden soğumuş kocan beraber yatmaya başlayınca herşey düzelir emin ol
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Hava soğuk diye ayırmak çok saçma üç kat beş kat giydir emin ol o çocuk sana daha çok alışcak ayırmak zor olacak eşinin yaptığı da çok saçma ama sebep başka türlü tatmin oluyo büyük ihtimal şeytan yalnızken daha çok dolaşır
tarafından
Odamiz cok soğuk oluyor alt dukkan cocuk doğunca orayı kapattım hasta olmasin diye salon sıcak diye geçtik. Eşimde ne isler karistiyor hiç bilmiyorum bisey bulamadim
0 oy
(678 puan) tarafından
En  büyük hata yanlız uyumak çok yanlış bu bebek olunca ne oluyor anlamıyorum ben instagramda  esra ezmeci var psikolog onu takip edin kitaplarını alın okuyun çok üstüne düşmeyin inceden takip edin bakalım 
0 oy
tarafından
Evlndğmzdn beri ayrı yatyrz ve o bu durumdan çok memnun keyfini de bozmaym

Geçen de knştm aramza soğukluk girdi vs. Arada yanımda yatar ama uyku yu benden daha çok sever 
0 oy
(3,254 puan) tarafından
Canim kesinlikle odayı alyirdiginirdigin için  yani birde hiç büyük kavga yaşadınız mı bianda soğukluk olmaz sanırım peki eşinden önce sen ona nasıl davranıyorsun erkekler eve gelince iki çift güler yüzlü kadın istiyor ona hoşgeldin diyen gulen şıkır şıkır olan yani sen nasılsın bu durumda
tarafından
Ben elimden geldiğince ilgileniyorum ama benimde hatalarım olabilir cocuk olunca biraz saldım kendimi bide evlede cok ilgilenemedim. Ama son zamanlarda kendime bakmaya başladım ilgiliyim de ama o soguk
0 oy
tarafından

Sende uzak mesafe koymuş gibi yap kıyafetlerinde değişiklik yaptır evin içinde hafif makyaj yap hoş kokular sür pas verme güzel sexiy giy aklıma gelen bunlar uzaklaş sende niye böyle yapıyorsun derse cevabı sende geceliklerle yat :D gelince redd et bilerek odaya girince uyumuş numarası yap kendine değişik şeyler al aklıma bunlar geldi :angel:

tarafından
Ise yarar mi sizce ay hic reddetmedim nasil yapcam :))
tarafından
Yorgunum de ne bileyim başka bişey de ve redd ettikçe ertesi gün olsun daha seksi giy yemin ederim ha ise de yaramazsa ahanda ne olayım siyah dekolteli gecelik al kendine kırmızı al çılgın ol :D sana diyorum ama bakma ben hiç yapmıyorum belki sizde ise yarar inşallah
0 oy
(73 puan) tarafından
Vala şu ayrı yatma olayı hiç bana göre dğl ne o öle ilişki için bir birimizi mi çağırıcaz nerede bunun anlık durumu benim çocuklarımda öledi ama ben eşimle yer yatağı yapardık öle yatardık şimdi alıştılar odalarına
0 oy
(724 puan) tarafından

Bunlardan istediğini yapabildiğini dene canım inşallah düzelir yer gök dua ile

image

image

image

image

tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Canm yatakları ayırdığın içindir soğuk olabilir benm de evim soğuk ama asla yatakları ayirmayiz yan yana yatıp birbirimizi isitirirz sende çocuğunu yanına alarak satılarak yatabilirsiniz
0 oy
tarafından
Bence ayrı yatmayla alakası yok benim eşim 8 aydır yanımda yok adamın da özel şeylere ihtiyacı oluyor illa ki ama ben hiç ilgisizlik sezmedim kii telefonda bile özel hissettiriyor bence saçma eşin soğumuş olabilir kii ben eşim beni istemese bozulurum açıkçası değişik
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Odayla falan alakası yok kesinlikle bunun 
0 oy
(236 puan) tarafından
Evinde bakara suresi ac surekli

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,181 göst.
28 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤TONTIŞIM❤ (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 949 göst.