0 oy
188 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Tuvalet egitimine 3 yasinda olunca ogretmeyi dusunuyorum sizce yas uygunmudur. Suan 28 aylik konusmuyor henuz konusunca daha iyi anlar diye düşünüyorum

16 Cevaplar

+1 oy
(565 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/CKOXTnZDXfL/?igshid=4bavuhiyz5mb

https://www.instagram.com/p/CKObUHYjOG5/?igshid=1l625h12h7lq5

https://www.instagram.com/p/CKOhIm8DdlC/?igshid=rs79gyq2z6ly

Buradan okuyabilirsin canım detaylı olarak anlatıyor bebeğinin yaşından ziyade hazır olduğunu gösteren işaretler var onları takip etmelisin 3 yaşta geç değil bebekler kas hakimiyetini 3 yaş civarında kazanıyorlar ama konuşmasını bekleyeyim diye düşünme bebeğin seni anlıyorsa yeterli onun konuşmasını değil verdiği işaretleri takip etmelisin 
-Reklam-
0 oy
(15,318 puan) tarafından
Bence 3 yaşına kadar bekleme ya geç olur gibi geldi bana. 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Bence 3 yaş çok geç sen blirsin yinede 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Çok geç canım şuan bile çoktam6başlamış olmalıydın bence konuşmasa bile alışır 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Benimki 1.5 yaşında öğretmeye çalışıyorum ama anlamıyor tuvaletten de korkuyor bence başla şimdiden anca o zaman öğrenir 
0 oy
tarafından
23 aylık oldumu açacam hiç beklemem valla kocaman oluyorlar 
0 oy
tarafından
Gec sanki benm kizim 17 aylik ara ara hadi cis diyorum gidiyoruz yapar gibi yapiyo prova gibi dusun yazada tam ogretcem insallh
0 oy
tarafından
Benimkiyle ayni yastalar. Ben denedim olmadi. 1 ay sonra yeniden ogretecegim. Suan soylemiyor cisini ne kadar ugrassamda. 
0 oy
(76 puan) tarafından
Kıızm 19 aylık deneyeceğim ama sanki tuvalet eğitimine meyilli anne ti ti diyor hamileyken zor gelecek 19 haftalığım büyük ihtimalle Doğum dan sonra başlarım o zaman tam iki yaşına girecek
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Konuşmasa da kendini ifade edebiliyorsa alışır canım 
0 oy
tarafından
eger cis vs giyemeyecekse bekleyebilirsin ben once sabahi hallettim sonra geceyi sabaha iyice alisinca bezk cikardim bu sefer gece 2 saatte bir kaldirdim. hazir olup olmadigini suradan da anlaayabilirsin cocuklar buyudugunde bezlerine yaptiklarini soylerler eger soylemeye calisiyorsa sende dur tut tuvalete yalalim diyebilrisin yani.cocugun tutabilme surecininde baslamasi lazim tuvalet egitimi icin kolay gelsin
0 oy
tarafından

3 yaş çok geç 2 inci oğlumu 2 ye gelmeden alıştır cam 

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kendini en iyi.ifade edebildiği dönemde yaparsanız ilişki bağlarınız kopmaz çocuğunuzla inatlaşmazsınız  ve iyide olur
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ben ogullarimi 2 yasinda bezdeyken sunnet ettirdim ondan sonra iyilesir iyilesmez de tuvalet egitimine basladilar  ve ogrendiler cok sukur simdi biri 7 yasinda bir 3
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Geç Bile kalırsın canım. Benim kızım 2 yaşını geçince başladık çalışmalara. Şuan 2 buçuk yaşında kendi başına gidip yapar tuvaletini 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Ben hamileyim gebeliğin başında öğretmeye çalıştım 2 buçuk yaşındaydı kakasını yapmadı korktu çiş yapıyordu.Açıkçası gebelik ilerledikçe üşendim hava çok soğuktu öğretmek istemedim ama bu ayın sonu yine başlarım heralde yani motivasyon bulmam lazım.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 185 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.