0 oy
1,233 göst.
Diğer kategorisinde (1,585 puan) tarafından

26 Cevaplar

+5 oy
(1,585 puan) tarafından

En İyi Cevap
Her sessiz kalınan şiddet bir gün sizi bulur.” ”Şiddet kaderiniz değil. Şiddete göz yummayın, sessiz kalmayın.” ”Erkeklik kadına vurmakla değil onu korumakla gösterilir.”
tarafından
Bir kadının korunmaya ihtiyacı yoktur. Hele ki erkek denilen mahlukatlar tarafından asla.
(1,585 puan) tarafından
Bazı erkekler varki eşinin saçına dokunmaya kıyamaz.
tarafından
Keşke hepsi öyle olsa öyleleri sayılı
-Reklam-
+4 oy
(1,471 puan) tarafından

Başıma ağrı girdi Allah Belasını Versin o çocuğun çığlıkları o itoğlu itin yanına kalmasın k*pek bu devlete güvenip tabi döverler öldürürler çünkü adalet yok o adaleti götermeyenlerde bı şrefsizle aynı konumda benim gözümde Allah hepsini kahretsinnn:(

(1,585 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun o çocuğun orda senin o çocuğun nasıl psikolojisi yerine gelecek Allah belasını versin onun inşallah bırakmazlar
(1,471 puan) tarafından
1 haftaya kalmaz duyarız serbest diye veya 3 5 yıl yatar sonra çıkar öldürür rahatlar idam ve hadım gelmediği sürece tecavüzlerde bitmeyecek kadına şiddetlerde
+2 oy
tarafından
Partisi korur ** oğlu itini 
tarafından
Yani Instagram  twitter  olmasa  asla netice alınmıyo Allah tan onlar var da algı yaratıp içeri sorguya alınıyor  bu mecralar sayesinde zaten sorgu sonrası aferin git  bu defa öldür diye  saliyolar.  Sonra müge ye çıksa ailesi cesedi bulurlar öteki türlü ölen öldüğü  ile kalio
(1,585 puan) tarafından
Aynen öle onlarda olmasa elini kolunu sallayarak çıkacaklar ama yine de çıkacaklar ama
tarafından
Bak geçen kuezninr tecavüz eden kaçıran kendine kadın yapacak olan pedofili bi amca oğlunu aile mugeye cıktı   müge  bunu nie salmislar nie  tutuklu feil ortada gezio dedi vukat bağlandı ve asla  tutuklamadı savcılık dedi . 1 gün geçti yakalayıp mersin cezaevine attılar.  Yanı ya tv den ya sosyal medyadan ses çıkmasa bisey yapmiolar   .
Bisey yapma sebebi de avrupa  birliğine giremeyiz bu kara haberlelerle die . Bakın biz bi suç oldu mu yakaladık  diye batıya show yapıolar hepsi allah tan bulsun.
(1,585 puan) tarafından
Amin aynen öle Allah ıslah etsin böle insanları
tarafından
Batı çok iyi biliyor bizimkilerin zihniyetini. Amin
+1 oy
(46 puan) tarafından
Allahın belası kırılsın o ellerin lanet olsun size. O çocuk çırpınıyor kurtarmak için offf yavrum bide bu vieo cekenlere sinirleniyorum gidip kurtarsana . Allahim sen görüyorsun bunlari islah eyle . Kadının durumu nasilmis ölmüş mü yoksa :(
(1,585 puan) tarafından
Onu bilmiyorum adam tutuklanmış ama bı iki güne salanarlar bizde Adalet diye bişey yok
tarafından
Hala  hayati tehlikesi suruyo
+1 oy
tarafından

Elim ayağım titriyo kalbim sıkışdı bayılmış kadın çocuk çığlıklar içinde Allah böyle adaletin Allah belasını versin 

(1,585 puan) tarafından
Kadına ve çocuğuna o kadar üzüldüm ki ağladım bile izlerken kadın artık tepki vermiyor çok kötü dövüyor ya
tarafından
Bittim şu anda iptalim Müge anlı ya falan mı atılsa napsak kafayı yiyecem:(((
+1 oy
tarafından
Allah boylelerini bin belasini versin insallah izlerken nefesim kesildi kadina orantisiz guc kullanır karsisina erkek gelse kedi misali pisar kadina gelince aslan kesilir aşşalık sebep ne olursa olsun bu nedir ya ne tamam müdahale etmeye korkuyor insanlar kadir sekerciden sonra ama bu kadarina kör sagir kalmakta hangi vicdana sigar be hangi vicdana :(( sözde adalet bu şekil de devam ettiği surece daha cok kadin yok olacak cok cocuk annesiz kalacak cok anne evladini soguk toprağa birakacak yazik cok yazik erkekleri boyle cesaretlendiren cezalarin caydirici olmamasi biliyor cunku 5 gun sonra serbest 
(1,585 puan) tarafından
Aynen öle çok haklısın bıktık artık şu erkeklerin karşısında güçsüz durmayı kadının gücü bile yetmiyor ki kalkıp oda dovsun çocuğu alıp kacmaya çalışsın iki güne serbest o Allah belasını versin onun
0 oy
tarafından
Alllah bin belani versin gebereme serefsizzz canimmm gitti canimm nie kimse polisi aramiyo 
(1,585 puan) tarafından
İşte anca bizim milltemiz balkonlarda camlarda bağırır yada telefonda çekerler kadına oldurusiye dövdü oc
tarafından
Insanlarda hakli kac kisi kadini kurtardi die ceza aldi kadinlar sikayetci bile deil esinden neymis kocasiymis duzelirmis
(1,585 puan) tarafından
Neresi düzelir görmüyorlar mı öldürdü kadını nasıl vuruyor yaratık vahsi
tarafından
Valla cogu kadin bunu yapio kadir seker olayi gibi kadin kocam duzelirdi dedi gecti olan gececik cocuga oldu
(1,585 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Yani oda doğru bak adam suçsuz yere yatıyor
0 oy
(5,443 puan) tarafından
Allah belasını versin inşallah 
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kadına şiddet hayır demel artık çözüm olmuyor bence idam kısas gelmeli yeter bu kadar kadın ölüyorsa adam da ölmeli
(1,585 puan) tarafından
Adamlar ülkenin adamları ya hiç bişey yapmıyorlar milyonlarca insanlar ölüyor
(5,332 puan) tarafından
Valla yapılmalı artık   bu vahşeti çocuklar görmemeli
(9,769 puan) tarafından
Kesinlikle haklısn. Bizler sosyal medyadan kadına şiddete hayır yazıp geçiyoruz ama bunları yaşayanlar  nasıl dayanacak nasl duzgun psikolojide kalacaklar blmiiorum
(5,332 puan) tarafından
Psikolojiyi düşünseler zaten şiddete değil sevgiye merhamete başvururlar
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Yarın 8 mart 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Canım tutuklamislar mi napmislar Allahım içim bı kötü oldu ki ağzını yüzünü kirasim geldi serefsizin
(3,822 puan) tarafından
Tutuklanmış lar ama serbest kalacak nasıl olsa tutuksuz yargılama diye
(1,468 puan) tarafından
Çok yayıldı kesin tutuklarlar
(5,331 puan) tarafından
İnşallah bırakmazlar bu iti allahin belası pis köpek ya
(3,822 puan) tarafından
Şahsiyet ifadesinde gözüm döndü yaptım demiş mahalleliden buna vuranlardan da şikayetçi olacakmış
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Offf içim gitti içim daha başında çıktım izleyemedim:'(allah belasını versin beyin yoksunlari

(1,585 puan) tarafından
İzlerken bile insan kötü oluyor nasıl bı yaratık ya nasıl dövüyor kadını bayılmış kadın artik
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Benim ailem arkamda değil ,aileme söyleyemem , kimsem yok .. sözlerede signarak şiddete maruz kalmamaliyiz devletin bir çok imkanı var sosyal hizmetler var ...Kimse şiddeti çekmek zorunda değil ;)!
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Ya INANAMIYORUM kadını orda kendinden geçene kadar dövmüş daha da üstüne kafasını teklemiyor.  Ve bunu görüp müdahale etmeden durabiliyor insanlar ??? Inanmak istemiyorum ya böyle bir olaya şahit olup nasıl nasıl nasıl durdurmazsiniz. Vebal sadece bu şiddeti yapan s.refsiz oğlu s.refsizde mi ? Görüp susan kafasını çeviren herkes ama herkes günahkardır bana gore. SUSMAYIN !
(1,585 puan) tarafından
Aynen öle artık insanlar korkuyor kadir şekerci gibi olmaktan kadın dedi ya biz barisiriz diye olan o çocuğa oldu ama ben gerçekten öle bişeye dayanamam kadın olduğum halde ayırmaya giderdim nasıl dövüyor bya nasıl oturup camda izlim toplardim herkesi hadi gidiyoruz ceza almaya da razıyım o çocuğa yazık ya
(3,552 puan) tarafından
Ben ceza almaya raziyim vicdanım rahat olsun yeter. Asla durmazdım assla. Elime aldığım ilk taşla koşardım yanına. Allah merhamet  versin insanlara
(1,585 puan) tarafından
Aynen öle inşallah kadının durumu iyidir
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Aksam.gordum vidyoyu sabaha kadar agliyodum aklimdan cikmiyo yaaa geberrrr insalllahhhhhh serefsizzzz adiii pislikkkk o cocugun korkudan annesinin yanina yaklasamamasi annne diye aglamasiii onuda mi gormuyosunnnn 

Geberrrr insallahhhh
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Allah bin kere belasını versin. Ölmesin de sürünsün şerefsizzzzz ölmek için yalvarsın ya bunlara işkence yapacaksın işkence idam falan da degil. E be imansız kitapsız kızından da mi utanmadın kızına da mi acımadın 
(1,585 puan) tarafından
Utansa öle bişey yapar miyki yavrum nasıl bağırıyor ayırmaya çalışıyor onun psikolojisi ne olcak şimdi kadın artık bayılmış tepkibile vermiyor
(2,265 puan) tarafından
Ya var ya içim taşıyor şu an o adamı bizlerin eline verecekler ya.. adalet başka türlü olmuyor malesef adalet o kadının öldür öyle gel diyor! O kıza ne mi olacak söyleyeyim. Her zaman korkacak lisede arkadaşlarından evlenince eşinden ve hatta eşinin ailesinden. Babam da annemi döverdi önümüzde değil ama annem çok anlatırdı bazen de hayal meyal hatırlıyorum morluklarini. Eşimin çok şükür öyle bir şeyi yok olamaz da ama içten içe korkuyor insan onu görmüşsün çünkü. Hele o kızcağızi düşünemiyorum. Allahın belası yaratık
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Ağladım yemin ederim o çocuk nasıl çaresizce ne korkularla bakıyor offff mahfoldum ben burda kim bilir o ne halde :( :'(videoyu çeken gerizekaaalı da hiç mi bir şey yapamıyor marifetmiş gibi videoyu çekiyor bir şeyler yapmak yerine..

Allahın cezası adam sizin gibiler gebersn inşallah pislik şerefszzz:'(:angry:

0 oy
(1,467 puan) tarafından
Allah bin belasını versin kadını bayıltmış dövmekten hâlâ hırsını alamamış vuruyor ******** köpek bu videoyu görünce kendimi hatırladım
(1,585 puan) tarafından
Kendimi hatırladım derken sende mi öle bişey yaşadin sessiz kalmadin dimi
(1,467 puan) tarafından
Bn babamın evine gittim ama orda da üvey annemin çenesi durmadı yine geldiğim yer kicanın yanı oldu ikincisi de kuzenime gittim orda da nereye kadar kalabilirdim ki evki barklı kadın sığıntı gibi hissettim kendimi aama baya korkuttum son gittiğimde kuzenime değilde sığınmaya gittim sanıyor başta sonra kuzenime geçtjm sanıyor boşanma davası bile açtım
(1,585 puan) tarafından
Şimdi nasıl durum peki nerdesin
(1,467 puan) tarafından
Çok şükür şiddet yok ama sözlü şiddet var her zaman ve bu zamanla eski günlerine döner diyede korkmuyor deģilim
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Allahım ya çıldırdım burda adi şerefsizzzz *** kurusu
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Allah perişan eylesin elleri kırılsın pislik erkek mi bu şimdi gücü kadına yetene erkek mi denir sıkıyorsa bi erkekle kavga etsin o zaman kedi gibi olur ********

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 241 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 430 göst.
4 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 285 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,043 göst.