0 oy
707 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,572 puan) tarafından
Evde tekim. Bi an da oldu cok uzgunum ya . Neresinin ustune dustu goremedim sadece yerde yatiyordu aglayarak :( fazla aglamadi sustu ama. 4 karış yerden yuksek yatagimiz. Ne yapmam lazim benim smdi hic bilmiyorum :(

11 Cevaplar

0 oy
(9,740 puan) tarafından
Yeni mi duştu
(1,572 puan) tarafından
Evet smdi
(9,740 puan) tarafından
Arkadaşlar yazmış cnm 2 saat uyumasn ve hep takipte ol..
-Reklam-
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Gözlerinde kayma yada kusma varsa direk doktira git

2 saat uyutma
(1,572 puan) tarafından
Oyle bisey yok goz kaymasi nasil oluyor yukari dogru mu oluyor gozu . 2 saat ten sonra tehlike geciyor mu
0 oy
(231 puan) tarafından

2 saat uyutma 

Göz kayması, kusma olursa acile götürürsün takip et 

(231 puan) tarafından
Şaşı tarzında canım kusması olmadıysa sıkıntı yapma ne kadar oldu düşeli ??
(231 puan) tarafından
Doktorlar düşmelerde 2 saat süre veriyor o süre içerisinde gözde kayma, kusma olmuyorsa sıkıntı yok 2 saat içerisinde bu belirtileri görmediysen korkma
(1,572 puan) tarafından
Az once 11 de canim
(231 puan) tarafından
Tamam 2 saat uyutma takip et çokmu yüksekti yatak ?
(1,572 puan) tarafından
Yerden 3 bucuk karış yukari da
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Sustuysa bişi olmaz cnm herhangi bi sıkıntısı yok demi bi degişiklik
(1,175 puan) tarafından
Uyusun canm bişi olmaz sıkıntınolsaydı anşardın eminim
(1,572 puan) tarafından
Cok sukur ki aksii bir durum yoktu hersey normal gundelik hareketleri tavri vardi. Gozlerin de kayma kusma da olmadi. Ama ben yine de takip te olucam. Hic uyuyasim yok ama mecbur uyumam lazim ona bakabilmem icin. 2-3 saatte bir kalkip bakicam hafif uyandirip yoklicam tepkisini canim.
Bana da ders olsun cok dikkatli olmam lazim:((
(1,175 puan) tarafından
Sen cok iyi bi annesin üzülme olur boyle seyler benmki kac kez düştü Allah korudu valla hicbirinde bişi olmadı. Hareketli minikler bırakmaya gelmiyor
(1,572 puan) tarafından
Cok sagol canim yorumlarin fikirlerin icin..Allah razi olsun
(1,175 puan) tarafından
Senden de canm hayırlı geceler
0 oy
tarafından
Kusma goz kayması var mı takip et 2 saat Uyutma canım ve lutfen kendi yanınıza yatagınoza almayın bebekleerınızı zaten yorgunuz uyuyup kalıyoruz dikkat edemiyoruz bos bulunuyoruz koyun kendi yatagına uyusunlar 
(1,572 puan) tarafından
Yok canim her zaman kendi yatagin da olurdu 2 dk mama suyu isitayim diye gittim hic kimildamazdi oyle o kadar yerinden yatagin da ortasina koydum halbuki goz acip kapayincaya hemen oldu naail oldu bitti anlamadim
tarafından
Oluyor canım anlık gelısuuor inan dikkatli olun var mı bırseyı
(1,572 puan) tarafından
Cok sukur bisey yok canim. O saydiklarinin hicbiri olmadi. 3 saati gecik tuttum uyutmadim. Aralar da uyanip kontrol ettim . Az once uyandi hicbisey yok gozle görünür de. Cok dikkatli olucamm
tarafından
Cok gecmıs olsun kuzum muhakkak hepımızın basına gelmıstır bu tarz seyler tedbir al daha olmaz ınsallah
(1,572 puan) tarafından
İnsallah canimm cok sagol
0 oy
(341 puan) tarafından
Hastaneye gotur canım Allah muhafaza sonra bişey olmasın
(1,572 puan) tarafından
Takipteyim canim ona gore goturucem
0 oy
(4,174 puan) tarafından
inşaAllah bisey olmaz canim geçmiş olsun 
(1,572 puan) tarafından
İnsallah cok sagol canm
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Hasteneye götür 10 gün önce başımıza geldi
(1,572 puan) tarafından
Nasil oldu peki durumu nasil ne dediler xok gecmis olsn
(1,806 puan) tarafından
Saol canim size de gecmis olsun yüzüstü düştüğü için hemen tomografi istedi doktor cok şükür bişey olmamis ama ömrüm eridi gitti reamen
(1,572 puan) tarafından
Cok dikkatli olalim. Evlat cok zor mus ya onun aglamasi ona bisey olmasi :( benim kizim sadece elmacik gemigi kizarmis baya. Sanirim yan dustu
(1,806 puan) tarafından
Bende anlayamadim neresini vurduğunu yuzustuydu aldigimda hemen götürdük burda okumustum.ya bikac defa en korktuğum şey allah korusun
(1,572 puan) tarafından
Rabbim korusu. Yavrularimizi
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimkide 9 aylik oo gun karolyadan dustu az bisi agladi amma takip ettim uyutmadm cok sukur bisi olmadi daha dikatli olmaliyiz 
(1,572 puan) tarafından
Evwt canm Cok gecmis olsun.
(128 puan) tarafından
Sagol canm
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim korusun meleklerimizi... 
(1,572 puan) tarafından
Aminn Allah razi olsun canm
(1,492 puan) tarafından
Cümlemizden Allah razı olsun
0 oy
(20 puan) tarafından
Eğer kafasını vurduysa 12 saate kadar kusması beklenir mis uyusa bile arada uyandırmaya çalışın uyanip size tepki vermesini sağlayın .benim kızım mama sandalyesinden düştü kafasını çarptı malesef 8 saat sonra kusmaya başladı takip edin sizde mümkün oldugunca
(1,572 puan) tarafından
Cok gecmia olsun. Sonrasin da ne yaptiniz peki. Kac aylikti.
Neresini vurdu bilmiyorum. Sadece kucagima aldim 1 dk da sustu ve baktigim da sadece elmacik kemigi kizarmisti bariz olarak. Kusma dediginiz nasil oluyor. Fazla yedigini cikarir gibi mi yoksa surekli bir sekil de devamli kusma gibi mi. 2 saatt3 bir uyandirayim o zaman tepkisine bakip ona gore uyuturum oyle mi yapsam
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim .gece yarısı kusmaya başladı fışkırır şekilde başladı beş altı kez kustu acile koştuk tomografi cekildi 24 saat gözetim altında kaldı takip ettik  çok şükür temiz çıktı tomografi çok zor bı surecti
(1,572 puan) tarafından
Rabbim gostermesin bir daha canim cok zorr

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,626 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 353 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Canım oğlum (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu