(Biraz uzun kusura bakmayın) Ya kızlar çocuktan bütün ev işlerine yetişemiyorum temizlik yapsam çamaşır kalıyor çamaşır yapsam dağınıklık kalıyor falan her şey tek seferde olmuyor eşimde yetiştirmeyince laf söyleyen birisi ve en son artık yetişemiyorum diye ağlıyordum gelip bana demişti yetişemezsen yardım iste beraber yapalım bitanem diye neyse akşamları hep bir şeyler istiyor tamam eyw istesin istemesin demiyorum ama örnek veriyorum çekirdek istiyor çekirdek içecek koyuyorum önüne çekirdeği yiyiyor sonra çikolata getir diyor giderken bunları da götür boş gitme diyor sürekli bu şekilde dün akşam da çukur vardı bilirsiniz kapanış reklamı oluyor ya son sahneyi tekrar gösterip bitiriyor heh kapanış reklamındaydi çocuk yanımda oynuyor eşime seslendim hayatın yardıma ihtiyacım var çamaşırları beraber katlayalım diye çukur bitsin gelicem dedi yarım saat oldu yok bir gittim hala reklam kızdım bende reklam bitene kadar gelip yardım etseydin de başlayınca tekrar giderdin çocuğun uykusu geldi yetişemiyorum ayıp senin yaptığın kalk mutfağı topla o zaman dedim mutfakta da fazla bir iş yok Ocak temizlenecek tezgahın üzerinde kesme tahtası kola şişesi falan var yemek masası ile tezgah silinecej yani bana ters ters bakış attı çok sinirlendim bende iyi ne b.ok yiyorsan ye akşam da bıraktığın gibi bulursun evi dedim katladigim çamaşırları bile yatağın üzerinde bıraktım gittim çocuğu yatırdım sabah kalktım katladigim çamaşırları dolaba bile yerlestirmemis yere koymuş salonda çekirdek bulaşıkları falan duruyor yatak odası çamaşır odası gibi mutfak anlattığım gibi toplamicam hiç birini bende insanım ya hem söyle yardım edeyim diyor hemde geçiyor ananı halledeyim der gibi telefonla oynuyor toplamim demi evi aynı bulsun kendisi toplasın o kadar biliyor ya