0 oy
815 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim 15 aylık bi oğlum var ve ben 13 haftalık gebeyim. Bu gebelik birazda sürpriz oldu bize çünkü ilk gebeliğim de hormon sıkıntısından dolayı geç oldu bu da beklenmedik bi şekilde erken oldu. Neyse biz işte eşimle  hamile olduğumu kaynanama söyledik  bazı durumlardan dolayı geç söylemek istedim tabi o da yine yaptı yapacağını direkt olarak " aldırın " dedi bize neymiş efendim beni düşünüyormuş (sezaryen olduğu için ilk doğum) bunda da karnım büyüdükçe dikiş yırtılırmış falan filan. Sizce de böyle olur mu gözümü korkuttu vala doktora gidince soracam ama dayanamadım bi de sizlere sorayım dedim. Yani nasip olurda doğum yaparsam o zaman ilk bebeğim 2 yaşına grecek hemen hemen 

30 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Benimde 2.sezeryanim olcak benimde 2 yaşında oğlum haftaya gun6vericek doktorum kaynanan saçmalamış bi önerim var ama sana 

Kaynanani dinliyormuş gibi onemsiyomus gibi davran ama hiç takma :) ben öyle yapıyom he öyle mi diyorum başımdan saviyorum yoksa yaşanmaz 
-Reklam-
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Nasıl bir caniliktir aldırın ne ya, kendi istemediğini bu şekilde ifade ediyor, sen kaynana aldırış etme, o dikişler kısa sürede kendini toparlıyor, inan
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Bebeği 6 aylıkken hamile kalan var sezeryanli canım benim de oğlum şuan 19 aylık bende 22 haftalık hamileyim doktorum 38+4 de alırız dedi bende sezeryanliyim son vakitte dikişe göre bir kaç gün daha erken olabilir dedi o kadar yani ne dikiş yırtılması ya saçmalamış 
0 oy
(32 puan) tarafından
Aldır demesi kötü durum ama diğeri doğru cnm hiçkimse torununa bunu demez ama dikiş yerlerin daha tam tutmadığı için öyle bir risk var. Benim akrabanın başına geldi korkutmak istemiyorum ama kendini baya Bi koruman lazum
0 oy
(86 puan) tarafından
Aldırın ne demek ya keşke şöyle insanları asıl tekrar aldırma teknolojisi olsa 
0 oy
tarafından
Benim iki Sezer yanımda arasında 5 sene 4,5 sene olduğu halde 35 haftalık hamileyken iç dikişlerimin açılmaya başladığını öğrendim doğumdan sonra erken doğum ettim ben sancım olduğu için ve üçüncü doğumun yine aynı şekilde 4,5 sene geçti arasından Onun da aynı şekilde sancım geldi 32 haftalık doğurdum ve aşırı sancım olduğu için doktorum dikişlerimin patlayacağını söyledi Eğer daha fazla beklersek diye devam ederse sancim  diye yani Aslında bir nevi kayınvaliden doğru söylemiş Tabii bunu bilmeyen çok insan var başına gelmeyen insanlar benim İkisinde de başıma geldi
0 oy
tarafından
Kaynanan gitsin kendini aldırsın bence bişi olmaz allahın izniyle kuzenim hem kalp hastası hemde 1 1.5 sene ara ile 4 sezeryan oldu 
0 oy
tarafından
2. Çocuğuma sezeryandan 3 ay sonra hamile kaldım dikişim falan yırtılmadı çok şükür 
0 oy
(17 puan) tarafından
Bn doğum yaptıktan üç ay sonra hamile kaldım sezaryan olmuştum onbeş gün önce doğurdum ikincisinide hicbirsey olmadı herşeyde yaptım ev işi temizlik yeri gelince ağır bile kaldırdım çocuğumda dört dörtlük baktım çok şükür doktor kendisi bana aldırmak istersen aldirabilirsin dedi ama ben aldırmadım şu an yanımda kucağımda bu süreçte herkes de bana destek oldu ailem eşim eşimin ailesi 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Man yak mı kaynanan bu nasıl bi laf aldır yaa geri.zekalı bn oglum 8 aylıkken hamile kaldım hiçde bişey olmadı dikişlerime ve ayrıca üst komşum 40 ı çıkınca hemen hamile kalmış birisi 10 aylıkken digerini dogurmuş dikişlerine hiç bişey olmamış dogumdada bişey olmamış rabiim nasip etmiş vermiş nasıl kıyacakmışsın o cana

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 625 göst.
7 Haziran 2022 Aile kategorisinde Halimee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,196 göst.
29 Kasım 2020 Aile kategorisinde Rozelin9 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 759 göst.
20 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 892 göst.