Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_abb5a6ea1ff76f6c490f209b58f5d5d8, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Hamilelik heycani-Aile & Aşk
0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından
Merhaba kizlar benim konu şu esim benim hissettiğim mutlulugun heycanin yarısını bile.hissetmiyo.bebek.isteyerek.oldu ama çok.ilgisiz ve alakasiz sevinmiyo gibi neden acaba dogunca da böyle mi.olur sevmez mi :(

13 Cevaplar

0 oy
(6,047 puan) tarafından
Valla nasıl bir tepki bekliyorsun bilmem ama sevinçleri sadece söylendiği an oluyor sonrası pek yok. 
(6,047 puan) tarafından
Birde tekme attiklari zaman. Bir süre sonra da doğduğu zaman.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok cnm sever ama bazı wrkekler böyle odun malesef
0 oy
tarafından
Zmanala tekme atar sever kucağına alır sever takma sen 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Doğmadan pek anlamıyor onlar bizim kadar hissedemedikleri İcin herhalde 
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Erkekler dogana kadar bizim gibi oomazlar canim yani o heycani bi biz yasariz. Doguncada ilk heycan falan olur sonra yine normale dönerler. Yani tavsiyem kesinlikle beklentiye girme. Onlar hic vi zaman bizim hislerimiz kadar hissetmezler. 
0 oy
tarafından
Benimki de öğle şu an onlar için bir bağ yok ama biz her anını hissediyoruz 
0 oy
tarafından
Her iki hamilelğmde sadece ilk duydğnda sevinmişti diğer türlü fazla ilgilenmedi ama doğunca aşırı düşkün oldu şimdi da çocuklarına gösterdiği ilgiyi çeyreğini bana göstrmz çocuklarına çok düşkün 
0 oy
tarafından
Tekmelemeye başlayınca çark ediyorlar genelde :) üzme kendini hem ilgilensin istiyorsan akşamları isten gelince tut elini koy karnına ne bileyim bak babası burda kim varmış falan de ilgisini cek karnına odaklansin ♥️
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Erkekler ile kadinlar duygularini farklı yaşar doğduğunda farkli olur daha minicik hissetmiyor onu
0 oy
(7,791 puan) tarafından
İyide anneler bebeği hissediyor anne bebek rahme düşer düşmez anne ama baba ancak doğunca baba
0 oy
(137,495 puan) tarafından
erkekler gec anlar kuzey dogdu babasi gobek bagini kesti bayildi ayildi snr anladi 
0 oy
(395 puan) tarafından

Kuzum normal değil mi biz bile tekme atana kendini belli edene kadar arada unuttuğumuz oluyor adam taşımadığı için aklında olmuyor hele bir doğsun sen gör o zaman eşim sırf kızıyla uyumak için beni anneme yollamıyor yolluyor gidiyorum yA mesela gece bir iki de kapıya dayanıyor ben kızımla yatmaya geldim diye ama hamileyken tepkisiz tekme atıyor bak diyordum dur oyundayım diyordu şimdi abartısız çocuğa ıvır zıvır al diyorum en az iki dolu poşet getiriyor tabi iki üç haftada anca yiyoruz ama getiriyor çocuğun önüne döküp izliyor onu :)

0 oy
(156 puan) tarafından
Cnm biz anneliği rahimim ize düştüğü anda tadiyiruz bebek 35 36 haftalara geldiğinde esim elini koyunca hareket ettiğinde ilk defa kendimi baba gibi hisedtim dedi benim eşim işten gelir direk çocuğu alır di ona sarılır uyurdu  babalık kucağa alınca başlar bizdeyse rahime düştüğünde 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 322 göst.
10 Mart 2020 Kültür-Sanat kategorisinde ❤pasa annesi ❤ (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,668 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Azram (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 3,425 göst.
13 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bgmsr bbkkz (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,391 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,960 soru

12,459,674 cevap

46,656 kullanıcı