0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (1,947 puan) tarafından
Kizlar geçen cimartesi dışarı çıkmistik gel felan demedik diye tavır yaptı gelince bide 2 hafta sonra şehir dışına cikmamiz gerekiyor eşimle oda gelmeyi planlıyor zaten evdeyiz esfmle hiç birlikte vakit geciremiuorum birşey de diyemiyorum ya siz nasıl tepki verirsiniz

8 Cevaplar

+2 oy
(579 puan) tarafından
Herkes yerini haddini bi bilgisin ya 2021 deyiz bence eşinle konuş canım biz başbaşa zaten kalamiyoruz diye neden annesi pesinize takilioki bazı Kaynanalar çocuklarının evlendiklerinin hala farkına varamamislar ne acı yaa 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sana zararı yoksa anlaşabiliyor isen gelsin ben kendim çağırıyorum nereye gidersem o na da değişiklik olsun gönlü olsun diye 
tarafından
Ay kız 4 sene aynı sitede oturduk nasıl koydu varya gitmesi he yaaaaa kesesi bereket li olsun ehheeh :D
tarafından
Yaa herkesin kaynanası senin ki gibi değil ki herkes yanında gezdirsin :)) mesela ben kaynanamı yanımda gezdiririm Allah razı olsun dünyalar iyisi :)
tarafından
Kesinlikle çiçeğim dediğim gibi anlasiyorsa götürsün tabi. Yaaa Allah razı olsun ondan kuzum daim olsun huzurunuz insalah :))
tarafından
Amin amin inşallah bütün kaynanalar gelinlerine iyi davransın onların da ana kuzusu olduğunu unutmasınlar inşallah
tarafından
Senin kaynanadan bi tanede bana lazim aşkım ") azıcık da bana versene
+1 oy
tarafından
Ben güzel dille konusurum esimle de kaynanamlada
+1 oy
(1,596 puan) tarafından
Ben tepki vermiyordum direk kocam müdahale ediyordu ilk evlendigimiz zamanlar. O yüzden annesiyle çok tartıştı o gelmek istedi kocam hayır dedi tartistilar kabak benim başıma patladı. Benim oğlum böyle değildi sen böyle yaptın diye 
(1,947 puan) tarafından
Yakında bana diyeceğim bu valla :)
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Beraber mi oturuyorsunuz canım eşinle illa çıkarsın gel demedikten sonra kendini niye atarlar anlamam
(1,947 puan) tarafından
Beraber oturuyoruz haber vermeyince de evdeyken trip atıyor resmn
(2,126 puan) tarafından
Aldırma kız boşver hatta elinden geldikce eşinle çıkmaya çalış
0 oy
(73 puan) tarafından
Buda benim kaynana evim ayrı gene her yere gelmek istiyor bugün eşimle dışarı çıktık Bi huzur vermedi yetmezmiş gibi bide hesap soruyor niye banada demediniz patladım evde
(1,947 puan) tarafından
Bizimkide öle hesap vermemizi bekliyor
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Demek ki butun kaynanalar ayni bende kocamla hic bas basa bir yere gidemiyom bise edemiyom yani aman yaa bosver haber vermeden git eşinde bi sıkıntı cikarmiyorsa tabiii
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Valla sade markete gittiğimizde gelmiyo nere gitsek kuyruktur

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 663 göst.
31 Ekim 2021 Aile kategorisinde Demir1819 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 554 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.