0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
Ben köyde yasıyorum yarın esim kayınvalıdem  görümcem sehre gıtceklerdı esim onuda götürürüm dedı sonra kayınvalıdem pek gönlü olmadı ama sonra telefonla konusuyor du kendi kız kardesıyle gitmese ne varsa falan dedi bende duydum esıme dedim ben gitmem dedım nıye dedi böyle böyle annem telle konusuyor du dedım odaya geldi nıye gidiyor falan dedi bende merak etme gitmiyorum zaten istenmedım yere gelmem dedım herkes sığdırdında benı bı sığdıramadın sırtındamı gitcektım dedim kocamla gidecektim dedım cıktımı odadan sinirimden tum evı çamaşır suyu ile sılıyorum

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Keske bende sinirlenince evi camasir suyuyla silsem cok tembelim
tarafından
Ben hamile kalmadan önce mutfağımda gider var diye hafta da iki üç kere yikardim :D banyo tuvalet zaten yıkardm ama şimdi kolumu kaldırmaya enerji bulamıyorum :D
tarafından
Valla ben ezelden tembelim. Mksafir gelecek olmasa birsey yapmazdım. O yuzden her hafta misafir cagirirdim :)
-Reklam-
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Benim yanım kocamin yanidir rahatsız olan kendisi gelmesin der ve giderdim ben olsam 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Yine demişsin içinde kalmamış boşver bu Kaynanalar zaten maf ediyor insanı kız bak onun sayesinde evi temizliyorsun :)
(469 puan) tarafından
Haha evet öyle oldu
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Sinir oluyorum böyle ayrımcılık yapan kaynanalar ı
0 oy
tarafından
Koca senin kocan sen git istemezse o gelmesin 
0 oy
tarafından
Vallah çok safsn bacim inat diye birşey gözünü sevdiğim o kdr güzel bir duygu ki her kullandığım da pişman ettirmedi bni karşımda ki de istemediği ile kaldı kayınvaliden le evli değilsin eşin ile evlisin onun lafıyla hareket et 
0 oy
(16,627 puan) tarafından
Ben olsam inadına giderim istediği de gitmemen çok da tininda olur keşke gitseydin oda catlasaydi ortacik yerlerimden
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Kiz nie gitmion ben olsam onun inadina suslenir puslenir esimi koluma takar gezerdim oda catlar patlardi ohhhh sefam olsun derdim gulerdim sakalar yapardim esime
0 oy
(382 puan) tarafından
Ah bu kaynanalar insana tak ettryolar.
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Valla kocamın yanında gdierdim ben sigardim sığmayan gelmesin ama ben kesin giderdim yani kocam nerde ben orda 
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Nereye gidiyorlar peki şehre ne için gidiyorlar . Canım 
0 oy
tarafından
Benimki hiç böyle konuşmaz çok şükür arada patavatsizligi tutar ama o zamanda kimse konuşmaz cvp vermez anlar direk yanlış bir şey dediğini. Oturmaya gittiğimiz zaman eşime işin varsa sen git Kübra yanımda kalsın oturalım biz der gerçi eşim bırakmaz orası ayrı bir konu ama :) inşallah tüm Kaynanalar düzelir Rabbim cümlesine vicdan merhamet versin inşallah ♥️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 361 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 588 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.