0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar kayısı çayının kilo vermeye etkisi var.mi? Birde diyette çavdarlı ekmek yenir mi? Kilo başta mı çok verilir sonra mı verilir ben yeni başladım az az gidiyor ?Hepsine cevap  verir mısınız?

2 Cevaplar

0 oy
(677 puan) tarafından
Kilo vermeye etkisi var kilo ilk bssta gitmeye baslar sonra bir süre durur  sonradan gene kilo verirsin.ama diyette yapman lazım bide özellikle spor.cavdar ekmeği en sağlıklı ekmeklerden.kepekli ve normal ekmek yeme
tarafından
Peki spor haftada kaç kere yapmalıyım
-Reklam-
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Her bünye farklı annem basta cok hızlı veriyor sonra azalıyordu 

Çayını bilmiyorum da kayısı hosafı yapıyordu annem iyi geliyor demişti 

Bir de aksam yatmadan bikaç saat önce yoğurt pul biber, zerdeçal, çörekotu ve limon sıkıp yiyordu yağ yakıyomus baya faydasını gördü 85 ten 70 e indi

Son olarak Bi de katı sıvı kuralı uyguluyodu annem mesela kahvaltı ve yemeklerde sıvı yasak çorba hariç 

Beslenmeden 2 saat sonra sıvı tüketiyordu sonra en az 2 saat yemek yok o sekilde çok iyi demişti annem
tarafından
Spor yapıyor muydu
(12,523 puan) tarafından
Yürüyüş yapıyodu canım her gün

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mother of deniz (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 197 göst.
0 oy
8 cevap 168 göst.
18 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 444 göst.
14 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Misafir67 (415 puan) tarafından soruldu

405,897 soru

12,165,673 cevap

36,622 kullanıcı

...