0 oy
1,477 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dun görümcemle konuşuyorduk konu eşimin eski sevgilisine geldi. Onlar çok ciddiydi dedi kiz ailesinden gizli bunlarin evine gelmiş burda kalmış tabi eşim ablasinda kalmış. elvan kiza toz konduramazdi dedi. Cok büyük bir aşktı dedi. Ama ben kiza hic ısınamadım hep terslerdim dedi. Bizimkiler ailrsi ile tanışmaya gittiler dedi.  Birbirlerine hediyeler gönderdiler dedi. Elvan benim yeni aldığım seyleri alıp ona götürürdü dedi. Ama kiz sanırım esim hayatindayken baska biri ile konusmaya başlamış eşime seni istemiyorum demiş. 

Dünden beri kafami toplayamiyorum allah var bana 1 kere bile o kızı unutamadığını hissettirmedi. 1 kere bile onun ağızından o kiz hakkında bir sey duymadım hep ben israr ettim öyle anlatt. Ondada hep benim icin artik sen ve oğlum var dedi

2 senedir beraberiz görücü usulu evlendik ama beni cabucak sahiplendi. Elinden geldiğince gönlümu hic bir şeyde koymadı. Belki evlilik oldugu icin gecim sıkıntısından bana oyle ansizin hediye alip gelmedi ama ozel gunlerimizide ihmal etmedi. 

Ama nedense ben karısıyım çocuğunun annesiyim ama bana ona verdiği deger kadar deger vermediğini düşünüyorum. Eşime tavır alıyorum.  Adam askerde firsat buldukça arıyor telefonlarını açmıyorum. Ben açmayınca annesini arıyor ondada soğuk konuşuyorum. Hem o kızla yaşadığı herseyi merak ediyorum hemde kıskanıyorum. 

Benden önce yaşanmış bitmiş bos ver dusunme diyorum ama yapamıyorum.

34 Cevaplar

+2 oy
(2,393 puan) tarafından
Görümcen ne kötüymüş kız böle şeyler anlatılır mı hiç eşine de sorup durma eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme sakın aklında yokken aklına sokuyorsun boşu boşuna
tarafından
Aynen görümce de bilerek yapmıştır bu denilecek söz değil çünkü
(2,393 puan) tarafından
Bencede öyle
(724 puan) tarafından
Bencede sormak artır gereksiz çocuğu da olmuş adamın aklına sokarsın olmayan şeyi Şeytan bu girer aklına kıskanman normal ama bunu takıp da telefon açmayacak kadar olması abartı bence kendi kendine takıntı yapma
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Eşin yaralı kuşmuş yarasını sarmşsn tutunması bu yüzden inşallah ömürlük tutunma olur görümcen çok patavatsız bnce
tarafından
Inşaallah esime güveniyorum tanırım onu bir seyi kafasinda bitirmişse bitmiştir onun için burdaha durup düşünmez. Amin ınşaallah
+1 oy
(6,852 puan) tarafından
Geçmiş i aciptneden huzurunu bozuyorsun ki. Bide askerde telf. Açmamak nedir arkadaş ya 
tarafından
Cok moralim bozuldu. O anlatılanları duyunca kendimi şaşırdım resmen
(6,852 puan) tarafından
Aman ben neler yaşadım kocam beni bırakıp başkasıyla evleniyordu ben napamm :D nerelere gidem
+1 oy
(12,768 puan) tarafından
Bence yanlış şeyler düşünüyorsun böyle yaparak ilgi artırmak yerine eşini tamamen kaybedersin gereksiz bı mevzu bekarken olan bı şey sana da iyi davranıyor Muş boşuna huzur kaçırıyor sun bence 
+1 oy
(2,570 puan) tarafından
Düşünün ki sizinde eşinizden önce bi hayatınız vardi ve sizde belkide benzer şeyler yaşadınız boşu boşuna yipratmayin kendinizi sizden önce olan şeyler için
+1 oy
(531 puan) tarafından
Herkes birbirinin geçmişine bu kadar takılsa kimsede huzur kalmaz canım geçmişte kalmış sonuçta eşine sorup sürekli hatırlatma kapat bence konuyu aklında yoksa bile aklına sokacaksın adamın
+1 oy
tarafından
Yaşanmış bitmiş ne huzurunu bozuyorsun boşuna dile getirip durma asker adamın telefonu açılmaz mi hiç ne zorluklarla arıyor seni kim bilir 
+1 oy
tarafından
Kusura bakmada kocani kendinden soğutmaya çalışıyorsun bacim 2 sene önceki olay ya olan olmuş bitmiş
0 oy
tarafından
Sana değer veriyosa boş yere kendini yıpratma derim. Sana tavrı ıyimis huzurunu bozma derim 
0 oy
(783 puan) tarafından
Kız seni seçmiş pikacu takma öncekiler deneyimdi yasandi bitti eskiyi ısıtıp one  koymak yanlış,  onun yaşadığını sen yasasaydin empati kur o senin önüne getirmezdi bence ivini ferah tut canim
0 oy
(136,908 puan) tarafından
Bak senden oncesini deşme burda deşenler oldu küs gittiler sen varken olan bisi olsa farkli ama suan trip atma
0 oy
(402 puan) tarafından
Al ben de o kdr aynıyız benim eşimde 5 yil çıkmışlar kaynam kizi cok seviyormuş gorumcemde ama kayinbabam sevmiyormuş cunku onu baksa bir erkekle parkta görmüş kiz ayni anda 3 kisi idare ediyormuş hatta esim onun için bile babasıyla kavga etmiş banada hic bir zmn o kızdan bahsetmedi ve yalan yok ona yazigi mektupları annesinin evinde gördüm oyle syelr yazmistiki bi gun bile olsun bana oyle guzel sozler soylemdi benim için babasıyla arasını hic bozmadı evlendiğimde 1 yil gecti sonra esimin bana yavas yavas alısdigini anladim ama ben esimi 14 ysndan beri uzaktan seviyordum görücü usulü evlendik zsten benimde çok zoruma gidiyor hatta bu konu için esimle hala tartışıyorum oda bana geçmişi unut gelecegimzden uzak diyor ve eşimde şuan askerde her fırsat buldugunda beni arar saatlerce konuşur yani zor insan sindiremiyor seni anlıyorum 
0 oy
tarafından
Kiskandigin icin sana deger vermedigini dusunuyosun tavir aliyosun ve bu sizi cok yipratir..
0 oy
(424 puan) tarafından
Abooo eşimin eski sevgilisi kaynanamın yakın komşusu ve çok değer verdiği insanlar hala kaynanama gider gelirler çünkü silecekse yıllardır görüşüyolarmış bir kere bile umursamadım eşimin beni sevdiğini biliyorum eski defterleri açmıyorum yuvamın güzelliğine bakıyorum boş yere adamı da bulandırmaya kendimi de üzmeye gerek duymuyorum boşver koca senin kocan bak kendin diyosun beni incitmedi diye ne diye kendini üzesin ki hayatım
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Görüncen tam bi kaşar utanmıyo mu eskiyi açmaya dilerim daha beterini o yaşar soruna gelirsk hangimiz kimleri deli gibi sevmedik yada sevdiğimiZi sanmadık hepsi yaşandı bitti hiç biri eşimin bir tırnağı etmez sende bunu düşün saçma sapan hallere girip eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
0 oy
tarafından
Senden önceki mesele için  niye adama tavir aliyosun ..dert mi ariyon bacım kendine..seninde hayatinda olmadimi kimse adamda seni geçmişinle sorgulama sürekli ne hissedersin..boşu boşuna huzurunu kaçırma..adam.askerde bile yani..kendi kendine tripleniyosun..
0 oy
tarafından
3 yıl bitecek evliyim ilk 2 yılım kocamın eskisine takılı kalıp sürekli hatırlatmakta geçti anca üstesinden geldim ve hala özel gunlerde kocamın iş yerine hediye gidiyor isimsiz
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence sadece kendini üzersin ve eşinle arana spgukluk sokarsın. Böyle davranarak çok yanlış yapıyorsun geçmişte yaşanmış bitmiş adı üstünde geçmiş neden merak ediyorsun ne yaşadıklarını eşin unutmamış olsaydı sana değer verdiğini hissettirmezdi. Bazen Kaynanalar falan saçma sapan anlatırlar ki bunları biz kafamaiza takalım diye benim kayananm da anlattı başkasıni alacaktık falan diye cevabını ver sussunlar sende onların istediğini yaparak eşinle arana mesafe koyma aksina daha çok sahiplen daha çok samimi dvaran
0 oy
tarafından
Neden o konuları açıyorsunuz yada gorumcen açıyor ki anlamıyorum hoş bişey ki iyi mi oldu şimdi geçmiş geçmişte kalmış sonicta
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Hata senin canim gorumcenle konusacak bise bulamadın mi da eski sevgilisini konusuyosun. Benim esimin 2.esiyim bide kizi var ona ragmeb gorumcelerim eski karisindan bahsetmez. Kaynanam cok anar ama onada kizarlwr. Hic geregi yok. Kendi kendine sorun yapiyosun baska bise degil yani.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 516 göst.
0 oy
39 cevap 1,401 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 891 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 917 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu