Kızlar dun görümcemle konuşuyorduk konu eşimin eski sevgilisine geldi. Onlar çok ciddiydi dedi kiz ailesinden gizli bunlarin evine gelmiş burda kalmış tabi eşim ablasinda kalmış. elvan kiza toz konduramazdi dedi. Cok büyük bir aşktı dedi. Ama ben kiza hic ısınamadım hep terslerdim dedi. Bizimkiler ailrsi ile tanışmaya gittiler dedi. Birbirlerine hediyeler gönderdiler dedi. Elvan benim yeni aldığım seyleri alıp ona götürürdü dedi. Ama kiz sanırım esim hayatindayken baska biri ile konusmaya başlamış eşime seni istemiyorum demiş.
Dünden beri kafami toplayamiyorum allah var bana 1 kere bile o kızı unutamadığını hissettirmedi. 1 kere bile onun ağızından o kiz hakkında bir sey duymadım hep ben israr ettim öyle anlatt. Ondada hep benim icin artik sen ve oğlum var dedi
2 senedir beraberiz görücü usulu evlendik ama beni cabucak sahiplendi. Elinden geldiğince gönlümu hic bir şeyde koymadı. Belki evlilik oldugu icin gecim sıkıntısından bana oyle ansizin hediye alip gelmedi ama ozel gunlerimizide ihmal etmedi.
Ama nedense ben karısıyım çocuğunun annesiyim ama bana ona verdiği deger kadar deger vermediğini düşünüyorum. Eşime tavır alıyorum. Adam askerde firsat buldukça arıyor telefonlarını açmıyorum. Ben açmayınca annesini arıyor ondada soğuk konuşuyorum. Hem o kızla yaşadığı herseyi merak ediyorum hemde kıskanıyorum.
Benden önce yaşanmış bitmiş bos ver dusunme diyorum ama yapamıyorum.