0 oy
1,486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dun görümcemle konuşuyorduk konu eşimin eski sevgilisine geldi. Onlar çok ciddiydi dedi kiz ailesinden gizli bunlarin evine gelmiş burda kalmış tabi eşim ablasinda kalmış. elvan kiza toz konduramazdi dedi. Cok büyük bir aşktı dedi. Ama ben kiza hic ısınamadım hep terslerdim dedi. Bizimkiler ailrsi ile tanışmaya gittiler dedi.  Birbirlerine hediyeler gönderdiler dedi. Elvan benim yeni aldığım seyleri alıp ona götürürdü dedi. Ama kiz sanırım esim hayatindayken baska biri ile konusmaya başlamış eşime seni istemiyorum demiş. 

Dünden beri kafami toplayamiyorum allah var bana 1 kere bile o kızı unutamadığını hissettirmedi. 1 kere bile onun ağızından o kiz hakkında bir sey duymadım hep ben israr ettim öyle anlatt. Ondada hep benim icin artik sen ve oğlum var dedi

2 senedir beraberiz görücü usulu evlendik ama beni cabucak sahiplendi. Elinden geldiğince gönlümu hic bir şeyde koymadı. Belki evlilik oldugu icin gecim sıkıntısından bana oyle ansizin hediye alip gelmedi ama ozel gunlerimizide ihmal etmedi. 

Ama nedense ben karısıyım çocuğunun annesiyim ama bana ona verdiği deger kadar deger vermediğini düşünüyorum. Eşime tavır alıyorum.  Adam askerde firsat buldukça arıyor telefonlarını açmıyorum. Ben açmayınca annesini arıyor ondada soğuk konuşuyorum. Hem o kızla yaşadığı herseyi merak ediyorum hemde kıskanıyorum. 

Benden önce yaşanmış bitmiş bos ver dusunme diyorum ama yapamıyorum.

34 Cevaplar

0 oy
(2,115 puan) tarafından
Şöyle örnek vereyim sevgiliyken eşim hiç özel günümü unutmaz hediyelere bogardi ilgi alaka evlenince gerçekten yorgunluk geçim sıkıntısı sorumluluk insan yapamıyor sen veya o kız arasında ilgi farkı yok şartlar böyle kabullenmeliyiz.  Yazık bence sarsma evliliğini bunları düşünüp 
-Reklam-
0 oy
(16,615 puan) tarafından
Gorumcen gelip anlatmis sende dinlemissin terslemek yerine ne haddine gelip evli adamın eski hayatını sana anlatıyor ki ? Sende şeytanın doldurusuna gelmiş gibi eşine yuklenirsen istebo zaman sıkılır ve eskilere gider az biraz mantıklı düşünün gorumcen de niyeti neydi kimbilir örümcekler iste
0 oy
(413 puan) tarafından
Ay o kıskançlık bende de var ama benim de kendisinden önce bir evliliğim ve sevgililerim oldu. Ben kıskanırsam o da kıskanmaya haklı olur diyorum ki gönlümü kırmaz hiç. Belki başkasını benden çok sevdi bilemem ki ama ben şimdi olan duruma bakıyorum. Sonuç olarak onunla bitmiş artık ben varım ve onun için değerli olduğuma eminim. İyi niyetle bile olsa başkasının sizin geçmişiniz hakkında konuşması hoş değil. Biri böyle bir konu açsa kapatıyorum ben. 
0 oy
(703 puan) tarafından
Neden kavga için bahane arıyorsunuz.Gercekten açık ve net bir şekilde yazmak istiyorum.Yani eski eskide kalmış kurcalamanin bir anlamı yok.Esin askerdeymis şuan senin sesini duyup desteğine ihtiyacı varken ona neden geçmişteki yaşantısı için trip atıyorsun.Cok gereksiz seyler bunlar.
0 oy
(337 puan) tarafından
Gorumcen araya fit sokmaya çalışmış şimdi durduk yere ne alaka anlatiyo adam sana değer veriyor eskileri karsitirip huzurunuzu bozmayın bosverin eski eskide kalmis 
0 oy
tarafından
Canım yanlış düşünüyorsun. Benim eşiminde aynı şeyler olmuş üstelik bir değil birkaç kez olmuş ve eşim nikaha birkaç gün kala vazgeçmiş birinden. bana da eşim eskiden yaşadığı herşeyi anlattı kendisi aldı beni karşısına dedi böyle böyle. Bizim ailede ağzı boş olan çok insan var mutlaka sana bir gelir birşey söyler senin moralin bozulmasın haberin olsun dedi bende dinledim. Allah var bana da önceden sanki öncekilere davrandığı gibi davranmıyor diye düşünürdüm ama zamanla geçti bu çünkü düşündükçe ben ona trip atıyorum o tripten nefret ediyor ki daha önce çoğunlukla bu sebepten dolayı ayrılmış çekebildiği kadar çekiyor sonra tartışıyoruz bitsin demedi hiç ben dedim birkaç kere ama baktım geri dönen taraf af dileyen taraf hep o dedim demek ki bende başka birşey bulmuş, demek ki ben asıl onlardan farklıyım neden kendimi üzüyorum. Benim de kaynanam anlattı, onlarda yaşarken birşey yüzünden tartışmıştık ve ben küçük tripler atıyordum. Kaynanam hiç sevmez oğlum böyle şeyleri daha önce biriyle birlikteydi, 3 seneye yakın çıktılar çok seviyorlardı birbirlerini ama kız sırf böyle sürekli trip atıyor diye ayrıldı dedi. Bunu bana nişanlıyken felan değil evliyken anlattı. Biliyordum ama o kadar ağrıma gitmişti ki kaynanam sırf tartışalım diye dedi biliyorum. Ben kocama hiçbir şey demedim kaynanamın yanında trip atmaya devam ettim o da geldi gönlümü aldı kaynanam da gördü. Kendine ilişkine yazık edersin yazık askerdeki adamın telefonunu açmıyorum diyorsun 
0 oy
tarafından
Ama saçmalıyorsun farkında mısın kadın yada erkek herkes eskiden bişi yaşamıştır ama artık siz evlisiniz sen eski sevgilini düşünüyor musun ki eşinde düşünsün kendine zarar veriyorsun akıl sağlığınla oynuyorsun 
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Sen eski sevgiliye niye takıldın ki bu kadar bide anlatmasına musade ediyorsun ne istiyorsun yani seni bırakıp ona gitmesini mi
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Kız takma boşver bak ne güzel sana baglıymış seviyormuş geçmişin ne önemi var ki boştan yere canını sıkma
0 oy
(410 puan) tarafından
Bende benzer seyler yasadim ama hc gerek yok huzurunu kacirma benmmde 5 yillik iliskim vardi esim hayatimdaki 2

Kisi onunda eski sevgilisini taniyorum ama bende gereksiz aklimdan cikmiyordu benm 5 yildi onun 4 5 aydi sadece gereksiz kafama taktigimi dusundum bence seytan isi iste hc kulak asma kimseye
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Sürekli adamin huzurunu kacirip eskileri acip acip duracaksan sindiremiyosan boşan o zamn..boşanamicaksan da kimsenin burnundan getirme..askerdeki adamin teli acilmaz mi nasil bi vicdan bu..meraktan delirmez mi orda adam eli kolu bagli..kendinden sogutursan sonra cooookk arasin diye beklersin bu sefer..bu kadar gecmise de takintiliysaniz o zamn gecmisi olan erkekle evlenmiceksiniz
0 oy
(3,876 puan) tarafından
Benimde esimle severek evlendim eminim  sevgisinden eski sevgili baskalariyla kinusmus benimki ogrenmis hep bi guvensizligi var bana karsida kimseye guvenmem diyoo eski sevgili yuzsuz gecen ayi gecmisyir bana intasgramdan istek yolladi kabul etmedim sinir bozulmistu cok hep bi kinusu gecer oldu
0 oy
tarafından
Görümcen atmış ateşi ortaya kaçmış bacım 

Bırak geçmiş geçmişte kalmıştır 

Kocan sana sahip çıkıyorsa seninle iyiyse başka birşeyle ilgilenme 
0 oy
(3 puan) tarafından
Ne kadar dengesiz insan çok ya 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 516 göst.
0 oy