Canım yanlış düşünüyorsun. Benim eşiminde aynı şeyler olmuş üstelik bir değil birkaç kez olmuş ve eşim nikaha birkaç gün kala vazgeçmiş birinden. bana da eşim eskiden yaşadığı herşeyi anlattı kendisi aldı beni karşısına dedi böyle böyle. Bizim ailede ağzı boş olan çok insan var mutlaka sana bir gelir birşey söyler senin moralin bozulmasın haberin olsun dedi bende dinledim. Allah var bana da önceden sanki öncekilere davrandığı gibi davranmıyor diye düşünürdüm ama zamanla geçti bu çünkü düşündükçe ben ona trip atıyorum o tripten nefret ediyor ki daha önce çoğunlukla bu sebepten dolayı ayrılmış çekebildiği kadar çekiyor sonra tartışıyoruz bitsin demedi hiç ben dedim birkaç kere ama baktım geri dönen taraf af dileyen taraf hep o dedim demek ki bende başka birşey bulmuş, demek ki ben asıl onlardan farklıyım neden kendimi üzüyorum. Benim de kaynanam anlattı, onlarda yaşarken birşey yüzünden tartışmıştık ve ben küçük tripler atıyordum. Kaynanam hiç sevmez oğlum böyle şeyleri daha önce biriyle birlikteydi, 3 seneye yakın çıktılar çok seviyorlardı birbirlerini ama kız sırf böyle sürekli trip atıyor diye ayrıldı dedi. Bunu bana nişanlıyken felan değil evliyken anlattı. Biliyordum ama o kadar ağrıma gitmişti ki kaynanam sırf tartışalım diye dedi biliyorum. Ben kocama hiçbir şey demedim kaynanamın yanında trip atmaya devam ettim o da geldi gönlümü aldı kaynanam da gördü. Kendine ilişkine yazık edersin yazık askerdeki adamın telefonunu açmıyorum diyorsun