Kizlar evlendikten sonra kendine zaman ayiramayan bakamayan varmi mesela ben
bakıyorum ama eskisi nerde simdiki nerdeee yani düğünde bayramda
Bakiyordum ama eskisi kadar degil cunku sevgiliyken bakim makyaj sac bas yapinca begenen esim simdi hic guzel olmuyor yapma dogal daha guzelsin diyor galiba kiskaniyor
Bende üşendiğim zaman yapmiyorum usenmezsem yapiyorum
Eskiden bakkala bile maşasız makyajsiz cikmazdm evlendikten snra sadece gezmeye giderken suslenmeye başladım. Cocuk olunca fiyuuuuu ben o eski ben değilim
Valla ben evlenmeden önce çalışıyodim evlendim yine çalışıyorum hamileyim yine çalışıyorum işten çıkıyorum yemek yapıyorum sofrayı topluyorum eşim içerdeyken giyinip süslenip puslenip yanına gidiyorum önceden maske vs her sey yapardım ama hamilelikte sakıncası olur diye yapamıyorum ama makyajımdam susumden ödün vermedim henüz
Valla evlendikten 10 gün snra hamile kaldım kendime hiç bakamdım ama şuan 2 aylık oğlum acısını çıkarıyorum çok şükür
Bende tam aksine kendime bakıyorum
sanırım ben nerede o 36 beden ben şimdilerde 44 beden Ve her tarafında çatlaklar sac baş dağınık cildim bakımsız ve ben pert
Bazen diyorum koca ne yapsın seni sreek deki prenses vardiya ona döndüm iyice
Evlendikten sonra degilde canim bebek dogduktan sonra darmanduman oldum makyajsiz sacim fonsuz tirnagim ojesiz olmazdi simdi ojeyi birak tirnak bile yok bebegimi cizerim diye bebekten vakit buldugumda kendime bakamiyorum eve anca yetisiyorum
1,492,935 soru
24,393,609 cevap
349,489 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın