0 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,500 puan) tarafından
Sorum başlıkta bazı instagram da hemşireler yapıyor ücret karşılığı varmı sonucu doğru çıkan yaptıran merak ettim doğrusu

7 Cevaplar

0 oy
(12,826 puan) tarafından
Yok ya boş işler herşeyin en doğrusunu Allah bilir 
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ole bole doğunca görecek cinsiyeti yeni yeni şeyler çıkarıyorlar saglikli olsun da kiz erkek mühim değil hayirli evlat nasip etsin rabbim
(1,500 puan) tarafından
Öyle yeni yeni adetler çıkmaya başladı iyice
0 oy
(2,390 puan) tarafından
O ne ya öyle şey mi olur :D nasıl oluyo merak ettim dolunayda yapınca erkek mi oluyo :D onun gibi bişey mi :Dd 
(1,500 puan) tarafından
Yok canım senin yumurtlama takvimine göre bazı aylar erkek bazı aylar kız bebek için uyumuş onu söylüyor muş galiba
(2,390 puan) tarafından
Ya onu bende yaparım şapşik doğum tarihini ve son adet tarihini söyle de yapayım sana :dDF
0 oy
tarafından
Nasıl yani ben anlamadım 
(1,500 puan) tarafından
Senin yumurtlama takvimine göre hangi aylar kız hangi aylar erkek bebek için uygun ise onu söylüyor muş
0 oy
(29 puan) tarafından
insanların zaaflari ve en hassas yönleri ile uğraşıyorlar zaten %50 ihtimal var 

allah ne dilerse o olur kibristaki tup bebek merkezinde cinsiyet secimi var ve orasi bile %100 diyemiyor yanilmalar olabiliyor. ayet var bunun ile ilgili acik ve net . 

hepsini gectim anne karnında bebegine engelli veya down deniyor sapasaglam doğuyor. 

tıp ve bilim bu kadar ilerlemisken ustelik 

tam tersi de söz konusu rutin kontroller testler arastirmalar hersey yolunda saglijli bebek denilip down veya farkli rahatsızlıklar ile doğan bebekler. 

o yuzden o hemsire veya kendini saglikci ilan eden insanlara itimat edip paranizi kaptirmayin
(1,500 puan) tarafından
Yok zaten para istiyorlar ben öyle şeylere itimat etmem
0 oy
(531 puan) tarafından
İşte insanları böyle tuzağa düşürüp zaaflarından yararlanıyorlar inanma canım zaten öyle birşey olsa bile çok saçma Allah neyi nasip ederse o olsun 
(1,500 puan) tarafından
Öyle canım vermem ben para öyle şeylere rabbim kız da verse erkekte başımızın üstüne yeri olur
0 oy
(472 puan) tarafından
Evet bir bir tanıdık yapmış kız istemiş kız oldu.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 450 göst.
0 oy
5 cevap 387 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 593 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,671 puan) tarafından soruldu

412,206 soru

12,409,018 cevap

44,747 kullanıcı

Kategoriler

...