0 oy
766 göst.
Diğer kategorisinde (1,314 puan) tarafından
Malum çocukken ya disciden ya da iğneden aşıdan korkardik bende disciden çok korkardım bizim orda bi dis çeken biri vardı kerpetenle dis çekiyor falan derlerdi korkuyodum hep ben umarım dişime bişey olmazda oraya gitmek zorunda kalmam diye sonra dişim için doktora götürcek oldular bende o adama gitmem dedi babamda yok doktora götürcem hastane ye kliniğe dedi orada gitmem dedim Şonra götürdüler diş doktoruna koltuğa zorla oturtdular yok oyuncak yok dondurma alcaz diyor annemgil bende istemiyorum korkuyorum doktor geldi ben dahada korktum yanaştı elinde bir şeyle gel bakalım doktor amca dedim içinden gel de gör dedim elini ağzıma yanaştirdi zaman sen adamın elini bir ısır annem babam hemşiresi yanındaki zor biraktirsinlar bana doktor morardı parmak bildin şimdi aklıma geldi de bir çocuk vardı köpek gibi isirdi parmağımı diyormudur acaba ay napim korkmuştum

21 Cevaplar

+1 oy
(677 puan) tarafından
Bnm değilde arkadaşm dogum yaptığında cocugu emzirememiş göğsünün ucu yokmuş doktor kontrole geldiğinde doktora söylemişler doktorda demişki memelerinizi kocalarının elletmezseniz böyle olur :)
(4,693 puan) tarafından
Ahahha oha ya :)))
(677 puan) tarafından
Evet gercek ama asıl komik olan söyleyen doktor da erkek :)
(2,045 puan) tarafından
Ahahhahh inanmıyorum ya doktor nasıl söylemiş onu
tarafından
Doktor sapık çıkmış :)))) deseymiş ya nerden biliyon elletmediğimi :)))
(29,597 puan) tarafından
Esgfurllah tövbe tövbe ajajaj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben genel cerrahi gittim bana yüz üstü uzan dedi yanlış anlayıp sırt üstü uzandım çok utandım sonradan çaktım
(1,314 puan) tarafından
Ahahaja
tarafından
Buna benzerini yaptığım için çok güldüm olurken  :)  +++
tarafından
Ben hala gülüyorum ama utanıyorum da
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Cinsiyeti ogrendigimde doktor burda pipi göryom demisti bn de kiz mi siye sormuştum heyecandan ahahahah kadin kopmustu hee pipisi olan kizin olcak elif demisti:))))
(1,314 puan) tarafından
Ahahaha
0 oy
tarafından
Ben apandist ameliyatı olurken beni uyutana annem yanimdaydi elimden tutuyordu gözümü bir açtım bir tane adamın kucagindayim meğer hemşire beni annemlerin yanına odaya götürüyor muş çocukluk akli işte anne anne diye hastaneyi inleymişim bir birine katmışım annemi istiyorum demisim adamın kolunu ısırmışım saçını çekmişim kulağını çekmişim hastaneyi bir birine katmışım dah 7 8 yaşlarında falan düşün annem yanıma geldi annem elimden tutuyor ona rağmen hala ağlıyorum annemi istiyorum diye 
(1,314 puan) tarafından
Sen benden fena çıktın kız
tarafından
Ama küçüktüm kız :)
(1,314 puan) tarafından
Aynen bende ufaktim korktum ısırdım
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Doktorum 36 haftalık hamileyim bebek hareket etmiyor dedim eşimde hareket etmiyor deyince eşinin dediği olsun doğuma alalım dedi
tarafından
Bende anlamadim
(7,787 puan) tarafından
Bunu bnde anlamadim
(1,757 puan) tarafından
36 haftalık hamileyken bebeğimin hareketleri azaldı hatta hiç hareket etmedi 2 gün boyunca karnimda belli bir bölgede sertleşti doktora gittim hocam hareket etmiyor bebek dedim git 2 gün sonra gel dedi bir nevi başından atti eşime de söyledim doktorun böyle dediğini eşimde doktorun yanına girdi hocam bebek hareketi yok işte bir sorun olmaz mı dedi doktor beni tekrar çağırdı eşinin istediği olsun doğuma alalım seni dedi şükür ki yavrum doğmuş dugdugunda kordon boynuna dolanmisti ve hareketsiz kalmıştı 1 gün daha kalsa olebilirdi
(7,787 puan) tarafından
Olse vebslini nasil kaldircakti acaba
(1,757 puan) tarafından
Aynen öyle canım iyiki eşim doktorla tartışmış doğuma alındım o sayede
0 oy
tarafından
25 yasindayimmm kac kere disciye gittim cektirdimm ama hala gitmeye korkarimm :)
(1,314 puan) tarafından
Şimdi korkum yok dişçiye gittim bir kare bir doktor var çok iyi anlayisli pratik biri
0 oy
tarafından

Köyde dogdum buyudum ilk okuldayken kan gurubumuzu öğrenmek icin doktorlar gelmisti herkeze test yapcaklardı ben kactım okulun tuvaletine saklandım baya bi durdum sonra ordan anneannemin evine gittim okulun hemen yani gittim oturdum hic ses cikarmadim kadinlar fln vardi sonra anneannem anladi aldi beni okula gotürdu zorla tirtir titriyodum parmagıma igne batirdi 1 damla kal aldılar sonra o doktorlar da bizim eve gelip yemek yediler dedem muhtardı :ermm:

0 oy
tarafından

Ben küçükken hastaneden kaçmıştım kan alacaklar diye hahaha:P:D

0 oy
(3,903 puan) tarafından
Benim var simdi koye gittik  hamileyim surekli kabiz oldugum icin agridan dolayi hastaneye gittik kayit yaptirdik hastaneye acil muane oldum ilac yazmadilar gebeyim de acil dedi bide  dahiliye gorsun bende dahileye sira almak icin direk aceleyle  ACİL Hamileyim dedim  kadin o nasil oluyo dedi bi guldu :):) 

Benim demek istedigim acilden yolladilar hamileyim demekki  o gunu hic unatamiyom
0 oy
(182 puan) tarafından
Doğuma gittim doğumhaneye gittikten sonra Bitane hoca vardı erkek amca sen yaptırma dedim Allah ım şimdi aklıma geldikçe kendime gülüyorum ilk doğumum gülmüştü bana doktora amca demek Töbe ya
0 oy
tarafından
Komik olmayan can yakıcı bir anım var. 

Özel Bi poliklinige gitmiştik annemle. Kapı kenarında anneme bakıyordum 5 6 yaşlarındaydım. Doktorun kapıyı kapatmasıyla bütün parmaklarım kapıda kaldı o küçük parmaklar nasıl kopmadı Allah korudu. Düşününce hala canım yanar 
(1,314 puan) tarafından
Geçmiş olsun ozmaan iicn Allah korumuş
0 oy
tarafından

Yorum okumaya geldim :P

(1,314 puan) tarafından
Hoşgeldin
0 oy
tarafından
Bende hamileyken kontrole gittim gitmemle doğum yapmam bir oldu doğumum başlamıştı olur mu :)) 
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Ultrason için yatarken pırtlamıştım doktorun yanında :D 
tarafından
Kim verdi kız uyarıyı :D
(25,198 puan) tarafından
Adı lazım değil kız boşver :D
tarafından
Merak ettim ipucu ver :D
(25,198 puan) tarafından
Nayır :D
(29,597 puan) tarafından
Abowww ahahaha
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Cati muayinesi olucakdim pantolumu bi turlu cikaramadim doktor geldi yardim cekistiriyo yine cikmiyo en son eşimi çagirdi gel karinin pantolununu cikar diye :D
(1,314 puan) tarafından
Ahahahah
0 oy
(1,664 puan) tarafından

Var ..muyene olmaya gittim  kadin ultrasonla bakti oglunun burnu cok uzun ddi bende kadina baktim guldum sinraki randevumda baska bi kadin doktora gittim konrtolde sordum gercekten bebegin burnu cok mu uzun diye sordum niye ki ddi .diger doktkr oyle ddi dedim.oda bana o kendi burnuna baksin önce gayet yakisikli bi bebk ddi istemsizce bi gulme tuttu beni :D

(14,874 puan) tarafından
Uzun mu doğdu merak ettim:))
(1,664 puan) tarafından
Hayir tabiki findik kadardi burnu hala da öyle kadin uydurmus demkki :)
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Sağlık okudun 2 sene stajerlik yaptim zaten o ara sirf rapor alip okuku kitmak ocin icin her gun dolgu yaptırdım curuk dis ariyodum artik agzimda :D bir suru ani varda hatirlamiyom 

He bi ara yangin merdivenindd sigara iciyoduk kapinin biri acik kalmis dumanicrri girip alarmi calistirmis bir kacmistik o gun cok kotkmustum o gunden sonra yangin merdivenlerini kitlemislerdi
0 oy
(29,597 puan) tarafından

Yorumlara çok güldüm ya ahahh

0 oy
(855 puan) tarafından
Yeni açılan sağlık oağına gitmiştim doktoe nasıl buldun burayı dedi bende yapısını soruyor sandım iyi güzel yapılmış dedim güldü yolu nasıll buldun adresine ters dedi baya gülmüştüm çokta utandım :) :) :) :) 
(1,314 puan) tarafından
Ay buna koptum boyalar başka renk olsa iyiymis dememissin iyiki
(855 puan) tarafından
Valla kendimi kaptırmadım iyi ki :)
0 oy
(165 puan) tarafından

Benim ki büyük itiraf olur sanirim :) lisa zamanımda böbreklerimden şikayetim vardı agriyordu ultrasonla bakilicakti ultrasonla girmeden oncede 2 litre su için yaziyodu maksat idrarın olmasıymış zaten benim tuvaletim vardı sıkışık durumdaydım yani ama ben bilmiyodum böyle olduğunu neyse ben o sıkışık halde bide 2 litre suyu zar zor içtim ne olduysa ondan sonra oldu bi gaz geldi oksururken cikti gazım afedersiniz arkadan kaçtı ondan sonra zaten tuvaletim de gelmişti o da kaçtı öyle ben napicagimi sasirdim hemen wc gittim baktım altım ıslanmış şuan yazarken gülüyorum tabiki :)) ondan sonra ben o şekil kaldım mecbur neyse sıra bana geldi doktor çağırdı yanina yatırdı bakicam bobreklerime ama ben saga sola dönemiyorum altım islandi diye ne utanmistim o zaman hemen baksin diye dua ediyodum  sonra ultrasonla baktı dedi bi daha sakin bu kadar çok tuvaletini tutma o kadar dolmuski icim adam böbreği bulamadi bu sefer :)) baktı öyle gönderdi kapıdan çıkarken baktimki acil olan varsa sıra beklemeden girebilir yaziyomus ne kadar safmışım baştan okusam bunlar başıma Gelmicem:))) yani böyle bi anım vardı daha kimseye anlatamadigim hem çok utanırım hem de çok gülerim biraz kötü bi ani tabi hemen linç etmeyin:))

(1,314 puan) tarafından
Ohaaa gülmekten yarıldım valla bacım sen çok yaşa çok güldüm

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 1,489 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 827 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 893 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu