Köyde dogdum buyudum ilk okuldayken kan gurubumuzu öğrenmek icin doktorlar gelmisti herkeze test yapcaklardı ben kactım okulun tuvaletine saklandım baya bi durdum sonra ordan anneannemin evine gittim okulun hemen yani gittim oturdum hic ses cikarmadim kadinlar fln vardi sonra anneannem anladi aldi beni okula gotürdu zorla tirtir titriyodum parmagıma igne batirdi 1 damla kal aldılar sonra o doktorlar da bizim eve gelip yemek yediler dedem muhtardı
Ben küçükken hastaneden kaçmıştım kan alacaklar diye hahaha
Yorum okumaya geldim
Var ..muyene olmaya gittim kadin ultrasonla bakti oglunun burnu cok uzun ddi bende kadina baktim guldum sinraki randevumda baska bi kadin doktora gittim konrtolde sordum gercekten bebegin burnu cok mu uzun diye sordum niye ki ddi .diger doktkr oyle ddi dedim.oda bana o kendi burnuna baksin önce gayet yakisikli bi bebk ddi istemsizce bi gulme tuttu beni
Yorumlara çok güldüm ya ahahh
Benim ki büyük itiraf olur sanirim lisa zamanımda böbreklerimden şikayetim vardı agriyordu ultrasonla bakilicakti ultrasonla girmeden oncede 2 litre su için yaziyodu maksat idrarın olmasıymış zaten benim tuvaletim vardı sıkışık durumdaydım yani ama ben bilmiyodum böyle olduğunu neyse ben o sıkışık halde bide 2 litre suyu zar zor içtim ne olduysa ondan sonra oldu bi gaz geldi oksururken cikti gazım afedersiniz arkadan kaçtı ondan sonra zaten tuvaletim de gelmişti o da kaçtı öyle ben napicagimi sasirdim hemen wc gittim baktım altım ıslanmış şuan yazarken gülüyorum tabiki ) ondan sonra ben o şekil kaldım mecbur neyse sıra bana geldi doktor çağırdı yanina yatırdı bakicam bobreklerime ama ben saga sola dönemiyorum altım islandi diye ne utanmistim o zaman hemen baksin diye dua ediyodum sonra ultrasonla baktı dedi bi daha sakin bu kadar çok tuvaletini tutma o kadar dolmuski icim adam böbreği bulamadi bu sefer ) baktı öyle gönderdi kapıdan çıkarken baktimki acil olan varsa sıra beklemeden girebilir yaziyomus ne kadar safmışım baştan okusam bunlar başıma Gelmicem)) yani böyle bi anım vardı daha kimseye anlatamadigim hem çok utanırım hem de çok gülerim biraz kötü bi ani tabi hemen linç etmeyin)
1,498,553 soru
24,478,561 cevap
356,139 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın