0 oy
729 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Çok afedersiniz göğsümün birinin ucu içerisine gömük bebeğim tutamıyo. Pompa falan da denedim ama tutsa da emmiyo hemen bırakıyo. Diğerini veriyorum bu sefer o çok fena yara oldu. Yarım saat emziriyosam 15 dakikasında hem acıdan kıvranıp hem ağlıyorum. Bi çözüm öneriniz var mı acaba? Bebeğim 6 günlük daha.

14 Cevaplar

0 oy
(5,191 puan) tarafından
Kuzum yapar mısın bilmem ama benim ikisi de öyle olunca mecbur ağlaya ağlaya kanlar içinde kalarak şırınga var ya bildiğin iğne siringasi iğne kısmını çıkarıp afedersin göğüs ucu kısmını oraya bırakıp siringayla çekiyodum çok aciyo biliyorum ama mecburen katlanıyorsun
tarafından
Onu yapmaya çalıştım ama bu tekrar tekrar içine giriyo ya ben beceremedim ya da bebek tutmuyo
(5,191 puan) tarafından
Yapcan canım hafif çıktı mı bebeğin ağzına vercen hemen çıkmaz bunu en aşağı 1-2 hafta her süt verdiğinde de tekrar etmen gerek
tarafından
Deniycem inşallah. Sağolun :)
(5,191 puan) tarafından
Allah yardımcin olsun canim :))
tarafından
Amin inşallah.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Slıkon gogıs ucu al canım aventınkı guzel onunla emzır cıkana kadae
tarafından
Onu aldım ama onunla da tutmadı bu sefer.
tarafından
Basta sıkıntı yapar sen sureklı dene tutar canım
tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
tarafından
silikon basliklar oluyor canim ama bebegin ona alışma ihtimali de var 

birde şırınganin ucunu kes göğsünün ucunu onunla cek çıkar canim bi arkadasim da ayni ucu yoktu bu yöntemle emzirdi sonradan da duzeldi
tarafından
Denedim hepsini ama tutmuyo diğerininde çok yok ama onu kolayca kavrayabiliyo. Şaştım kaldım. En az yarım saat tutturmaya çalışıyoruz annemle ama asla kabul etmiyo.
tarafından
asla pes etme canim bebisin daha kucuk o da alışır sende alisirisn
tarafından
İnşallah ya
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Yara olana hemen krem kullanmalisin yoksa iyice kötü olur işkenceye dönüşür . Madecassol diye bi krem var eczaneden alabilirsin ve onu kullanırsan sabunlu pamukla yikaman gerekiyor emzirmeden önce. Surecegin zamanda su ile yıka ki temiz surdugunde daha fayda ediyor. 
tarafından
Bende o kremden aldım şimdi ama eczacı bilgilendirme yapmamıştı. Teşekkğrler :)
(2,266 puan) tarafından
Ne demek canim göğüs yarasinin acısı hicbirseyde yok. Uzun sürer kullanman gerekiyor etki etmesi için. Eğer hala geçmezse bir de fito kremi dene uzun süre bunları kullanınca geçiyor . Bir anda iyilesmiyor malesef ki
0 oy
(586 puan) tarafından
Normal canım ılık suyla sürekli sil ilk başlarda oluyor ben ağlarak emzryprdum kanıyordu bezle silip devam ettim
tarafından
Bende devam etmeye çalışıyorum ama işkence gibi resmen. Ama dayanamıyorum da o ağlarken. Mecbur veriyorum ağlaya sızlaya.
0 oy
(227 puan) tarafından
Philips aventin gögüs ucu var kelebek şeklinde benim de gjğüs ucum yoktu kızım ememiyodu o gögüs ucuyla emdi 14 aylık nala göğas ucuyla emiyor hiçbir sıkıntı yaşamadık 
tarafından
Bi bakıyım öyleyse ona da teşekkürler :)
0 oy
tarafından
Canim once tutmayan memeni ver aglasa da agzina tutturmaya calis benim de sol mememi tutmuyodu agliyo diye digerine geciyodm ama baktm olacak gibi degil hem soldaki sutum azaliyo hem şekil farki oluyo ilk solu verdm ac oldugu icin mecbur tuttu aglasa da birakmadm suan solu da emiyo
tarafından
Bizde öyle yapıyoruz. Açken vermeye çalışıyorum ama tutmuyo. Her acıktığında bi yarım saatte ona uğraşıyoruz. Baktık olmuyo mecbur diğerini veriyorum.
tarafından
Pes etme dedigim gibi benimki de oyleydi zar zor alistirdm agladikca verdim vicdan yapmaz dayanirsan kazanan sen olursun yoksa sutun gider
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Valla canım benim yapdigim  hatayi  yapma  silikon  üç kullanma onun yuzundeb  az kalsın sutum  bitiyordu  cikardim  dayandim  ağlaya ağlaya alisdi  ucu sutum  cogaldi keşke baana  biri bunu deyip akıl verseydi 
0 oy
(946 puan) tarafından
Benim de öyleydi canım, silikon göğüs ucu aldım medela nın. Biraz kullandık sonra göğüs ucum çıktı zaten, hemen silikon ucu bıraktım alışmasın daha fazla diye
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Su ile yola Cnm açıkta birak cikio :D üşümesi lazm bnmde ole
tarafından
Diğeri öyle de sol taraftaki baya gömük çıkmıyo o yüzden
0 oy
tarafından
Şırınga nin ucunu kesip onunla çek göğsünün ucunu canım öyle çok daha iyi çıkar benimde öyleydi sağarak emzirerek bir şekilde çıkardım ucunu 
tarafından
Pompayla sağıuorum emmediğini ama çıkmadı benimki
0 oy
(20,313 puan) tarafından
Silikon göğüs ucu ile tuttur canım
tarafından
Tutmuyo ki onu da
(20,313 puan) tarafından
Canım denemekten vazgeçme benim ilk aldığım bebedor diye bir marka idi eczanede o vardı asla tutmadı. Sonra başka bir eczaneden wee bulduk onu denedim tuttu tutmasa avent alacaktım netten ucun yapısını sevmemiştir
0 oy
(9,396 puan) tarafından

Göğsünün acısına en iyi lansinoh krem gelir. Birden geçiriyor. image

tarafından
Çok teşekkürler :)
(9,396 puan) tarafından
Rica ederim. İnşaAllah faydasını görürsün
tarafından
İnşallah
0 oy
(16,378 puan) tarafından
Canım silikon gögüs ucları var işe yarar mı bilmem. Birde lansinoh un kremi de cok iyi geliyor. Sen surekli o gögsünün ucunla oyna
tarafından
Şimdi bi krem yazdı doktorum onu kullanıp memnun kalmazsam o kreme bakıcam inşallah. Faydasını gören çok olmuş kullananlar memnunlar.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 691 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,896 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 334 göst.
0 oy
7 cevap 369 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
29 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu