(uzun oldu kusura bakmayın)7 aylık oğlum akşama kadar ne yaparsak yapalım en ufak bir hareketde göz kırpıyor korkuyor yani çıngırak olsun başka bir oyuncak olsun vurmak istiyor bazen vuruyor da bir yerlere ama vurmasa bile daha sallarken korkuyor bugün civile gittik kaç tane bebek gördüm ellerinde çıngırak pat küt vuruyorlar yere fırlatıyorlar ama hiç birinde zerre korku yok aksine eğleniyorlar tamamen tek başıma olduğum için eşimden de fazla destek yok bilen bilir ama bazen Sabrımın çok tükendiği yerler oluyor ve bazen ses tonum yükseliyor ona karşı şimdi 7 aylık bebe ne yapıyor da kızıyorsun diyeceksiniz ama bazen uykusu olduğu halde uyumamamak istemesi bile beni kızdırıyor acaba ondan mı böyle oldu diyorum bir de babası çok korkuttu oğlumu sürekli uyardığım halde ökü.z gibi hapşurması çocukla ilgilenirken aniden ses yukseltmesi veya ani bir hareketle yaklaşması veya davranması daha uyardığım bir çok konu var ben bazen kızıyorum oğluma ama sonra vicdan azabı çekiyorum ben kızdığım zaman suratı hemen değişiyor üzülüyor neye kizdiysam bırakıyor hemen onu bende anında öyle vicdan azabı duyup gönlünü almaya çalışıyorum sizce benden mi kaynaklı gözünüzü seveyim bana bir çare gösterin korkmamasini nasıl sağlayacağım eller ile şak şak oyunu yapıyorum onda bile korkuyor halbuki ses yüksek değilken yani onu rahatsız etmeyecek şekilde bugün de mesela sakız şişiriyorum ağzımda korkuyor ağlamak üzereyim artık birde oğlum bir şey öğrenmiş kızdığı zaman falan tamamen komple sıkıyor kasıyor kendini kızarıyor nefesini falan tutuyor ben iyi bir anne değilim değil mi çocuğuma kızıyorum bazen bağırıyorum yetemiyorum ben yavruma ama çok vicdan azabı çekiyorum sonra
Aynı benim kızımı anlatmışsın canim kızım şuan 2 yaşında hala korkuyu atamadı üstünden sanki doğduğundan beri her şeyden korkuyor diye hatırlıyorum nasıl hecer ben de bilmiyorum hiç bi şeyi unutmuyor şimdi de mesela kaykaydan düştü korktu ou surduruyor hic unutmuyor şuan hiç kaymıyor artık ben de bebekken sesimi yükseltirdim ondan mi oldu yaratilistan mi bilmiyorum inşallah geçer bu korkusu büyüdükçe diyorum ben de üzülüyorum
1,441,969 soru
23,700,650 cevap
311,637 kullanıcı