İlk çocuğum zaten zor hamile kalmıştım çiftlikte bekciydik eşim cezaevine girdi ben hamileydim 6 aylık eşimin anne babası rahmetli benimki kumar bağımlısi baba madde bağımlısi kardeş çalışmıyorsan bu evden defol git diyip normalde kapalıyım yaz sıcak diye evde baş açık tişörtle otururken evden kovan abi bu arada zaten lisede 100)100 burs bile kazanmisken okuldan alındım para lazım okuduğun yeter diye neyse dışardan gizli gizli liseyi bitirdim bütün maaşım babama gitti o yıllar vermezsem döver yada iş yerine gelir benden önce alırdı zaten ilk okuldan beri yarım gün ise giderdim okul çıkışı liseye başlayınca komple işten aldı yaşında küçüktü birşey diyemedim açık öğretim sınav parami gizlice maaştan aldım farkedince kızdı üniversite sınavına girdim Adnan Menderes gıda analist. Kazandım olmaz kız çocuğu okumaz dediler Diyarbakırliyiz ama istanbul da yaşıyoruz neyse ise gitmedim okula gidicem diye sabah babam yatağın içinde dövdü abim de o ara çok gezerdi iki gün çalışır o parayı yerdi akşam üstü geldi duydu oda calismicaksan git bu evden diyip tişört le baş açık kapıya attı s******git diye ağladım açmadı kapıyı bende komşudan aldım yelek eşarp teyzeme gittim tabi o ara 3/4 gün teyzemde kaldım eniştem bu nezamam gidecek şöyle gitsin diye bağıra bağıra diyince Daha taniyali 1 ay olmayan eşim gel kaçalım sen oku dedi evlenelim de dedi gidecek yerim yok eniştem istemiyor bende tamam dedim gittim evlendim okul kaydından babam buldu kaçtık ordan derken gel zaman git zaman aradan üç yıl geçti eşimin çiftlikte çalışırken hırsızı vurdu yoksa hırsız ona birşey yapabilirdi belki panik yaptı ama olun oldu eşim de sigortasız di patrondan sahip çıkmadı 6 aylık hamileydim eleman lazım çık burdan dedi beş kuruş yok anneme gittim bebeği ver yurda dedi tamam dedim doğuma kadar çalıştım doğum oldu veremedim bebeği alıp kaçtım yoksa onlar verecekti kadın sığınmaya gittim ordada 3 ay kaldım sonra çıkardılar sokakta kaldım başka ilçeye başka ilçeye derken 1 yıl gezdim durdum böyle sonra eşim çıktı düzen kurduk tekrar beraberiz ben şimdi ikinci çocuğa hamileyim ve eşimin cezaevine girdiği zamanlarla aynı aydayim daha anlatamadigim yaşadığım neler var taciz eden komşu madde parası için bebeği doğur satalım alacak buldum iyi para verecek diyen kardeş çıldırma noktasındayim sanki yine aynı şeyler olacak