Kızlar eşimle çok şükür ki aramız iyi bugün bir yağ çekmeler bir iltifatlar meğerse pazar gunu arkadaşlari ile gunu birlik denize gitmek istiyormuş ben ağıŕlaştim diye bu sene gidemiyorum maalesef.eşiminde gitmesi gerek çünkü sinüzit hastalığı var ve deniz suyu çok iyi geliyor oyuzden çok istiyorum gitmesini ama eşim tedirgin hamilelikten hormonlardan dolayı trip atıp surat yapacağım diyeaçıkçası çok fazla da sıkmak istemiyorum esimi bunalsin bıksın istemiyorum oyuzden git dedim güveniyorum eşime .sizce doğru mu yaptım sonuçta günü birlik gidip gelecekler erkekleri çok fazla sıkmak olmaz dimi .bir beyin fırtınası yapalım hadi bu konu üzerine
Valla güven varsa sorun yoktur kardeşim )
Benim eşimde benden izin alırken kıvranıp büzülüyo ama ben çokta şeyy yapmiyorum gönderiyorum
Bende sordum bu tarz soru geçen hafta benim birde 4 gün kamp Antalyada izin verdim napıyım sonradan 6 arkadaşı gidicek bu kalacak yazık dedim
Erkege gore degisir ve gittigi cevresine göre. Bekar adamlarla asla yollamam bi defa agzimiz yandi cunku aramiz baya bozuldu. Gecen sene 2 3 defa kizimla birlikte yollamistim esime guveniyorum bende ama baska erkeklerle yollamam tek gitsin daha iyi benim icin.
Bnimki yarın gidecek pazar dönecek bnde güveniyorum eşime elvlendiğimizden beri bnsiz annesine aşağı inmedi bunlamasın diye git dedim şimdid innşallah yağmur yağar diyorum )
1,493,325 soru
24,399,667 cevap
350,022 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın