Kızlar eşimle çok şükür ki aramız iyi bugün bir yağ çekmeler bir iltifatlar meğerse pazar gunu arkadaşlari ile gunu birlik denize gitmek istiyormuş ben ağıŕlaştim diye bu sene gidemiyorum maalesef.eşiminde gitmesi gerek çünkü sinüzit hastalığı var ve deniz suyu çok iyi geliyor oyuzden çok istiyorum gitmesini ama eşim tedirgin hamilelikten hormonlardan dolayı trip atıp surat yapacağım diyeaçıkçası çok fazla da sıkmak istemiyorum esimi bunalsin bıksın istemiyorum oyuzden git dedim güveniyorum eşime .sizce doğru mu yaptım sonuçta günü birlik gidip gelecekler erkekleri çok fazla sıkmak olmaz dimi .bir beyin fırtınası yapalım hadi bu konu üzerine
Kız benmkide benden izin aldı pazar günu deniz icin yoksa bunlar beraber mi gidicek
Bende olsam git derdim canim ama sanirim goruntulu arardim arada
Bence dogru karar vermissin ben olsam ben de gönderirdim. Gunu birlik ya da bir iki gecelik sonucta seni sevdigini biliyorsan guvenmelisin de
Günü birlik derken canım hangi şehirdesin ki sen eğer denize şehir dışına gidiosa ya bende giderdim yada onuda yollamazdım eşimi kıskandığımdan değil denize girmeyi çok sewdiğimden doğumuma 3 gün kalaya kadar denizden çıkmadım diebilirim bizde de eşime zorla götürtüyodum kendimi denize hadi bi daha gidelim belki bı son girişim olacak die die. Artık millet benim denizde doğuracağımı düşünüodu
1,441,046 soru
23,688,528 cevap
310,754 kullanıcı