0 oy
838 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimle görücü usulü evlendim eşim benden önce bir kız istemeye gitmişlerdi hem de bizim 2 mahalle yukarısında işte eşim beğenmişti o da eşimi beğenmişti olmamış sonra eşim beni görmüştü falan filan derken öyle evlendik ama ben hep böyle geçmişe takılıp kalıyorum acaba diyorum ben olmasaydım bu kızla evlenir miydi tabii evlenirdi ama ben neden hep geçmişe takılıp kalıyorum acaba eşimle tartıştığımız zaman direk o kız aklıma geliyor siz de öyle öyle oluyor mu

17 Cevaplar

+1 oy
(14,164 puan) tarafından
Eşim benden önce kapı kapı gezmisler kayinpederim olmeden evlendireyim niyetindeymis kimini eşim beğenmiş kimini beğenmemiş olmamış biriyle yüzük takmanin kıyısından dönmüş falan zerre umurunda değil bana her fırsatta iyi ki sen diyor çünkü geçmiş tozdur üfle gitsin çiçeğimmm
(1,517 puan) tarafından
Ne guzel :) belki de esin sana surekli iyiki sen deyip varligin dan mutlu oldugunu dile getirdigi icin takmiyosun kuzum Allah daim etsin esden iyiki sen lafini duymak gercekden cok kiymetli olsa gerek
(14,164 puan) tarafından
Evet tabi ki çok kıymetli ❤ ama demese bile geçmişe değil bugüne bakmaliyz kafasindayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş gözdür üfle gitsin elbette sen olmsydn eşin evlnckti e sende başka biriyle hayat kuralları bu yani 
tarafından
Evet öyle canım zaten bu saaten sonra düşünüp kendimi yipratmiyacam
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Benden önce de eşime annesi başkasını bulmuş teyzeleri falan akrabalarından birini hatta kaynanam her kavgada bana söyler ama aklıma gelmez geleceğine bakarım eşimle mutluysam sorun yok geçmişte olmuş bitmiş bişey ne gerek var düşünerek kendimizi üzmeye 
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Yaa oluyor maalesef canım :((((
tarafından
Kendi kendimizi yioratiyoruz
(2,569 puan) tarafından
Maalesef öyle canım aslında takılmaya hiç gerek yok ama ister istemez aklımıza geliyor
0 oy
tarafından
Ben asla takılmam takıntı olmuş sende herk s in evlenmeden önce hayatında çıktığı oldu ama bunu her seferin de yüzüne vurmak yada düşünmek kendini yipratirsin
tarafından
Evet takıntı haline gelmis bende ama kurtulacam bundan
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Hiç geçmişe takılı kaln bri değilimdir sonçta yannda ben varım istesydi onlrdan birni seçerdi yeri gelr arkdş ortamında knusu ble açılr asla kızmam makaraya alırm bnde sonç olrak geçmş bitmş boş yre tartışma çıkarmam 
0 oy
tarafından
Banada oluyo oyle 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Dua etki benim eşim gibi evlenip boşanmış değil o zaman sadece kavgalarda değil her olayda gelirdi aklına jdjdjs yani kısmet olmamış herzaman başka taraftan bakmak lazım 
(3,080 puan) tarafından
Aynı kaderi paylaşıyorz canım seninle onun bazı eşyaları var koltuğu halısı falan hamileydim banyo dolabını temizlym dedim 2 yıl olms kz gideli evdn 5 6 aylık hamileydm annem illkz evime gelcekdi kızın saçı olan tarak çıktı dolabdan gelinliği bazamın altndn çıktı zor bu kadar zor olcanı bilseydm hayata evlnmezdm
(2,587 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun valla kızlar buda bizim sınavımız sabır sınavı
(3,080 puan) tarafından
Olmuyo be canım içim çok acıyo kaynanam hala onu konuşur eder off off
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Ben napim kiz :) biz sevgiliyle gitti başkasıyla Nisan yaptı düğün günü alındı eşyalar okey felan. Biz ayrıldık. Sonra düğünü ne 2 hafta kala ayrıldılar. Yine bana nasipmis ,:) vala bazı şeyler banada koyuyor. Beyaz eşya onun için alındı felan fistan. Evlendim hala borçlarını kendim ödedim.ah ahh nerelere gidem :D
0 oy
tarafından
Allah yazmasaydı zor evlenirdiniz canım birbirinizin nasibiymissiniz benim eşimde benden evvel çok kız görmeye gitmiş hatta benimle görüşmeye gelirken de başka bir koza randevu vermiş o nasıl olmaz diye ")) hahahaha saftorik beni görünce vuruldu tabi hemen illede ayşem dedi başka bir şey demedi zorunan aldı beni ") basite olmasaydı ne karşılaşırdık ne de aşık olurduk zira 

"Kalpleri birbirine ısındıran ancak ALLAH dır " (enfal-63) 
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Kız saçmalama neyi düşünüp düşünüp kafana takiysn
0 oy
(725 puan) tarafından
Olmuyor hiç düşünmem öyle çok da kıskancım bide ama düşünüp boş yere kendini sinirlendirme strese girme artık seninle evli seninle anıları var en değerli sensin öyle düşün 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
O kızla belki kiyasliyosundur kendini belki eşinin sevgisinden emin olamıyosun.. ama elinde sadece şu an var bunu kendine zehir etmemelisin.. öyle yada böyle kader yada tercih bir şekilde sızdı bir araya getirmiş.. gerçekten o kız olsun diye diretseydi olurdu demekki olmadıysa sen olduysan buda bir tercihtir
tarafından
Haklısınız galiba
0 oy
tarafından
Aynı ben :(  geçmiş yüzünden yipraniyoruz  valla 
tarafından
Aynen kendi kendimize zarar veriyoruz
0 oy
(20,528 puan) tarafından
Hayır olmuyo adı üstünde geçmişşşş gitmişşş şuan benim hayatımda ve önemli olan benim sürekli düşünürsen takılırsan geçmişte yaşarsan sadece kendine stres yaparsn yazık etme kendine
tarafından
Artık bu saateb sonra dusnmuyecem ve düşünüp kendimi yipratmiyacam
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Hiç düşünmüyorum böyle şeyler 
tarafından
İyi yapıyorsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 584 göst.
+1 oy
19 cevap 833 göst.