İki dusugum oldu 6 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu histeroskopi oldum rahimde şekil bozukluğu olduğu icin sonra hamile kaldım 7aylikken kanama ile gittm sezeryan ile doğum yaptım bebeğim 6 gün yaşadı sonra ciğerleri gelişmediği icin iki kez kanama yaptı ikinci kanamada vefat etti. 11 ay önce . Sezeryan olduğum icin bir yıl dolmasını bekliyorum . Sanırım bizde ümmü subyan var . Okunmamız gerekiyor.
İki dusugum vardı . Kalbi duran bebeğime 6 aylık hamileydim 5 hafta da bir kontrole gidiyorduk en son kontrole gittikten iki gün sonra kalbi durmuş en son kontrole gittiğimizde öğrendik suni sancınızla normal doğum yaptım.
Bu en son ki bebeğim de hamileliğimin 7. Ayına girmesine bir hafta varken kan gelmişti öyle gittik acil sezeryana alındım. Bebeğin esi bebekten ayrılmaya başladı cigerleri gelişmedi ve iki kez kanama yaptı ikinci kanamasında durduramadilar 6.günün sonunda kaybettik
Suanda sağlıklı hayırlı evlat olması icin kuranı Kerim hatmi yapıyorum tesbihler cektim hatimimi bitirince hediye edip doktora gidicem onay verirse rahim kendi toplamış derse hamile kalicam kayın validemler hocayla görüşmüş anne rahmine düşünce kalp atışlarını duydukları zaman okuyup muska yazcam demiş ondan sonda hamile kalmayı düşünüyorum