0 oy
209 göst.
Aile kategorisinde (380 puan) tarafından
mrb kizlar 2 gün somra sezaryan olacam kayananm lafindan biktim neden amilyat olacan erken değilmi  iyilişman uzun suruar daha erken sanki o bana bakacak bi karşimdakilari o mu kaldi oda oldu sonunda sanki kendileri doğracak. 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Adi üstünde  KAYNANA

karismadiklari bi özel hayat var onada ne zaman karışacaklar merakla bekliyom 
-Reklam-
+1 oy
(3,822 puan) tarafından
Takma canım onu torunun yatın doğmak istedi de geç hem sen çok yatmazsan sadece dinlenerek geçirirsen 10 güne kalmaz toparlanıyorsun ben sezeryanı tek başıma geçirdim sadece eşim vardı yardım eden 
(380 puan) tarafından
benim kiz kardeşim yanimda kalacak eşimde var yeterki karişmasin  ihtiyacim yok ona
+1 oy
(146 puan) tarafından
Ben eşim gece nöbeti tutuyor diye bebeğim doğar doğmaz 15 günlüğüne kaynanamin yanına kalmaya gittim. Mecbur kaldım gitmeye. Gitmez olaydım.  Yemin ederim beni lohusa depresyanununa soktu. Burnumdan getirdi. Neler neler söyledi. 24 saat boyunca her saniye her dakika bu çocuk aç sütün az dedi.  Benim öyle bir sütüm olurdu ki kıyafetim ıslanırdi dedi. Bu çocuk üşüyor dedi. Bu çocuk kolları havada uyuyor diye hasta dedi. Allahım neler neler Yarabbim. Rabbime şükür şimdi evimdeyim. O evden çıkar çıkmaz başladım saatlerdir ağlamaya.  Allahım bir daha muhtaç ettirmesin inş Yarabbim. 
(380 puan) tarafından
çok doğru ben daha doğmadan başladi ben çok şükur kiz kardeşim gelir yanimda kalacak
0 oy
tarafından
Doktor dan iyimi bilecek erken olup olmadigini bazen sacmalamada sinir tanimiyolar gercekten
(380 puan) tarafından
valla aynen canim ha bire bir laf soyliypr zaten eeken değil 38+3 olacam normal doğumda 10 gün kaliyor
tarafından
Esin kaynNani dinlemiyosa bos ver . Ben bosverdim
(380 puan) tarafından
pek dinlamiyor dinlesaydi kafayi teedim her haldi ama yenşde moralimi bozuyor
tarafından
Dinlemiyosa bosver cnm kaynanalari her zaman dinlememek lazim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 415 göst.
31 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Esmassl (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 4,950 göst.