0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (1,184 puan) tarafından
Bebeğin kalbi durdugunda kürtaj olmadan kanama olmax mı yani yaşayanlara sorum kalbi durdugunda belirtiler neler kalbi durduktan sonra 1 ay muayne olmamış olsak yınedr kanama olmaz mı

12 Cevaplar

0 oy
(1,666 puan) tarafından
Her hangi belirtisi yok canım,kanama falan olmuyor...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kanama olmuyorda seni zehirliyor benim 13 gün olmuştu 2 haftada zehirliyormus zaten ve ben yeşil bir su kusmustum meğer beni zehirlemeye başlamıştı öyle bir şüpheniz varsa gidin derim
tarafından
Benim kalbi durmuş bir şekilde 5 hafta durdu kontrollerim 5 haftada bir randevu  veriyordu 5 buçuk aylıkken öğrenmiştik kalbi durduğunu normal doğum yaptım. En sonki kontrole gittikten bir kaç gün sonra kalbi durmuş bilmiyorduk kalbi durduğunu bende bir belirti olmadı
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kanama olmZ kalbi durdgunda dusuk olursa kanama olur
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben bebeğimi 31 haftalık iken kaybettim kordonu düğümlenmiş yavrumun kalbi durmuş :( tek belirti hareket etmemesiydi o şekilde anladık doktora gittik malesef acı haberi aldik
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Takip lazım kanama olmuyor zehirler kusma yapar 
0 oy
tarafından
Benim 8 haftalıkken kalbi durmuştu ama hiç kanamam olmamıştı. 2 hafta sonra kontrole diye gitmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. İlaçla düşürüp kürtaj yapmışlardı canım. Ama şunu söyleyebilirim ki bütün hamilelik belirtilerim kaybolmuştu ben bilmediğim için anlamamıştım tabi. 
(1,184 puan) tarafından
Bugün 8+1 im en son 6+5 te gitmiştim . Bu sabah mide bulantıl olmadı pek kahvaltı yapamıyordum popaça falan yiyordum sadece ama bugün güzel kahvalt yaptım bu beni endişelendirdi
tarafından
İçini ferah tut canım herkesin mide bulantısı farklı oluyor erkenden geçmiş de olabilir. Yada bugün bulanmaz yarın bulanır. Sonraki kontrolün ne zaman.
(1,184 puan) tarafından
1 ay sonra gel demişti 2 hafta geçti . 2 hafta sonra yani.. bn ilk gebeliğimdede böyle pimpiriktim 3 doktora gidiyordum ayda 1 er 2 şer kere bunda böyle olmak istemiyorum gitmek istemiyorum ama kafamda deli sorular yine yine...  birde oğlum 2 yaşında kucagıma filan alıyorum sürekli korkuyprum o yüzdende
0 oy
(79 puan) tarafından
Ben iki aylik gebrydim  kalp stisini cok zor duyduk  8 haftslik falandi   baska bi doktora gittigimde kalp atidi var demisti ama bi hafta sonra  kanamam oldu ve karnimda oldugunu söylemisti doktor kürtajla   bi hafta oyle bekletti gerzek  doktor sonrada kurtaj olup sldilar 2010 yilinda  
0 oy
tarafından
Benim ilk hamileligimde bebegimin kalbi durmuştu hic birsey hissetmedim sonra kahverengi leke gördüm dr a gittim meger yaklaşık 1 ay once kalbi durmuş çürümeye başlamış öyle anladım kurtaj oldum
0 oy
(1,345 puan) tarafından
BBenim iki hafta öyle olmuş kanamam olmamıştır iki haftadır doktorda rutin kontrolde belli oldu kanama falan yoktu sadece belirtiler de kesiliyor mesela bulantı ağrı falan kesilmişti ama kanama olanlarda oluyor
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Rabbim kimseye göstermesin bilgim yok

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Benim bebeğimin kalbi durduğununda kan vs hiç bişey gelmedi hiç belirtim olmadi
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Kuzenimin bebeği karnında ölmüş tü ama sebebini bilmiyorum büyüktü bebek ölü bebeği dogurtturdular suni sancı vererek hiç kanaması falan olamamıştı ağrısında olmamıştı kontrole gidince anlasildi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 384 göst.
13 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 542 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Huzeyfem (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 166 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 394 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,926 soru

24,378,556 cevap

348,532 kullanıcı

...