Benim dip temizlik anlayışım şu şekilde ;
Önce banyo ve wcye çamaşır suyu döküyorum sonra mutfağımda gider var halıyı kaldırıp tabanı yıkıyorum kuruluyorum halısını seriyorum tabi supuruyorum da sonrasında dolapları silerim genelde tezgah temiz olur ocağı bir güzel temizlerim
Salona geçince camları açarım yumuşatıcı + bingo oksijen karistiririm sıcak suya koltukları yastıklarını silerim bir güzel süpürür toz alırım benim halılar duvardan duvara derler ya o hesap yer halı kaplı yere de koltukları sildigim gibi su hazırlar fırçalarım
Yatak odasında genelde iş olmaz benim bir siler süpürür çıkarım 3-4 günde bir nevresim takımını değiştiririm o güne denk gelirsem nevresimleri çıkartırım yatağı şöyle bir üzerinden silerim yastiklarimi yorganimi balkona atar havalandiririm diğer nevresim takımını utulemediysem ütüler öyle takarım
Yemek odama da gelince masayi silerim sandalyeleri silerim ayaklarını falan komple temizlerim supururum
Misafir odasını da aynı sekilde siler süpürür çıkarım benim misafir odamda iki kanepem var onları da silerim yüzlerini makineye atarım halısını fırçalarım
Sonra tüm perdeleri çıkarırım odalara göre karismayacak şekilde makineye atar ıslakken asarım dümdüz olur
tabanı müsait olan her yeri çamaşır suyuyla siliyorum ben en son banyo ve wcye giriyorum güzelce fırçalarım kopurte kopurte yıkarım cekpaslar çıkarım :)